Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma potplatili ste ga bez daljnjegrio_Ferdy88 je napisao/la:
Herrera nije sigurno 100% spreman, da jeste danas bi sigurno igrao.Format je napisao/la:Meni je najzalosnije gledazi pored kakvih amatera Mata sjedi na klupi. Da se razumijemo on nije u nekoj formi, ali koliko covjek smiri ekipu, spusti loptu itd. Jos me zanima sta LVG hoce od Herrere,bez njega u sredini izgledaml zalosno, lopta nikako naprijed ne ide itd. Valjda jos nije spreman, bar se nadam da je to.
Mata je i u Chelsiu kad je tim najlošiji bio vukao sve konce i bio glavni organizator, dok kasnije kad se tim organizovao malo bolje je počeo da se gubi, Vjerujem, da u ovakvom Manchesteru ima dosta toga da pokaže.Format je napisao/la:Meni je najzalosnije gledazi pored kakvih amatera Mata sjedi na klupi. Da se razumijemo on nije u nekoj formi, ali koliko covjek smiri ekipu, spusti loptu itd. Jos me zanima sta LVG hoce od Herrere,bez njega u sredini izgledaml zalosno, lopta nikako naprijed ne ide itd. Valjda jos nije spreman, bar se nadam da je to.
Da pohvalim Shawa i Carricka, odlicni, Blind dobar kao i malac na stoperu, Roo mi se svidio po izlasku Bote
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cim bude zvanicno, otvara se tema.Cartman je napisao/la:Evo Moyes izgleda preuzima Sociedad, Belmine otvori temu novu.![]()
Jadna im majka.
Otisao sa Moyesombelson je napisao/la:gdje je onaj United koji natrpa 5 komada i zavrsi posao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.