FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Xavi ce i sa 50 godina biti bolji veznjak od Rafinhe, koji je izgleda Luchov miljenik ....kakva ubleha jbm ti sunce
da bar gura Roberta koji zna ponešto, pa i nekako

da bar gura Roberta koji zna ponešto, pa i nekako
Potpisujem kralju, ali kao što kaže @Rajaz htio je dobiti sa Metjuom, na kraju ga to i koštalo.mandraX je napisao/la:E Bgm mu je strašna zamisao bila. Ovakvog igrača ostavit' na klupi, a onog penzionera stavit' na beka, wow. Samoubistvo.

Zaganjajte tamo nekad za 3 godineRajaz je napisao/la:Jedini veznjak koji je dostupan a da bi bio savršen za Barcelonu je Marco Veratti. To treba zaganjati.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
ma nije mathieu bio problem,sta ga je mathieu kosto u utakmici sa realom ni za sta mathieu nije bio kriv ,Janez je napisao/la:Potpisujem kralju, ali kao što kaže @Rajaz htio je dobiti sa Metjuom, na kraju ga to i koštalo.mandraX je napisao/la:E Bgm mu je strašna zamisao bila. Ovakvog igrača ostavit' na klupi, a onog penzionera stavit' na beka, wow. Samoubistvo.
ja razumijem lucha ,htio je dobiti na visini jer zna se da je real opasan u prekidima a barci je to velika boljka ,sa jos jednim visokim igracem htio je da smanji mogucnost primanja gola iz tih situacija al et opet primi

prelomni trenutak utakmice je bio zicer messija ,da je bio priseban sad bi govorili bravo lucho majstore

kasnije penal ih presjeko i onda je real vodio glavnu rijec ,tako to ide ,fulas priliku da dokrajcis protivnika i sve se okrene

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne znam koji kuratz izvodi sa veznim redom, ne pamtim kad je jedan naš veznjak odigrao pristojnu utakmicu. Za ono što misli igrat' očigledno mu fali još jedan veznjak, neko ko bi pomagao u uspostavljanju kontrole na sredini i davao završni pas.
Messi bi mogao obavljati taj pos'o, zapravo mišljenja sam da je to bila Enriqueova zamisao, al' nema šanse da on 90 minuta radi na taj način.
Messi bi mogao obavljati taj pos'o, zapravo mišljenja sam da je to bila Enriqueova zamisao, al' nema šanse da on 90 minuta radi na taj način.
Don't hate what you don't understand.
Luis Enrique: "I don't know what happened in the first half. The result is the best thing, but the goals won't hide the things we did wrong"
ne znaš ti ništa paša moj, u tome i jest problem
Enrique danas Xavija ubacuje kao trecu/zadnju izmjenu, a onda Piquea šalje na zagrijavanje

Enrique danas Xavija ubacuje kao trecu/zadnju izmjenu, a onda Piquea šalje na zagrijavanje

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Sta fali Barceloni...?

Pametnom dosta. Eh, Puyi, Puyi koliku si rupu ostavio svojim odlazkom...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ovo je mislim kad nas je Milan ubio na San Siru. Roura sjedio na klupi.
Fakat fali ovako neko da se ovim ostalim nayebe svega kad se ne zalažu dovoljno. Fali pravi kapiten.

Fakat fali ovako neko da se ovim ostalim nayebe svega kad se ne zalažu dovoljno. Fali pravi kapiten.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

steta sto ovo ne udje
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Nema više Puyola, nema više covjeka koji bi se nayebo redom svim ovim pizdama koji danas nose dres Barce.sajo10 je napisao/la:Sta fali Barceloni...?
jedini koji ima potencijal za tako nešto je Mascherano, ali mu ne daju kapitensku traku.
Xavi i Iniesta su prefini ljudi koji ne smiju podviknuti nikome, Messija svakako boli q za sve...dakle, mi nemamo lidera na terenu

