FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovaj Suarez je bog i otac.
E moj Messi yebo li te rekord.
E moj Messi yebo li te rekord.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bravo Sule!
Au dobro jee
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
prodisala igra bez busqeta
Sta ce ti igra kad imas ovakav trojac u napadu..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ovo može proći protiv ekipa poput Almerije al' prva ozbiljna ekipa koja dođe Barca se nađe u problemima Real,PSG.Toxicity je napisao/la:Sta ce ti igra kad imas ovakav trojac u napadu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
da se citiramterabajt je napisao/la:bice bolje 2 pol

Jedno pitanje, jel' ovaj Alba bio možda povrijeđen za El-Clasico ili...?
@mandraX
Ja mislim da nije bio povrijeđen nego je to Luisova zamisao bila da bude na klupi, ne sjećam se da je bila spomenuta povreda.
Messi
Ja mislim da nije bio povrijeđen nego je to Luisova zamisao bila da bude na klupi, ne sjećam se da je bila spomenuta povreda.

Messi

Suarez doktor
Messi uzasno igra kada ganja neki rekord.

Messi uzasno igra kada ganja neki rekord.
Visca el Barça ! Mes que un club !
-
- Kontakt:
Suarez majstor. Igra patnja.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Sule i Neymar nas izvadiše....a volio bih da smo izgubili, pa nek' ide sve u PM....muka mi je od ove Enriqueove igre
Messi pogodi dvije precke + dva zicera mu odbrani onaj golman...ne da mu se nikako da otresu Zarru

Messi pogodi dvije precke + dva zicera mu odbrani onaj golman...ne da mu se nikako da otresu Zarru
E Bgm mu je strašna zamisao bila. Ovakvog igrača ostavit' na klupi, a onog penzionera stavit' na beka, wow. Samoubistvo.Janez je napisao/la:@mandraX
Ja mislim da nije bio povrijeđen nego je to Luisova zamisao bila da bude na klupi, ne sjećam se da je bila spomenuta povreda.![]()
ma kakav neymar medju gorim igracima u drugom pol.ono bi dao i ja
suarez i messi su jedini kombinovali i pokusavali ,neymar samo usporavo akcija ,kad dodje i stane nesto trza igraca 5 sekundi ,i kad se svi vrate i postave u odbranu onda samo vrati nazad loptu
,
raketa ne zna ni primit lopte ,oj lika hljebe mili ,znaci velika 0 i on i rafinha
igra smijesna ,sve se svelo messi uzme loptu i proigrava do suareza ,ovaj hocel sta uradit il nece
suarez i messi su jedini kombinovali i pokusavali ,neymar samo usporavo akcija ,kad dodje i stane nesto trza igraca 5 sekundi ,i kad se svi vrate i postave u odbranu onda samo vrati nazad loptu

raketa ne zna ni primit lopte ,oj lika hljebe mili ,znaci velika 0 i on i rafinha
igra smijesna ,sve se svelo messi uzme loptu i proigrava do suareza ,ovaj hocel sta uradit il nece
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
kapitenska traka se treba dati Mascheranu, jedini frajer koji ima muda u ovoj ekipi...i onda mu narediti da ih postrojava i šamara svaki dan
Nije. Enrique je s Matjuom lijevo htio dobiti na visini i defanzivi a upravo mu iz kornera fašisti go zabiše.mandraX je napisao/la:Jedno pitanje, jel' ovaj Alba bio možda povrijeđen za El-Clasico ili...?
Igra negledljiva, Messi u zadnje 3 utakmice mog'o 5 golova dat brat bratu a on nekakve precke i stative gadja.
Uzasna realizacija Messija zadnje 3 utakmice. I kroz citavu sezonu je to ispod prosjeka.
ne valjajte gluposti , suarez i xavi su okrenuli tekmu , niko drugi .
Neymar je pravio pritisak lijevo i uvijek je uduplavanje islo na njega , Rakitic ocito ne moze biti glavni vezni igrac kao sto su to Xavi , Cesc , Thiago , Modric itd.
Obavezno se mora kupiti Koke ili veznjak slicnog profila .
Suarez
Jos cekamo golove da krenu ..
Mascherano
Lucho
Neymar je pravio pritisak lijevo i uvijek je uduplavanje islo na njega , Rakitic ocito ne moze biti glavni vezni igrac kao sto su to Xavi , Cesc , Thiago , Modric itd.
Obavezno se mora kupiti Koke ili veznjak slicnog profila .
Suarez

Mascherano

Lucho

Jedini veznjak koji je dostupan a da bi bio savršen za Barcelonu je Marco Veratti. To treba zaganjati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.