Spominjala se ona selektivna zabrana, ne bi me čudilo to.terabajt je napisao/la:Ide zabrana gostujucih navijaca 100%
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Vi cete se ugasiti tako da treba samo jos jedan za smanjenje lige na 14 sto je odlicno za pocetakCoraco je napisao/la:Dobar način da se smanji liga, izbacivanjem klubova kao kazna.Tako pojedinci predložiše da Slobodu treba izbaciti nakon dešavanja iz 8 kola. Nešto su se ušutili zadnja 2-3 kola.

Ku*ac ugasit, kad smo upalili na guranje prije skoro 2 godine, stajanja nema sad imamo novi akumulatorterabajt je napisao/la:Vi cete se ugasiti tako da treba samo jos jedan za smanjenje lige na 14 sto je odlicno za pocetakCoraco je napisao/la:Dobar način da se smanji liga, izbacivanjem klubova kao kazna.Tako pojedinci predložiše da Slobodu treba izbaciti nakon dešavanja iz 8 kola. Nešto su se ušutili zadnja 2-3 kola.

A nije dobar ovaj gore prijedlog ?

Ništa čudno kada je Pirota u pitanju. Nastavljaju cirkus praviti i poštivati svoju tradiciju.vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
SRETAN BROJ - 1725
Izbacivanje zbog navijaca ili zbog duga ovo drugo ne zvuci lose.Coraco je napisao/la:Ku*ac ugasit, kad smo upalili na guranje prije skoro 2 godine, stajanja nema sad imamo novi akumulatorterabajt je napisao/la:Vi cete se ugasiti tako da treba samo jos jedan za smanjenje lige na 14 sto je odlicno za pocetakCoraco je napisao/la:Dobar način da se smanji liga, izbacivanjem klubova kao kazna.Tako pojedinci predložiše da Slobodu treba izbaciti nakon dešavanja iz 8 kola. Nešto su se ušutili zadnja 2-3 kola.
![]()

Svejedno, ako ćemo zbog drugog onda će biti ruku pod rukuterabajt je napisao/la:Izbacivanje zbog navijaca ili zbog duga ovo drugo ne zvuci lose.Coraco je napisao/la:Ku*ac ugasit, kad smo upalili na guranje prije skoro 2 godine, stajanja nema sad imamo novi akumulatorterabajt je napisao/la: Vi cete se ugasiti tako da treba samo jos jedan za smanjenje lige na 14 sto je odlicno za pocetak![]()

Jesu to strumfovi i danas skandirali "murija murija murij" pa ih murija posjetila?
A kad se to skandiralo ?pitar079 je napisao/la:Jesu to strumfovi i danas skandirali "murija murija murij" pa ih murija posjetila?
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ne provaljuj se.pitar079 je napisao/la:Jesu to strumfovi i danas skandirali "murija murija murij" pa ih murija posjetila?
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Prosle hefte nakon sto je murija pocela udarati po nama.
eto vam sad murija.
eto vam sad murija.
- IlProfessore
- Kontakt:
Baš zato bi se izgubila čar derbija...RezervniGolman je napisao/la: Jest brato ali bi imao svake godine 4X Zeljo-Sarajevo i gomilu derbija u play offu za prvaka. Bila bi isto zanimljiva liga za opstanak. Qurac prodavat i namjestat. Uz to tribine ce sigurno biti punije
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
skandirali smo murija ubija... kakav glupanpitar079 je napisao/la:Prosle hefte nakon sto je murija pocela udarati po nama.
eto vam sad murija.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- IlProfessore
- Kontakt:
Skandiralo se MURIJA UBIJA protiv represije koja se vršila nad vama i lupanju drotova. A ja lično to nisam pjevao jer mi je bilo drago što udara gamad poput vas i treba vas češće onako prelistati, ionako nemate ni trunke mentaliteta.pitar079 je napisao/la:Prosle hefte nakon sto je murija pocela udarati po nama.
eto vam sad murija.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
" onclick="window.open(this.href);return false;
kako ko.
kako ko.
Posteno.IlProfessore je napisao/la:Skandiralo se MURIJA UBIJA protiv represije koja se vršila nad vama i lupanju drotova. A ja lično to nisam pjevao jer mi je bilo drago što udara gamad poput vas i treba vas češće onako prelistati, ionako nemate ni trunke mentaliteta.pitar079 je napisao/la:Prosle hefte nakon sto je murija pocela udarati po nama.
eto vam sad murija.
Nadam se da ste i vi danas krv svoju pisali na supak.
- Ljiljani87
- Kontakt:
pa predkraj videa se i cuje Murija ubijapitar079 je napisao/la:
kako ko.

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Znaci ovaj sto je snimo i jos mozda 2 to skandirali, ne vrijedi se s tobom rspravljati pitar ko pitar.pitar079 je napisao/la:
kako ko.
A ne cujes murija murija?
Ja cujem oboje
Dakle ipak ste skandirali, a jedino profesor iskren.
Svaka cast profa, cijenim!
Ja cujem oboje

Dakle ipak ste skandirali, a jedino profesor iskren.
Svaka cast profa, cijenim!
-
- Kontakt:
Bitno je da je sad +3 sa tendencijom daljeg rasta
od srca pozdrav za travnicke specijalce

od srca pozdrav za travnicke specijalce

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.