FK Igman Konjic

Moderator/ica: GracanicaAA

hifans
Kontakt:

Re: FK Igman Konjic

Post Postao/la hifans » 08 nov 2014, 00:17

Očekujete pun stadion ?

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 08 nov 2014, 01:25

posmatram danima ovo temu turbina vs igman,pa jbt sta ste ljudi umislili kao da igrate "el classico" il sta vec,
dvije malo vece kasabice,kakva je to kod vas rivalitet,jel ko ce bit glavni pajdo u selu ne kontam, vise dizete tenzije neg da je gradski derbi...smijeno stvarno smijesno al eto nek bolji pobjedi :kafa:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 08 nov 2014, 03:09

aleksasantic je napisao/la:posmatram danima ovo temu turbina vs igman,pa jbt sta ste ljudi umislili kao da igrate "el classico" il sta vec,
dvije malo vece kasabice,kakva je to kod vas rivalitet,jel ko ce bit glavni pajdo u selu ne kontam, vise dizete tenzije neg da je gradski derbi...smijeno stvarno smijesno al eto nek bolji pobjedi :kafa:
:thumbup: slazem se
Sarajevo ljubavi moja.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 08 nov 2014, 06:55

aleksasantic je napisao/la:posmatram danima ovo temu turbina vs igman,pa jbt sta ste ljudi umislili kao da igrate "el classico" il sta vec,
Odakle si ti molim te?
Support your local club !

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 08 nov 2014, 07:12

0vo je neki urbani dečko ,ne?Urbani dječače de mi reci koji je to pravi derbi jeli onaj na koji dodje 8 000 ljudi iz grada koji ima 300 000 stanovnika.Igman i Turbina imaju prosjek kao u većina premijer ligaša prema tome ne pametuj .Bolje ti je dodji i uzivaj u ovoj našoj Kasabi nemoj skapavat u tom sivilu.

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 08 nov 2014, 10:22

Odakle li si ti **** te aleksa u supak,idi pisi pjesme okani se fudbala.Kad vidim u premijer ligi koliko navijaca bude na tribinama,skontam da i Igman i Turbina imaju vise navijaca u prvoj federalnoj.Ako ti se ne svidja derbi ne moras ni pratit i komentarisan nesto o cemu nisi upucen.

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 08 nov 2014, 10:26

ma pustite aleksu,sretno danas u derbiju nadam se da ce doci i turbosi da bude jos bolja atmosfera :thumbup:
Manijaci Zeljini

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 08 nov 2014, 11:53

ja sam odande gdje tebi treba autobus da bi sisli u grad,tako ono kazete,a bilmeze dobro sam ja upoznat sa tim svim sto ti tako velicas i sa tim "derbijem" i sa turbinom i igmanom,drugo ja nisam pricao o posjeti na stadionu vec o RIVALITETU,koji je to rivalitet,po cemu zasto je to derbi?????????? zo bi isto bilo kao da se igr5a derbi izmedju tarcina i hadzica,il bjelog polja i blagaja haloooooo?????al znam ja sta je to,to je nedostatak dogadjana u kasabama pa eto oko neceg se mora napravit belaj,kad vec ne mozete da ga napravite kad vam dodje ringispil itd aj ZDRAO ZDRAO ZDRAO
NEK BOLJI POBJEDI :nedam: :nedam: :nedam:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 08 nov 2014, 12:40

Burazeru nemozemo svi živjeti u gradu kojim seta čopor od 20.000 kerova,mi volimo ove naše kasabe i naše klubove pa kakvi kod da su,i za nas je to derbi a tebi ako smeta neznam sto dolazi s na ovu temu i komentarises

aleksasantic

Post Postao/la aleksasantic » 08 nov 2014, 13:09

prvo vidim kako volis derbi 50min pred tekmu ti visis na netu da ti kao nesto kazes nekom kako ovo kako ono,aj balavac javit ce ti neko rezultat,drugo ja sam iz mostar decko moj,po mom gradu nema copora pasa vec copora seljobera i pacenika koji su sljegli iz ti kasaba aj zdravo necu upoce da vise ista napisem ovdje :damn: :damn:

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 08 nov 2014, 14:24

Koji je rezultat i ima li koliko publike moze li neko napisatI?

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 08 nov 2014, 14:51

konjicanin01 je napisao/la:Na ovom forumu ocito nema niko iznad 20 godina ,jer pisati ovakve stvari u najmanju ruku je za psihicko promatranje,pitam se jeste li vi svjesni sta pisete?Kad covjek ovo procita rekao bi se da se radi o dva zaracena grada ,zbog vas nekolicine nabrijani tinejdzera koji pod uticajemm koje kakvih sredstava pisete ovakve stvari ,normalna raja s strahom ide u jablanicu ili obrnuto,,sramite se :twisted:
KonjicBOY je napisao/la: Ma jarane prvi su počeli,ne volim kad neko piše "Igman i Beštije mogu da se sagnu","serem vam se na Ćupriju",itd. itd. Mi sigurno nismo prvi počeli ono u Jablanici,mi sigurno nismo udarali starije ljude i žene... To ti je ono,kako siješ tako ćeš i požnjati.

seljaci...

