FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KontraNogama
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KontraNogama » 08 nov 2014, 10:06

JoseMourinho je napisao/la:na areni5 kao i derbi

http://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
user: playtest
pass. play55

udjite sad, stavite da vas zapamti i sutra upalite arenu 5 i gledajte ;)

Ziv bio pasa moj.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 08 nov 2014, 10:33

Tomić će ponovo stisnuti zube
Veznjak plavih Tomislav Tomić, najrovitiji je igrač Željezničara. Uoči nekoliko posljednjih mečeva Premijer lige BiH, nastup Tomića je često dolazio pod znak pitanja zbog raznoraznih povreda, a zajedničko u svemu jeste činjenica da bi uvijek nastupio, jer...
"Volim ovaj klub", kaže nam Tomić, koji tako u posljednje vrijeme često stišće zube, kako bi pomogao suigračima i ekipi.
"Imam srećom zdrave zube. Sve sam ih napravio prošle godine", u istom šaljivom tonu odgovara ponajbolji igrač plavih ove sezone, te objašnjava kako ga ovaj put boli vanjski ligament, zbog čega nije trenirao poslije meča protiv Sarajeva.

"Putujem sa ekipom. Putovao sam i u Bijeljinu na meč protiv Mladosti, iako nisam mogao igrati", riječi su veznjka tima sa Grbavice koji na Piroti najavljuje pobjedu.

A optimizam temelji na...

"E to ne znam. Tamo nam je uvijek teško igrati. Gledao sam ih protiv Zrinjskog i u prvih pola sata su bili bolja ekipa. Međutim, primili su gol i onda se raspali", objašnjava Tomić i nastavlja:

"Mi dobro igramo u gostima, pa se nadam da ćemo i u Travniku osvojiti tri boda, jer smo bolja ekipa. Naravno, biće teško, pogotovo u otvaranju utakmice, ali optimista sam, kao i uvijek."

Promjena formacije

Podsjećanja radi, trener Željezničara Admir Adžem, u susretu protiv Travnika, ne može računati na povrijeđene Stanića i Kvesića, za kojeg je ova polusezonna završena, dok je tri kartona (ponovo) sakupio Sead Bučan.

U slučaju da Tomić, ipak, ne bude mogao igrati, njegova alternativa u veznom redu je mladi Hadžiahmetović, ili pak promjena formacije, u kojoj bi priliku od prve minute dobio Turković.

Vjerovatan sastav: Antolović, Čolić, Bogdanović, Kosorić, Zeljković, Tomić (Turković), Hasanović, D. Sadiković, Memija, Varea, Bajić.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 08 nov 2014, 10:50

adi93 je napisao/la:Tomić će ponovo stisnuti zube
Veznjak plavih Tomislav Tomić, najrovitiji je igrač Željezničara. Uoči nekoliko posljednjih mečeva Premijer lige BiH, nastup Tomića je često dolazio pod znak pitanja zbog raznoraznih povreda, a zajedničko u svemu jeste činjenica da bi uvijek nastupio, jer...
"Volim ovaj klub", kaže nam Tomić, koji tako u posljednje vrijeme često stišće zube, kako bi pomogao suigračima i ekipi.
"Imam srećom zdrave zube. Sve sam ih napravio prošle godine", u istom šaljivom tonu odgovara ponajbolji igrač plavih ove sezone, te objašnjava kako ga ovaj put boli vanjski ligament, zbog čega nije trenirao poslije meča protiv Sarajeva.

"Putujem sa ekipom. Putovao sam i u Bijeljinu na meč protiv Mladosti, iako nisam mogao igrati", riječi su veznjka tima sa Grbavice koji na Piroti najavljuje pobjedu.

A optimizam temelji na...

"E to ne znam. Tamo nam je uvijek teško igrati. Gledao sam ih protiv Zrinjskog i u prvih pola sata su bili bolja ekipa. Međutim, primili su gol i onda se raspali", objašnjava Tomić i nastavlja:

"Mi dobro igramo u gostima, pa se nadam da ćemo i u Travniku osvojiti tri boda, jer smo bolja ekipa. Naravno, biće teško, pogotovo u otvaranju utakmice, ali optimista sam, kao i uvijek."

Promjena formacije

Podsjećanja radi, trener Željezničara Admir Adžem, u susretu protiv Travnika, ne može računati na povrijeđene Stanića i Kvesića, za kojeg je ova polusezonna završena, dok je tri kartona (ponovo) sakupio Sead Bučan.

