AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AgentttB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AgentttB » 08 nov 2014, 15:31

Sreća pa planiram dosta pametnije iskoristiti vrijeme večeras,jer ne da mi se sjediti 90+ minuta i nervirati zbog maloumnih idiota.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2014, 15:45

AgentttB je napisao/la:Sreća pa planiram dosta pametnije iskoristiti vrijeme večeras,jer ne da mi se sjediti 90+ minuta i nervirati zbog maloumnih idiota.
tooo momčino :njanjanja: mislim za pametnije iskorišteno vrijeme :mrgreen:

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 08 nov 2014, 16:53

Chinaglia je napisao/la:
AgentttB je napisao/la:Sreća pa planiram dosta pametnije iskoristiti vrijeme večeras,jer ne da mi se sjediti 90+ minuta i nervirati zbog maloumnih idiota.
tooo momčino :njanjanja: mislim za pametnije iskorišteno vrijeme :mrgreen:
Žene su čudo, msm ne radi se o množini :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 nov 2014, 16:54

rope11 je napisao/la:Kako je Pippo fino poceo, tako je i sjebao situaciju. Nemam vise ni volje za pracenjem, nema smisla ovo vise pratit. Sto je najgore, nemamo tako losu ekipu, ali forsiranje jedne te iste formacije i igraca su mi se popele na onu stvar.
95% igraca ili su trenutno ili su bili A-reprezentativci jakih repka, dakle znanja imaju/nekad imali. Usporedimo ovaj roster Milana sa konkurentima u slaboj Serie A i lako je skontati da rijetko ko ima veci i bolji fond igraca u Italiji.

Ekipa A

------------D.Lopez-------------------
Abate---Alex----Rami----Di Sciglio
--Muntari---De Jong----Montolivo--
Honda-------------------El Sharaawy
--------------Torres-------------------

Ekipa B

------------------Abbiati---------------
Bonera----Zapata----Mexes--Armero
----Essien----Bonaventura----Poli----
Niang----------------------------Menez
----------------Pazzini------------------

I opet ostaju Zaccardo, Van Ginkel, Saponara i Mastour van A i B-ekipe, dakle Inzaghi ima sasvim okej fond igraca na raspolaganju za sve nizi standard Serie A.
Sto je zanimljivo jeste da su pojednake obe ekipe, no tako je to kada se sami free agenti i sica trosi na igrace.

Milanu bi bolje bilo da se odrekne recimo Muntarija, Montoliva i Saponare i da ih zamjene jednim igracom tipa Giovinco, koji ce povezati redove. Imamo previse slicnih tipova u veznoj, a jedino De Jong da je vrijedan dresa Milana

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 nov 2014, 17:03

De ba večeras Miligram u Areni, ko je lud da gleda ove amatere :kafa:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2014, 19:25

Ma ja blago meni, neko ce guzit i ici na koncerte, a ja moram nesto oko fakulteta i pratit rezultat jer ne mogu a da ne pogledam. Bas fiiiiino. :D

al' imam osjecaj da ce ispusit od sampe, necu se ni sikirati niti bilo sta ocekivat.
jbt odsjeceni napad, karakteristicna nesposobna trojka u sredini i kao slag na tortu, ona cetvorica nazad. pravi dernek ce da bude tonight, naguzit cemo im se ko baresijeva treba. :opaopa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 08 nov 2014, 19:29

Sta se brinete ovo veceras dobivate 100%
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2014, 20:48

Jasta radi. :mrgreen:

Al' et, bilo bi fino nekim cudom pobjediti, da dobijemo krila pred ovaj strasni raspored. A ne bi bilo zgoreg i da napadaci daju koji gol i vrate samopouzdanje, trebat ce i nama i njima.

Pratit cu tekstualno jer imam nekog posla, al' sretno im bilo. Forza Milan. :bih:

FORZA MILAN !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 nov 2014, 20:55

Golčina. :clap:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 08 nov 2014, 21:14

Svaka mu dala. :D

Izgleda da se Milan i veceras slabo prati..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 08 nov 2014, 21:33

E Bonera,Bonera.
Dovoljno je reci grande Bonera.
Ende.

