Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 nov 2014, 19:11

slika

:salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 nov 2014, 19:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika

:salut:
Ma potplatili ste ga bez daljnjeg :mrgreen:

I hvala za ono na chatu :salut:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 08 nov 2014, 19:19

Zabi Arsenalu Juane i mirna Bosna

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 08 nov 2014, 21:21

joj bože protiv koga mi prosipamo bodove, protiv nekog manchester citiya :silent:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 08 nov 2014, 21:40

Meni je najzalosnije gledazi pored kakvih amatera Mata sjedi na klupi. Da se razumijemo on nije u nekoj formi, ali koliko covjek smiri ekipu, spusti loptu itd. Jos me zanima sta LVG hoce od Herrere,bez njega u sredini izgledaml zalosno, lopta nikako naprijed ne ide itd. Valjda jos nije spreman, bar se nadam da je to.

Da pohvalim Shawa i Carricka, odlicni, Blind dobar kao i malac na stoperu, Roo mi se svidio po izlasku Bote

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 nov 2014, 21:50

Format je napisao/la:Meni je najzalosnije gledazi pored kakvih amatera Mata sjedi na klupi. Da se razumijemo on nije u nekoj formi, ali koliko covjek smiri ekipu, spusti loptu itd. Jos me zanima sta LVG hoce od Herrere,bez njega u sredini izgledaml zalosno, lopta nikako naprijed ne ide itd. Valjda jos nije spreman, bar se nadam da je to.
Herrera nije sigurno 100% spreman, da jeste danas bi sigurno igrao.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 08 nov 2014, 21:51

Nadam se, Fellaini je ok, def.dobar naprijed katastrofalan, ne moze igrati, ok je kada zatreba ali Herrera mora igrati i da se igra oko njega vrti, decko zna da igra.

Zeljeznicar! 1921 !

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 08 nov 2014, 22:15

Imao je i protivnik dosta prostora prema naprijed u nekim situacijama, samo sto su tehnicki limitirani da bi profitirali. Fella je solidan, ali protiv jaceg protivnika, sa dva vezna (Fella jedan od njih) je smrt. Trudi se, ali velike su rupe. Herrera-Blind(Carrick) je zasad ono najbolje sto imamo. Anhel je dobar, ali mora vise kretati u driblinge i kombinacije nego sto koristi centarsuteve. Problem u napadu je taj sto preko sredine i krila nismo u stanju stvoriti pritisak. Nije samo u trci, Fella npr. pretrci sigurno mnogo, nego je vise taj tehnicke prirode te uigranosti, sto je naravno povezano medjusobno.
Mnogo kritika na racun Januzaja, ali trebas biti wc da bi isao na postavljenu odbranu i napravio neke probleme (kao Robben naprimjer), sigurno je bolji na brzu igru, ali kao sto sam pomenuo, trenutno malo toga vidimo od kompletnog tima, pa i on izgleda blijedo. Decko je mlad, ima vremena i mozda mu ne bi skodila kakva posudba da se oblikuje.
Shaw :bow:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 nov 2014, 22:59

slika

Michael Carrick Stats:
3 tackles won
4 aerial duels won
1 interception
89% pass acc.
96 passes completed

slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 08 nov 2014, 23:05

Nakon pregledane utakmice, pa opet nakon skraćene snimke, može se samo reći da su jedina pozitiva današnjeg dana igre Shawa, McNaira i Carricka i tri boda koja su se morala upisati. Možda još plus za odbranu koja je imala samo jedno ispadanje kada je Campbell otišao sam na Davida, ali srećom spetljao se. Sve ostalo dobro tanko. Ponovo smo dobili na individualni bljesak, a ne na neku timsku igru. Patimo se protiv ekipa koje su došle da se organizirano brane sa devet igrača iza lopte, a takve utakmce razotkriju našu neuigranost i, što je po meni još gore, izuzetno loše kretanje igrača bez lopte. Jedini koji je nešto danas na tu temu pokušao napraviti je Di Maria, ali džaba ti kretnja kada niko lopte ne daje. Što me dovodi do Adnana. Mali je hladno iskulirao Anhela u bar jedno 5-6 takvih situacija. Dakle, Adnan ima loptu na desnom krilu, Anhel mu prolazi kroz sredinu i pravi "tunel" između dva protivnička igrača. Znači, ako ispravno gurneš loptu, Di Maria ima otvoren put do 16 gdje može birati šta želi. Ali jok, mali genije krene u dribling gdje ili zijani loptu ili je primoran da je vrati natrag jer nema kud. Iritantan u PM, da ne znam bolje pomoslio bi da Anhela klinjo ne podnosi nikako. Uglavnom, preživjesmo i ovo, no zaista nisam zadovoljan, prije svega igrom. OK i ozljede, OK i nova lica u ekipi i činjenica da LVG nije bio s njom tokog većeg dijela priprema, ali očekivao sam ipak da se do sada počne razaznavati neka kontura onoga što LVG želi da implementira, ali neki vidan napredak na terenu ne vidim. Iskreno se nadam da će brzo doći trenutak kada će to jednostavno sjesti na svoje mjesto i da će "mašinerija" proraditi, jer ovaj skup igrača može igrati puno i bolje i efikasnije nego što je to sad slučaj.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 08 nov 2014, 23:11

