Bas tako,smjesno da cuvamo jedan razlike kao da igramo protiv neke sile lose lose al et nek bar pobjedeAlanSmith14 je napisao/la:Dragi Allahu sta smo ti skrivili pa ne mozemo meda ...![]()
Dosli smo do nivoa da slavimo gol protiv yebenog CP na Old Trafordu kao da je polufinale LP.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
- Centre forward
- Kontakt:
Men' se čini da si previše kritičan prema njemu. Znam da nisi bio za njegovo dovođenje al' gdje bi recimo Utd bio da njega nije bilo ove godine. Vidiš da cijeli tim ne štima, sam si rek'o sistem, al Anhel za sad na razne načine vuče ovaj Utd, koliko toliko.Valencia je napisao/la:Ovo je bio jedini nacin da Junajted povede. Hajde, bolje ikako nego nikako.
Brine me Di Marija. Vec par tekmi igra lose. Iz Reala je prenio dobru forumu, na pocetku zaista igra dobro. Samo da ga ne ubije ova ekipa i vrati starog Di Mariju...
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Busilicu definitivno danas nije islo,steta za naseg kapetana
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Blind je takav promašaj da bi ga se i Liverpool-ov skauting tim postidio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
Znači bukvalno pobijedili smo cristal palace bez odbrane
Samo nekad bodovi dolaze. Igra će doći kad tad!
#GGMU

Samo nekad bodovi dolaze. Igra će doći kad tad!
#GGMU
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Rutinska pobjeda s pola snage. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Shaw naše ubjedljivo najbolje pojačanje ovog ljeta, inače clean sheet
Vrlo bitna 3b, odmah se lakše diše, mora se tu i Ander vratiti, očigledno još nije dovoljno spreman, a odbranu nastaviti krpiti nekako do januara, jedino Shaw ostaje siguran u istoj

Vrlo bitna 3b, odmah se lakše diše, mora se tu i Ander vratiti, očigledno još nije dovoljno spreman, a odbranu nastaviti krpiti nekako do januara, jedino Shaw ostaje siguran u istoj

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dva puta Wazza i RVP nesto kombinuju i zeznuse, a Wilson sam. Onu kad prodje Wazza kroz sredinu i osuta, momak sam na penalu jos ljevak samo da mu ostavi, al' isto da ga ne vide...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ljudi dragi pa RVP prdnit ne može koji mu je *****. Wilson trenutno zaslužuje mjesto u početnoj postavi ispred RVP ,sve golove što je RVP dao čak bi ih i ja dao. 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovakvih pobjeda pod SAFom je bilo hejbet. Zivci odose ali nekako prejak osjecaj nakon kraja tekme.
Dosta je faktora za danasnju losiju partiju. Odbrana u sastavu kakvom je bila automatski cini i vezni red manje sigurnim, a protivnicka ekipa se svim silama brani. Opet pretjerujete u kritikama na racun Blinda. Covjek je sada igrao i **** stopera i logicno je da se nece najbolje snaci, nije DMF i stoper isto ma koliko se nekima cinilo tako. Prenio je nekoliko lopti jako dobro i par puta se dobro snasao, onda i pola tekme LvG rotira njega i Carricka i odbrana postaje jos i ranjivija jer ih "saltas" u toku tekme.
Rooney je morao bolje danas, RvP vec standardno los. Anhel je bio dobar po meni, nekoliko lucidnih poteza koji nisu rezultirali konkretnim sansama (golovima) iskljucivo zbog sporosti RvPa ili sporih reakcija Rooneya, daleko od toga da se moze reci kako je bio los. Mora se realno pogledati i cinjenica kako se CP u vise navrata brani i sa 9 igraca pred golom. Pa sta vi ocekujete ne znam?
Shaw je definitivno fenomenalna kupovina. Usudjujem se reci kako je danas bio najbolji nas igrac na terenu. Mata je trebao poceti utakmicu jer od ovakvog Januzaja nema apsolutno nikakve koristi.
Nadam se fkt povretku nekih igraca u odbranu jer ova zadnja linija cini cijelu ekipu manje sigurnom, vezni red odmah igra sporo zbog straha od gubitka lopte.
Opet ponavljam, CP se danas branio lavovski, dosta utakmice su proveli svi pred svojim golom i tuda je jako tesko proci.
Dosta je faktora za danasnju losiju partiju. Odbrana u sastavu kakvom je bila automatski cini i vezni red manje sigurnim, a protivnicka ekipa se svim silama brani. Opet pretjerujete u kritikama na racun Blinda. Covjek je sada igrao i **** stopera i logicno je da se nece najbolje snaci, nije DMF i stoper isto ma koliko se nekima cinilo tako. Prenio je nekoliko lopti jako dobro i par puta se dobro snasao, onda i pola tekme LvG rotira njega i Carricka i odbrana postaje jos i ranjivija jer ih "saltas" u toku tekme.
Rooney je morao bolje danas, RvP vec standardno los. Anhel je bio dobar po meni, nekoliko lucidnih poteza koji nisu rezultirali konkretnim sansama (golovima) iskljucivo zbog sporosti RvPa ili sporih reakcija Rooneya, daleko od toga da se moze reci kako je bio los. Mora se realno pogledati i cinjenica kako se CP u vise navrata brani i sa 9 igraca pred golom. Pa sta vi ocekujete ne znam?