Masche je kapiten bez trake, svakako. Nego zadnje 2 utakmice 5 precki 

gledaj ludacke igre i postavke

ogadi mi covjek Barcu u rekordnom vremenu

1) Ovakav rezultat ne zabrinjava, vidjelo se da je stvoreno puno sansi kad su Suarez i Neymar usli, i ove slabije utakmice ce se, ako ne igrom rijesiti individualnom kvalitetom i mislim da to nije upitno.
2) Svi mi mozemo kriviti LE za losu igru veznog reda, ali zapitajte se, je li moze sve biti do sistema? Evo pogledajte Španiju naprimjer, tamo je sistem ostao identican, rezultat je bio debakl vec u grupi. Prevelik fokus se stavlja na trenera i zanemaruje se činjenica da Iniesta od starta sezone nije ni 30% igrača kakav je bio, ma koliko meni drag bio- to je tako. Druga stvar, Xavi je igračina, voli klub, bori se na terenu i to nije upitno, ali vrijeme mora doći po svoje - osim ako se zoves Andrea Pirlo(sto je jako povezano sa sistemom igre Juvea, ali to sada nije relevantno za ovo pitanje) stoga on se mora zadovoljiti time da bude psihološka potpora ekipu, onaj koji unosi mir u potrebnim trenucima, ali nikako nosioc igre. Za Busquetsa se nema puno reći, previše puta je ostavljan na vjetrometini gdje jednostavno ne može reagovati, ali činjenica je da je malo pao, zbog zasićenja ili nečeg drugog-ne znam. Rakitić može biti strašno koristan igri Barce, ali u ovom trenutku nema sposobnosti da nosi vezni red, upravo zbog okomitosti koje ima više nego dovoljno u ovakvim napadačima, korisniji nam je kao radilica. Rafinha mi je drag momak, nadam se da će napredovati, ali realnost je takva da u uvodu sezone nije pokazao ništa i to se mora popraviti. Malo je djetinjasto igrati se menadžera, ali dovođenje Kokea je nužda, što prije, vjerovatno će se smanjiti ova kazna, ali on je nužda i tu nema upitnika, mlad dokazan igrač, zna Barcin stil igre iz Španije + Španac je.
3) Ako se iskoristi puni potencijal ofanzivne trojke i ako ne bude povreda (prvenstveno Neymara koji je podložan istim), možemo postati nezaustavljivi, a u suprotnom bi mogli gledati igru na silu i paćenje, a svi znamo da je lijep fudbal u Barceloni uvijek bio osnova igre, i uvijek bih prihvatio lijepu igru na oko karakterističnu za naš klub, nego defanzivu, kontre i 5 golova po utakmici.
2) Svi mi mozemo kriviti LE za losu igru veznog reda, ali zapitajte se, je li moze sve biti do sistema? Evo pogledajte Španiju naprimjer, tamo je sistem ostao identican, rezultat je bio debakl vec u grupi. Prevelik fokus se stavlja na trenera i zanemaruje se činjenica da Iniesta od starta sezone nije ni 30% igrača kakav je bio, ma koliko meni drag bio- to je tako. Druga stvar, Xavi je igračina, voli klub, bori se na terenu i to nije upitno, ali vrijeme mora doći po svoje - osim ako se zoves Andrea Pirlo(sto je jako povezano sa sistemom igre Juvea, ali to sada nije relevantno za ovo pitanje) stoga on se mora zadovoljiti time da bude psihološka potpora ekipu, onaj koji unosi mir u potrebnim trenucima, ali nikako nosioc igre. Za Busquetsa se nema puno reći, previše puta je ostavljan na vjetrometini gdje jednostavno ne može reagovati, ali činjenica je da je malo pao, zbog zasićenja ili nečeg drugog-ne znam. Rakitić može biti strašno koristan igri Barce, ali u ovom trenutku nema sposobnosti da nosi vezni red, upravo zbog okomitosti koje ima više nego dovoljno u ovakvim napadačima, korisniji nam je kao radilica. Rafinha mi je drag momak, nadam se da će napredovati, ali realnost je takva da u uvodu sezone nije pokazao ništa i to se mora popraviti. Malo je djetinjasto igrati se menadžera, ali dovođenje Kokea je nužda, što prije, vjerovatno će se smanjiti ova kazna, ali on je nužda i tu nema upitnika, mlad dokazan igrač, zna Barcin stil igre iz Španije + Španac je.
3) Ako se iskoristi puni potencijal ofanzivne trojke i ako ne bude povreda (prvenstveno Neymara koji je podložan istim), možemo postati nezaustavljivi, a u suprotnom bi mogli gledati igru na silu i paćenje, a svi znamo da je lijep fudbal u Barceloni uvijek bio osnova igre, i uvijek bih prihvatio lijepu igru na oko karakterističnu za naš klub, nego defanzivu, kontre i 5 golova po utakmici.
- zlatan1982
- Kontakt:
ako sam dobro brojao,jučer su bile 3 prečke, a protiv celte 4....Rajaz je napisao/la:Masche je kapiten bez trake, svakako. Nego zadnje 2 utakmice 5 precki
[youtube][/youtube]
diže Piquea na zagrijavanje, nakon što je uveo Xavija kao trecu izmjenu (prije njega ušli Suarez i Neymar)
eh sad - nema šanse da je tolika neznalica i da ne zna kako nema više prava na izmjenu....dakle, klasicno izdrkavanje po Šakirinom i ponižavaje covjeka.....nacelno se slažem sa tim, treba ponižavati pokeraša ali na treninzima - a ne ovako javno na utakmicama....sad nam se citav svijet smije, kad gleda ove budalaštine Lucha.
Pique ode u januaru, sad sam siguran
diže Piquea na zagrijavanje, nakon što je uveo Xavija kao trecu izmjenu (prije njega ušli Suarez i Neymar)
eh sad - nema šanse da je tolika neznalica i da ne zna kako nema više prava na izmjenu....dakle, klasicno izdrkavanje po Šakirinom i ponižavaje covjeka.....nacelno se slažem sa tim, treba ponižavati pokeraša ali na treninzima - a ne ovako javno na utakmicama....sad nam se citav svijet smije, kad gleda ove budalaštine Lucha.
Pique ode u januaru, sad sam siguran
Cini mi se da bi Pike mogao u Mancu. Valjalo bi kad bi ga tusnuli za dobre pare. Do kad mu je ugovor?
do 30.06.2019 , lani je produžiomuamerc je napisao/la:Cini mi se da bi Pike mogao u Mancu. Valjalo bi kad bi ga tusnuli za dobre pare. Do kad mu je ugovor?
ja mislim da ce prije kod svog najboljeg pajdaša Fabregasa u London
Uf, visok datum. Ne vjerujem da ce neko dati 35-40 milki za njeg.let3 je napisao/la:do 30.06.2019 , lani je produžiomuamerc je napisao/la:Cini mi se da bi Pike mogao u Mancu. Valjalo bi kad bi ga tusnuli za dobre pare. Do kad mu je ugovor?
ja mislim da ce prije kod svog najboljeg pajdaša Fabregasa u London
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.