opet nesto laganiji raspored

Arsenal - Man Utd
Manchester United - Hull
Manchester United - Stoke

slika
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 08 nov 2014, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 08 nov 2014, 23:14

Format je napisao/la:Meni je najzalosnije gledazi pored kakvih amatera Mata sjedi na klupi. Da se razumijemo on nije u nekoj formi, ali koliko covjek smiri ekipu, spusti loptu itd. Jos me zanima sta LVG hoce od Herrere,bez njega u sredini izgledaml zalosno, lopta nikako naprijed ne ide itd. Valjda jos nije spreman, bar se nadam da je to.

Da pohvalim Shawa i Carricka, odlicni, Blind dobar kao i malac na stoperu, Roo mi se svidio po izlasku Bote

Mata je i u Chelsiu kad je tim najlošiji bio vukao sve konce i bio glavni organizator, dok kasnije kad se tim organizovao malo bolje je počeo da se gubi, Vjerujem, da u ovakvom Manchesteru ima dosta toga da pokaže.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 nov 2014, 23:29

Evo Moyes izgleda preuzima Sociedad, Belmine otvori temu novu. :bow:

Jadna im majka. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 08 nov 2014, 23:41

A Fellaini ce Odlicno lec protiv Arsenala 100% upamtite sta govorim

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 08 nov 2014, 23:44

Cuj klokan nasao posao. Sigurno ce trebati vremena da poslozi stvari, a u tom periodu ce Sociedad odvesti do trece lige, slobodnim padom.. :rol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 nov 2014, 23:55

Ne sviđa mi se u posljednje vrijeme što u posljednje vrijeme Di Maria često forsira centaršuteve,mislim nisu oni kritični ali mislim da kad je tek došao bolje se snalazio u veznom redu i slao je dosta više što bi englezi rekli key passes. Uostalom vidjeli smo u Realu kakav je majstor kada igra u veznom redu. Također vidi se da fali Herrera i njegova agresivnost, odlično povezuje igru i šalje sjajne loptre prema Persiju i ostalima. On,Rooney i Di Maria daju kreativnost ovoj ekipi i vidi se kako fali ovoj ekipi,jer eto vidjeli smo danas protiv bunkera od CP,nije išlo kapitena i sve je morao Di Maria kreira,a nije ni on odigrao neku maestralnu partiju, tako da nas je jedino i mogao izvući neki šut poput Matinog. Herrera može jednim pasom da izbaci čitavu protivničku odbranu i protiv ovakvih bunkeraških ekipa ne bi imali toliko problema kao danas.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Manchester United F.C.

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2014, 23:56

Cudna bi to odluka bila,naravno ako je vjerodostojna info. Sta ce tamo ? Drugaciji mentalitet (ajde jezik sto ne zna i sto bi bio tek drugi englez nakon Bobya), baskijci, poljuljana ekipa... sve su to minusi al jbg zato grad, plaze, kokteli, mlade cketinepi idi bjeloglavi sup-u poharaj to poluostrvo i spasi ih sirotinje

Edit: sta je sa Powellom, je li momak u kadru uopste ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 nov 2014, 00:35

Cartman je napisao/la:Evo Moyes izgleda preuzima Sociedad, Belmine otvori temu novu. :bow:

Jadna im majka. :kafa:
Cim bude zvanicno, otvara se tema.

Veliki David ce preporoditi cijelu Španiju svojom taktikom. :bih:

belson
Kontakt:

Post Postao/la belson » 09 nov 2014, 01:16

Louis van Gaal is pleased the Reds “killed the game” after breaking the deadlock through substitute Juan Mata: “He didn’t change the formation or the style of play but he scored, and that’s always the most important thing.”

procitah danas ovo, konkretno ovaj dio killed the game.. vala nisam navikao na ovakav United koji povede 1:0 na OT protiv Crystal Palace-a i predje u defanzivu.. gdje je onaj United koji natrpa 5 komada i zavrsi posao..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 nov 2014, 11:17

belson je napisao/la:gdje je onaj United koji natrpa 5 komada i zavrsi posao..
Otisao sa Moyesom :lol:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.