Iz Jablanice sam, ali prezirem sve ove furke malih dječaka. Djeco, nemate pojma šta pišete...I jedni i drugi sjašite i sa ovog foruma i sa života, idite na neku livadu pa se pobijte, pustite nas da pratimo derbije.
I ove idiote što su tukli stariju raju i djecu pronađite i pomarišite se, bio sam na derbiju tom i šokirano posmatrao šta se dešava kad je pored mene projurila rulja nabrijanih mojih "sugrađana". Stidim se toga. Ali vjeruj, puno nas je više normalnih i što to osuđujemo, barem 80-90 % nas. Tih desetak % se mogu pronaći ako se neko želi marisati. Ostavite nas normalnu raju da dolazimo i dalje na derbije u Jablanicu i Konjic.
A ja sam u Konjicu jednim dijelom skoro i odrastao jer mi je i sa očeve i majčine strane sva skoro familija gore kao i njihovo porijeklo, ali eto ja sam odrastao u Jablanici i uvijek sam dolazio gore, izlazio sa rajom i družio se danima i noćima. Neće šakica dječurlije poremetiti normalne odnose :salut:
Osim - drugo ime za Želju !

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 08 nov 2014, 16:35

Andrija je napisao/la:Koji je rezultat i ima li koliko publike moze li neko napisatI?
Publike bilo oko 800 do 1000,rezultat 1:1 .igman mnogo bolji kod jedan nula dvije 100% sanse i onda nakon sto turbina ostane s igracem manje igman ,nespretno prima gol ,poslje bilo jos par prilika al rezervni golman spasio Turbinu.

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 08 nov 2014, 16:47

800-1000 ih je bilo samo na ogradi ispod pruge hahhaha :D

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 08 nov 2014, 16:52

kod pruge su gostujuci navijaci bili
The Maniacs 1987
FK Željezničar

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 08 nov 2014, 16:56

kod pruge su gostujuci navijaci bili
The Maniacs 1987
FK Željezničar

incara
Kontakt:

Post Postao/la incara » 08 nov 2014, 16:57

HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Daj bola Adnane, idi u Bokulju i ne javljaj se...

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 08 nov 2014, 17:05

Treba gostima čestitati na ostvarenom cilju. Oni su došli da ne izgube i ostvarili su to,nama nije bio naš dan i gotovo. 10 šansi smo mi imali,jedna prečka,2 puta golman brani loptu ja mislim ne zna ni on kako. Istina,imali su i gosti šansu da pobjede ali i ovo im je ravno 3 boda.
Support your local club !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 nov 2014, 17:22

incara je napisao/la:HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Daj bola Adnane, idi u Bokulju i ne javljaj se...
Mala ispravka, na Bokulju..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

BestijeKonjic
Kontakt:

Post Postao/la BestijeKonjic » 08 nov 2014, 17:26

adnan6595 je napisao/la:kod pruge su gostujuci navijaci bili
Jest bgm bilo vas je stvarno dosta..Kako ste samo uspjeli doc u onolikom broju? Al dobro,ostavimo to po strani sto su Turbosi pickice.Evo malo o utakmici.Prvo poluvrijeme dominacija Igmana,Vasilj se vise umorio od zagrijavanja ,Turbina nije centra presla.Imali smo 3 4 velike sanse ali nece u go.Drugo pol nastavlja se kao i u prvom dominacija,u 70 min Pehla glavom za 1 0.Iduci napad Klaric izlazi 1 na 1 i ''majstor'' lobuje te mu golman hvata loptu.10 min nakon toga Zahirovic ne zna ni on kako provuce loptu izmedju nase dvojice i poravnava na 1 1 .Nasa igra se tad raspala ali smo opet imali precku ,Maksumic sa 20 metara.Na kraju Turbina je mogla i do sva 3 boda ali ostalo je 1 1.Realno trebala je biti po prilikama pobjeda igmana 3 1 ,ali ne pobjedjuje uvijek bolji.Cestitke Turbini na velikom bodu iz Konjica ali i cestitke nasim igracima kojima se nema sta rec osim Klaricu koji je katastrofa od igraca po mom misljenju.Jos da napomenem sudjenje je bilo na nasoj strani ali nije uticao na rezultat.Igraci Turbine citavo drugo poluvrijeme proveli na travi,valjanje gluma ili slicno ali opet cestitke treba i to znat.Tolikoo o derbiju :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bihac1299 i 8 gostiju.