To je ono što me već neko vrijeme žestoko živcira. Za ovako nešto nisi trebao ni dovoditi Vareu. Ako si ga već doveo - svaka čast na pojačanju, jedno od najboljih u zadnje vrijeme - pa de ga onda i koristi kao pojačanje, uzmi maksimalno od njega.ChWilla je napisao/la:adžem postavio igru k'o pape, bez krila. od varee nema hajra na boku nikakvog, on mora igrati u sredini.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK Željezničar 1921
Neko je napravio selekciju igrača kakvu imamo i to je to. Po meni za loše igre tokom cijele sezone nisu krivi toliko igrači i njihov kvalitet, koliko Admir Adžem. On za 20 utakmica (prvenstvo, kup, Europa) nije uspio napraviti iole smislenu igru da se može gledati. Od 8 pobjeda u prvenstvu u samo tri smo zaslužili pobjedu (Olimpik, Sloboda i Mladost). Jedna je stvar što nemamo para da imamo bolje igrače od ovih, a nešto sasvim drugo je kada ekipu koja mora imati uvijek ambicije vodi trener koji se nije nigdje dokazao. Nebi Željo trebao biti poligon za sazrijevanje trenera, a po meni maksimum Ažemovog dometa su mlađe kategorije. Ovdje su samo dva rješenja ili da ovo ponovo preuzme Amar ili da se dovede Odović jer sa njim bi ovi igrači izgledali 50% bolje.
I da, ako ostane ovako "Putuj Europo nemoj više čekati na nas"
I da, ako ostane ovako "Putuj Europo nemoj više čekati na nas"
Travnik - Zeljo, sudija iz Banovica. Veliki manijak
Dok nije postao sudija bio je skoro svaku utakmicu zelje medju manijacima
Licno ga poznajem

Dok nije postao sudija bio je skoro svaku utakmicu zelje medju manijacima

Licno ga poznajem

-
- Kontakt:
Nagazila vam je murija par momaka poprilično, 4-5 je i privela, o fudbalu ne bih, niste ozbiljni stvarno, imal pinkija 
Kakav penal nije sudjen Travniku hahah

Kakav penal nije sudjen Travniku hahah
a kako ste ono vi ozbiljni igrali sa travnikom kod kuće?
-
- Kontakt:
Mislim generalno ste neozbiljni, nije stvar Travnika, izgledate sve gore iz kola u kolo, i mi smo tanki bili danas da se razumijemo.
Ti dosao da nam otvoris oci i da nam kazes da smo bili losi.Hvala ti punoHordekatedrala je napisao/la:Mislim generalno ste neozbiljni, nije stvar Travnika, izgledate sve gore iz kola u kolo, i mi smo tanki bili danas da se razumijemo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
hoće momak da mi mislimo, da on misli...
-
- Kontakt:
Bez nervoze kone, ako se slučajno desi kiks i protiv Čelika, potegnite priču oko Šehića ponovo, bok 

Antolović
Napokon onaj stari Tola! Jedina svijetla tačka u današnjem sivilu.
Igra NO COMMENT!

Igra NO COMMENT!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
ko o čemu, a borci protiv korupcije u fudbalu o pričama poslije kikseva...
A sto dolazis konstantno i samo provociras,Svaka druga ti je "pinki ima li delegacije"?Smisli nesta novo, nego sve na isti kalupHordekatedrala je napisao/la:Bez nervoze kone, ako se slučajno desi kiks i protiv Čelika, potegnite priču oko Šehića ponovo, bok
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
enis kad je ušao ponovo bez greške, i to na beku. nije puno igrao, ali po dosad prikazanom bi mogao biti naš najbolji odbrambeni igrač. što i nije bogzna kako teško u ovoj konkurenciji.Adviser je napisao/la:Antolović![]()
![]()
Igra NO COMMENT!
kad je siroki pao u travniku, kakvo vi nezadovoljstvo iskazujete ovim rezultatom
-
- Kontakt:
To ti ja i pinki nešto interno, nemoj mi zamjerit, a i nemoj tako nije mi svaka " pinki ima li delegacije ", poenkad napišem i samo " pinki ? ", ili samo " delegacija ?"Schwarz je napisao/la:A sto dolazis konstantno i samo provociras,Svaka druga ti je "pinki ima li delegacije"?Smisli nesta novo, nego sve na isti kalupHordekatedrala je napisao/la:Bez nervoze kone, ako se slučajno desi kiks i protiv Čelika, potegnite priču oko Šehića ponovo, bok

Ako je provokacija ako se na javnom forumu napiše da ekipa loše igra, **** onda.
Brko sta rece ako budemo imali potrebe dovescemo nove igrace e pa ima potrebe jer u nasem klubu igra amater Turkovic a to sto trci pa sta treba nego da trci ne on nego svi dalje igrac tipa Bucan koji je trebo zavrsit karijeru ali rto moze u zelji jos igrat.I onda dodju meni ti pises samo negativno ne ja pisem samo objektivno jer zeljo nije tim u kojem moze svako da se skrasi bar nije bio ali kako se stvari krecu bice izgleda.
Hordekatedrala, joj ti nika hahahahahahahhahahahahahaah
, djesi srce Isusovo nisam te prepozno
Ovo danas je odron bio, da smo ponovili borbenost s derbija dobili, pod hitno u svaku liniju po dobrog igraca dovest i pojedincima se zahvalit

Ovo danas je odron bio, da smo ponovili borbenost s derbija dobili, pod hitno u svaku liniju po dobrog igraca dovest i pojedincima se zahvalit
-
- Kontakt:
Imaš ti neki prijedlog za novi, možda Pare od Šehića, ili khaj piče ?lisander je napisao/la:Hordekatedrala, joj ti nika hahahahahahahhahahahahahaah, djesi srce Isusovo nisam te prepozno

Varea nije za one pozicije nikako, mozda bi se bolje snasao na ofanzivnom veznom. Po lijevom krilu nam je potreban neko brz i prdoran, a to je po mom skromnom misljenju Nuspahic.
Imam lolaIbraka, napadjenajboljaubleha, sarajevocekatitulu i slicnoHordekatedrala je napisao/la:Imaš ti neki prijedlog za novi, možda Pare od Šehića, ili khaj piče ?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, zastitaIdentiteta i 28 gostiju.