FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kad vidim nabijanje lopte nikome i bespotrebno dizanje lopte hoce mi nesto bit
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- corleone87
- Kontakt:
Nista nismo napravili u ovih pola sata 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Moramo se trgnuti, ovo nigdje ne vodi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fali nam brz igrac sad da povuce,probije,tesko je igrati protiv Travnika od noge do noge..Schwarz je napisao/la:meni se ne svidja ova postavka trenutno gdje su nam Varea i Bajic krila.Spori su da igraju te pozicijeRios je napisao/la:Travnik agilniji,moraju se nasi malo trznuti..
P.S. Bravo Antolovicu,kakva odbrana

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Jesmo.Nabili 100 lopti nigdje?corleone87 je napisao/la:Nista nismo napravili u ovih pola sata
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ovi uopste nisu naivna ekipa, bas dobro igraju. Kad jos tome dodas da mi nismo prvih 30 min dupli pas odigrali, sve ti je jasno.A oni su i zrinjskog ubijali dok nisu beze go primili tad su se raspali.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Samo je Bogdanović uspio pogoditi nekoga.123456 je napisao/la:Jesmo.Nabili 100 lopti nigdje?corleone87 je napisao/la:Nista nismo napravili u ovih pola sata

FK Željezničar 1921
RobertoBaggio je napisao/la:Samo je Bogdanović uspio pogoditi nekoga.123456 je napisao/la:Jesmo.Nabili 100 lopti nigdje?corleone87 je napisao/la:Nista nismo napravili u ovih pola sata

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pa makar dva dodavanja da sastavimo, ali izgleda da je i to previse ocekivati
U zadnje vrijeme Bajicu treba dati loptu da spava s njom...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Situacija od maloprije sve govori o nasim manama..kada je varea usao u sredinu i trazi loptu i kad je dobio kako to omah drugacije izgleda kad neko dodje uzme i povuce loptu..ovaj hasanovic je taraba al prava...on je meni najveci promasaj u nasoj ekipi..momak bjezi od lopte,nije eksplozivan...ne mogu da vjerujem bgm
- plavipatriota
- Kontakt:
baja se digo nenormalno, treba ga malo na zemlju spustit!
ovo bi otislo preko gola za ragbi
Nismo šanse imali ... Sa ovom postavkom smo bezopasni ofanzivno!
Bajić ......... Sadiković .......... Varea
................ Turković ...................
Teško ćemo do gola ako se nešto ne promijeni! Mora ući neko ko može driblingom ili brzinom napraviti višak. Opcija je i da se formacija promijeni u 4-4-2, ovako samo slučajno možemo gol dati.
Teško ćemo do gola ako se nešto ne promijeni! Mora ući neko ko može driblingom ili brzinom napraviti višak. Opcija je i da se formacija promijeni u 4-4-2, ovako samo slučajno možemo gol dati.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 08 nov 2014, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- corleone87
- Kontakt:
Ne znam sta ovi nasi pjevaju vise ovo Grbavica baza bez poraza,nema smisla nikakvog..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
da je vala to nama najveci problem, ja bi presretan bio.corleone87 je napisao/la:Ne znam sta ovi nasi pjevaju vise ovo Grbavica baza bez poraza,nema smisla nikakvog..
Ma mora ubaciti nuspahica ili basu...Adviser je napisao/la:Nismo šanse imali ... Sa ovom postavkom smo bezopasni ofanzivno!
- plavipatriota
- Kontakt:
otkad ja govorim da treba neko da poveže ovo malo, ne možemo čekat hadžiahmetovića, realno ni dado ni tomić nisu kapaciteti da organizuju igru..
Po meni do sada igramo bez dva igraca(nemamo koristi od njih) Bajic i Hasanovic
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma bajic nedo klupa, desno nuspahic, lijevo basa, crntralni vezni sadikovic tomic ili tomic hasanovic i spic varea, i dovidjenja.