Ja sam se sad vratio sa tekme i nema se sta reci, utakmica losa, jedino sto se moze izdvojiti je prvih 15 minuta utakmice kad je sve funkcionisalo, samo je falio go. Golu je bio najblizi Puric kada je pucao sa oko 16 metara i pogodio precku, a lopta se odbila blizu go crte i tom prilikom je povrijedio golmana cak, sto govori o jacini udarca. hahaha
Puric je ucestvovao i u drugoj zanimljivoj situaciji na terenu, kada je uzeo offside zastavicu od pomocnog sudije i glumio da je pomocni sudija dok je ovaj vezao pertlu. Ubjedljivo najjaci trenutak na tekmi.
Cimirot, Puzigaca, Tatko (stijena) , Radovac standardno dobri
Milos usao u drugom, opet peglao, mogao je sam dati go,a i asistirati, ali eto, blokada valjda
Duljevic je mogao i bolje, imao je dobru priliku za gol, al' direkt u golmana, ostatak susreta, standardno pokusavao da prodje, ali nije uspio, od 70 minute ga naravno nigdje nema.
Dupovac- dobar, ali imao je par ispada, i to jedan veliki, kada je pogresno procitao napadaca i otisao u prazno, te istom ostavio prazan prostor do gola.
Bandovic, bez puno posla, imao jedan nesporazum sa Puzigacom, srecom sve ok proslo.
Kallasi, uspjesnost centarsuta 50:50 , nije bio bolji ni od Dzeme ni od Barica sudeci prema ovoj tekmi, ali njemu se ne treba suditi jos.
Okic, mislim da je mogao mnogo bolje, neka sredina je bio.
Krste... pa sto ga ne zabi Krste?

Nije bio los, al' komplikovao je i on
Kovacevic je bio dobar, ono sto je igrao.
Bilbija, slabo se vidio.
Jesam li koga fulio?