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2014, 21:36

c'e solo un capitano :lol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2014, 21:40

rope11 je napisao/la:

Jbt, eto koliko su oni meni vise mozak opteretili, sanjam ja sinoc jednu curu koja mi se djasvi neko vrijeme, ja sav u behutu, kad mi samo prekinu san i nastavi se novi, kako saravi napokon zabija gol i slavi, dole se valja po travi. E reko, yebo te caca, bas si me sad nasao zajebavat, sto ne zabijas kad treba. :D
A mozda je ovo hint od boga, iducu tekmu stavljam stan na njega da zabija. :D

Zovite me prorok. :kafa:
slobodno se javljajte na PP, uplate na račun mogu i kasnije. :kafa:

a jbt, znači sanjao sam gol, sanjao da je izvan šesnaeterca, proslava gola skoro identična uaaa :urnebes:

al' kad sam ga vidio da plače, raspekmezio se i ja... idi u ku.rac bolan :plac: :plac:

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 08 nov 2014, 21:42

pa daj odmah Boneru napadate, gdje su stoperi bili u onoj situaciji?
Dobro Rami je bio na Gabiadiniju a Mexes?

imali smo posjed, ali premalo suteva treba vise poksavat ne petljat previse kada dodjemo do šesnesterca.
Bolji smo bili prvih 15 minuta kasnije smo opali.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 nov 2014, 21:50

Bonera je najodgovorni, mada ne i jedini, od meneza koja je u nasem kontra napadu peglao loptu pa je prodao do de jonga koji gubi duel u sredini pa do mexesa koje nije ni bilo i na kraju bonera kao slag na tortu.
Essiena, Hondu i Meneza pod hitno vaditi, prva dvojica ne postoje na terenu a ovaj treci igra za sebe a i to mu ne ide od ruke.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2014, 21:53

Bgm, Menez i Honda skroz izlapili, niđe onih igrača sa početka sezone. Ali nema veze, pharaoh is back, ustupite prijestolje. :njanjanja: :njanjanja:

čujem da ni nismo loše igrali, šteta za ovaj primljeni gol u najnezgodnije vrijeme, ali utakmica bez primljenog gola i nije utakmica, bjaži bolan. :kafa:

aj sa srećom vam i da uvalite još koji, mada nije ni bod katastrofa.

FORZA MILAN !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2014, 21:56

u yebo vas otac, taman kad čovjek pomisli da bi mogli do kakvih bodova :facepalm:

FORZA MILAN !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 08 nov 2014, 22:36

Konacno kapitenska traka na mjestu gdje,po misljenju mnogih nas,i pripada.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 08 nov 2014, 22:58

Haj možda i najrealniji rezultat. S obzirom da sam očekivao poraz, dobro je i ovo.

Vidim, opet presudile individualne greške, kao i svaki put. Pippo po običaju sere, Essien i Bonera grozota jedna, skupa sa Menezom kojeg ni ovaj gol ne izvlači.

Jedino raduje ovaj Šaravijev gol, vidi se koliko je to momku značilo i vjerujem da će mu mnogo uticati na samopouzdanje. Pored toga, jako dobar i u igri, onoliko koliko je mogao. :thumbup:
Od sad ćemo stalno zvati Contea na naše utakmice, ovaj uvijek brilijira kad on gleda :rol:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 08 nov 2014, 23:23

Sve sam više ubijeđen kako ipak nije do Pipa. Covjek za cijelu utakmicu pretrci na klupi vise nego pojedini igraci na terenu. Cijelu tekmu prica, objašnjava, nervira se kao i ja pored TV-a, al đaba kad pojedinim igracima ne možeš objasniti.
Mislim da je najodgovornija osoba za ovu situaciju u Milanu Galijani. ON mora otici kako bi Milan počeo da se vraca na staze stare slave. Ako on i dalje ostane da vedri i oblači Milanom. Pipo će postati 4 trener u nizu kojeg Milan jednostavno troši. Jednostvno mislim da Galijani bira formaciju ( što je lako dokazivo jer, od odlaska Ancelotija svi nesto igraju 433, sve mijenjaj ali samo formaciju ne diraj ), Galijani dovodi ove sve polovnjake i oni jednostavno moraju igrati. Pipo se tu izgleda slabo pita, al šta će, lik izgleda baš voli Milan pa šuti, što Sedorf i Leonardo izgleda nisu htjeli. Dok Galijani bude gurao ove svoje propalitete koje je doveo za đaba tipa esien, honda, poli, zapata, mexes, i dr. Milan neće imati uspjeha. Svi ga hvalite za ovo free transfere međutim kada se malo bolje pogleda, koga je on to doveo ta đaba da je pogodio sa transferom? Nikoga! ( možda Montolivo ). Ostalo sve što je doveo za đaba su žestoki propaliteti.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.