Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
KAZNA ZA GLUPANA 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.mirzatele je napisao/la:Sacekajte, vi sto branite ovog uhljupa, hocete mi reci da ne treba zovnuti nikoga ako Dzeko ne bude mogao igrati ?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da on nije imao 3 godine da nade i isproba nekog treceg napadaca pa hajde i nekako bi se krpili. Ali godinama nece tele da pozove nekog potencijalca. Pa na ovu situaciju su uporozavali toliki ljudi. Nemogu da vjerujem da smo u ovoj situaciji. Zar toliko glup neko mora biti da pred kljucnu utakmicu kvalifikacija ostane bez napadaca na spisku.
Sta iskombinovati sa Viscom i Hajrovicem koji nisu ni n od napadacacalcio je napisao/la:Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.mirzatele je napisao/la:Sacekajte, vi sto branite ovog uhljupa, hocete mi reci da ne treba zovnuti nikoga ako Dzeko ne bude mogao igrati ?
- Nerminovic
- Kontakt:
pape novi pep guardiola ,postavlja nove standarde u vodjenju jedne repke
prvi put u istoriji ove igre jedna reprezentacija ce otputovati na utakmicu bez i jednog klasicnog napadac u ekipi
prvi put u istoriji ove igre jedna reprezentacija ce otputovati na utakmicu bez i jednog klasicnog napadac u ekipi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
- Kontakt:
Calcio tako i ja mislim. Uredu trebao je mozda pozvati tog treceg kad Ibisevica vec nema al pozvat samo na druzenje. Sad pozvat nekog i da odmah uleti u prvu postavu i bude glavni spic? Vise mi se svidja varijanta da se iskombinuje nesto s ovim sto imamo u kadru.calcio je napisao/la:Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.mirzatele je napisao/la:Sacekajte, vi sto branite ovog uhljupa, hocete mi reci da ne treba zovnuti nikoga ako Dzeko ne bude mogao igrati ?
- The_Target
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Ja sam nakon odlaska Musovica bio ubijedjen da nema sanse da na mjesto selektora ikad u buducnosti dodje neko gori od njega. Na zalost,zestoko sam se prevario.
SAFETE ODLAZI!!!
SAFETE ODLAZI!!!
Ko me ne citira,voli Sušića hej hej hej

- tuzlak1987
- Kontakt:
xinxee je napisao/la:Ko me ne citira,voli Sušića hej hej hej![]()
Ko ce igrati 9-tku Visca ili Hajrovic. Ne moze NIKO ni blizu. Gdje ce krilo igrat spica to nema nigdje. Pa vidjeli samo kako je Sarajevo lose igralo ove sezone kada je naprimjer Bilbija igrao isturenog napadaca a covjek je 5x vise spic od VIsce ili Hajrovica. Samo ni on nije klasicni spic ili devetka. I Sarajevo je proigralo tek kada su pocele prave 9-tke igrati spica ( Velkoski ).calcio je napisao/la: Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 nov 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
- skyisthelimit
calcio je napisao/la:
Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.
Pa normalno da nema niko, to ce svako danas reci. A jel mogao biti neko ? Naravno da jeste, samo sto o tome niko nije razmisljao, a narocito oni za koji su za to zaduzeni. Dobre igre iz proslih kvala su nam svima zamazale oci i nismo razmisljali o buducnosti niti o eventualnim problemima kakvi se danas dogadjaju.
I, zar nije sramota da 20 i neka reprezentaciji svijeta nema SPICA U REZERVI. I to reprezentacija koja je u vecini slucajeva igrala sa dva klasicna spica nema napadaca u rezervi. Pa **** ja takvu reprezentaciju,.
15.10 - 15.06 ...
- Nerminovic
- Kontakt:
xinxee je napisao/la:Ko me ne citira,voli Sušića hej hej hej![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Sutra u 14.30h sa Tottenham-omElegant je napisao/la:Kad Begovic igra sljedecu utakmicu ?

U izraelu sa Vranješom u Špicu u formaciji 4-2-3-1 kad Safet nema alternativu 

Karma is a bitch panju. 

- Consigliere
- Kontakt:
Koji je to krembil
U pet godina vodjenja ekipe nije nasao alternativu Dzeki i Ibisevicu, bas u slucaju da se nesto ovako desi.
Kako ce to nakaradno izgledati ako odemo bez Edina u Izrael mogu samo zamisliti.

U pet godina vodjenja ekipe nije nasao alternativu Dzeki i Ibisevicu, bas u slucaju da se nesto ovako desi.

Kako ce to nakaradno izgledati ako odemo bez Edina u Izrael mogu samo zamisliti.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Igramo godinana formaciju sa 2 spica, a nemamo treceg kao rezervu.
Pape izgleda izasao na Srneca kad je se u trenerskoj skoli ucilo o rezervnim igracima.
Nema veze, odveo nas je Seljaktor na svjeCko, ne moramo vise veliko takmicenje ni vidjet. Bili smo jednom i dosta, necemo sad da budemo dosadni svjetu.
Pape izgleda izasao na Srneca kad je se u trenerskoj skoli ucilo o rezervnim igracima.
Nema veze, odveo nas je Seljaktor na svjeCko, ne moramo vise veliko takmicenje ni vidjet. Bili smo jednom i dosta, necemo sad da budemo dosadni svjetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.