U slučaju da Tomić, ipak, ne bude mogao igrati, njegova alternativa u veznom redu je mladi Hadžiahmetović, ili pak promjena formacije, u kojoj bi priliku od prve minute dobio Turković.

Vjerovatan sastav: Antolović, Čolić, Bogdanović, Kosorić, Zeljković, Tomić (Turković), Hasanović, D. Sadiković, Memija, Varea, Bajić.
Evo za neke koji uvijek na Tomica,vidite sta radi za klub... hvala mu.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 08 nov 2014, 11:03

Ama ja bih volio Hadziahmetovica vidjeti vecinu tekme. Ako rezultat bude povoljan do poluvremena trebalo bi mu dati sansu a i da Tomo odmori da se sta ne pogorsa.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 nov 2014, 11:42

Sretno nasem Želji i da nas abd obraduju pobjedom protiv tradicionalno neugodnih Travnicana :)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 08 nov 2014, 11:51

Varea na poziciji poluspica, nikako na krilo. Memija i Bajic na krila, sa Turkovicem u napadu. Hasanovic kao zadnji vezni, a Sadikovic centralni. I naravno Kosoric, Bogdanovic, Colic i Zeljkovic u odbrani sa Antolovicem na golu. Uvesti Nuspahica i Enisa Sadikovica u drugom poluvremenu.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 08 nov 2014, 12:34

Ima li na MojaTv prijenos

Edit imam samo 1,2,3,4 arenu

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 nov 2014, 12:41

amko27 je napisao/la:Ima li na MojaTv prijenos

http://www.tvviet.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
pass. play55
i ukucaj onaj kod ispod
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 08 nov 2014, 12:44

Schwarz je napisao/la:

pass. play55
i ukucaj onaj kod ispod
hvala puno, duznik sam ti

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 08 nov 2014, 12:46

amko27 je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:

pass. play55
i ukucaj onaj kod ispod
hvala puno, duznik sam ti
Hvala i od mene :clap:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 nov 2014, 12:58

Eno i na stranici bhtelecoma najava da ce prenosit utakmicu travnik-zeljo. Samo ne znam hocel bit i na mojawebtv ili samo na mojatv.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zidane
Kontakt:

Post Postao/la zidane » 08 nov 2014, 13:01

neroazzuro je napisao/la:Eno i na stranici bhtelecoma najava da ce prenosit utakmicu travnik-zeljo. Samo ne znam hocel bit i na mojawebtv ili samo na mojatv.
ma neće sigurno biti na moja web tv. Ja evo ulazim nista nema :?

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 08 nov 2014, 13:05

zidane je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Eno i na stranici bhtelecoma najava da ce prenosit utakmicu travnik-zeljo. Samo ne znam hocel bit i na mojawebtv ili samo na mojatv.
ma neće sigurno biti na moja web tv. Ja evo ulazim nista nema :?
Na areni 5 direktan prijenos momak je već napisao

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 08 nov 2014, 13:08

Antolović, Čolić, Kosorić, Bogdanović, Zeljković - Hasanović, Tomić, D. Sadiković, Memija, Varea - Bajić.
SRETNO MOMCI!!!!!

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 08 nov 2014, 13:12

Tomiću :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

URDINOV YANI MANIJAK JE PRAVI !
1921 !
05.06.1998

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 nov 2014, 13:13

Ko je skinuo onaj ak iptv tj tv viet.ima na areni 5.
Posto vise sifre nema na google play jer su ukinuli,sifre se mogu traziti.na njohovoj fb stranico.sada je play55.
Radi I gledajte
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 nov 2014, 13:14

Šta reći, sretno momci, donesite nam pobjedu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zidane
Kontakt:

Post Postao/la zidane » 08 nov 2014, 13:20

evo ima i na MOJAWEB :D :D :D :D :D :D
Hajmo momci sretno :clap: :clap: :clap: :clap:

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 08 nov 2014, 13:25

JoseMourinho je napisao/la:na areni5 kao i derbi

http://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
pass. play55

udjite sad, stavite da vas zapamti i sutra upalite arenu 5 i gledajte ;)

to kralju ! :D
Toto Riina

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 nov 2014, 13:27

Beganovic na klupi :clap: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, CentarsutNaClanak921, Ferroviere1987, grbavicka1921, NazorUso, Orvel i 52 gosta.