Shaw je definitivno fenomenalna kupovina. Usudjujem se reci kako je danas bio najbolji nas igrac na terenu. Mata je trebao poceti utakmicu jer od ovakvog Januzaja nema apsolutno nikakve koristi.
Nadam se fkt povretku nekih igraca u odbranu jer ova zadnja linija cini cijelu ekipu manje sigurnom, vezni red odmah igra sporo zbog straha od gubitka lopte.
Opet ponavljam, CP se danas branio lavovski, dosta utakmice su proveli svi pred svojim golom i tuda je jako tesko proci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Šteta što nije bio go umjesto stative huana mate..
Opet je bolji od Cleverley-a koji je prošle godine dominirao na njegovoj pozicijiAlanSmith14 je napisao/la:Blind je takav promašaj da bi ga se i Liverpool-ov skauting tim postidio.
Shaw je bio odlican danas, mnoge neznalice su kritikovale momka bez razloga. 19 godina i vec jedan od najboljih bekova lige. Bravo.
Igra katastrofa, i velika je sreca sto su Tottenham i Liverpool slabi ove sezone. Ali Southampton me polako pocinje brinut, nista u nasoj igri nam ne daje pravo da mislimo da cemo njih tek tako stignut.
Igra katastrofa, i velika je sreca sto su Tottenham i Liverpool slabi ove sezone. Ali Southampton me polako pocinje brinut, nista u nasoj igri nam ne daje pravo da mislimo da cemo njih tek tako stignut.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Samo nek ovako nastavi i dobili smo beka za narednih 10 godina...
- Ed Woodward for Prime Minister !
I mene iskreno. Vec nam bjeze 9 bodova a ne pokazuju znakove da bi mogli skoro pasti, a i mi im gostujemo za koje kolo mislim tako da...Cartman je napisao/la: Ali Southampton me polako pocinje brinut, nista u nasoj igri nam ne daje pravo da mislimo da cemo njih tek tako stignut.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
3 boda su tu to je glavno, a igra će doći sama. Sljedeća utakmica sa Arsenalom sa kojim smo isti što se tiče povreda.
Poslije reprezentativne pauzet očekujem oporavak, jonesa evansa rafaela i el tigrea..
Mada je prerano govoriti o stastavu ja bih volio ovo protiv arsenala
DDG
Rafael Jones Evans Shaw
Carrick Blind
Mata Rooney Di magia
(El Tigre) Van persie
Poslije reprezentativne pauzet očekujem oporavak, jonesa evansa rafaela i el tigrea..
Mada je prerano govoriti o stastavu ja bih volio ovo protiv arsenala
DDG
Rafael Jones Evans Shaw
Carrick Blind
Mata Rooney Di magia
(El Tigre) Van persie
Ne kontam zbog čega toliko napadate Blinda, kao prvo doveden je jer boljeg nemamo, drugo večeras je igrao štopera. Jeste spor, ali ima zaista finu kontrolu lopte, ne boji se ući u duel, probati proigrati. Pa nije ni Carrick ništa brži pa opet može biti od pomoći, momak je doveden da krpi te rupe, solidno je odradio, niko nije rekao da smo sada osigurali tu poziciju zadnjeg veznog.
Inače je stvarno teško pomisliti da sa ovakvim napadom ne mozemo dati puno golova, vecinom se napada taj vezni red, al koliko su prilika Persie i Rooney fulili nevjerovatno.
Shaw iz utakmice u utakmicu sve bolji, samo da ostane zdrav a.B.d.
Januzaj još jednom dobija priliku ni iz kakve zasluge, hebiga dečko je jedini prošle sezone imao muda probati, krenuti, predriblati, ošutati, sada mu ništa ne uspjeva, neka ga malo nek odmori.
Di Maria mora u vezni red, on, Carrick i Fellaini/Herrera, sa Rooneyom ili Matom ispred i dva napadača, nemamo dovoljno dobre vezne da ponesu tu igru, tako da igra po krilima gubi smisao.
Ako se oporavi većina ovih igrača Arsenal moramo uzeti bez opravdanja!
Inače je stvarno teško pomisliti da sa ovakvim napadom ne mozemo dati puno golova, vecinom se napada taj vezni red, al koliko su prilika Persie i Rooney fulili nevjerovatno.
Shaw iz utakmice u utakmicu sve bolji, samo da ostane zdrav a.B.d.

Januzaj još jednom dobija priliku ni iz kakve zasluge, hebiga dečko je jedini prošle sezone imao muda probati, krenuti, predriblati, ošutati, sada mu ništa ne uspjeva, neka ga malo nek odmori.
Di Maria mora u vezni red, on, Carrick i Fellaini/Herrera, sa Rooneyom ili Matom ispred i dva napadača, nemamo dovoljno dobre vezne da ponesu tu igru, tako da igra po krilima gubi smisao.
Ako se oporavi većina ovih igrača Arsenal moramo uzeti bez opravdanja!
19 godina,a kakav igrač..100% tackles won
2 aerial duels won
7 clearances
2 blocks
2 take-ons
84% pass accuracy.

Harat ce on na poziciji lijevog beka godinama.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Januzaj je problem. Ali ako ga prodamo ja mislim da ce on eksplodirat i postat medju 5 najboljih igraca u svijetu. Kao da bi mogao igrati bilo gdje osim u junajtedu. Takvi smo mi baksuzi, a nije da se bar nesto slicno nije desavalo
⭐
Ka Pogbutheboss_RD07 je napisao/la:Januzaj je problem. Ali ako ga prodamo ja mislim da ce on eksplodirat i postat medju 5 najboljih igraca u svijetu. Kao da bi mogao igrati bilo gdje osim u junajtedu. Takvi smo mi baksuzi, a nije da se bar nesto slicno nije desavalo

Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.