yebo te pajdo, bolje me zovni konju nemoj pajdo.

Tačno to kad kaže asocira me na nekog kera.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pajdo ker je pUjdo.BelminM23 je napisao/la:Pajdo.
yebo te pajdo, bolje me zovni konju nemoj pajdo.
Tačno to kad kaže asocira me na nekog kera.
prvi put cujem za ovo, fakat, zar ono medunjanina ne zovu sarajevski smeker?bistrikboy je napisao/la:"smeker" i nacin na koji ga danasnja retardirana omladina koristi.Smeker je u sarajevskom zargonu neko ko je ulizica,izdajica,picka obicna,a ne lafcina kako su to debili preuzeli od istocnih komsija...
Smekati znaci izdati nekog. Odsmeko me muriji dakle on je smeker. Totalno se krivo koristi rijec.QUARESMA 18<<< je napisao/la:prvi put cujem za ovo, fakat, zar ono medunjanina ne zovu sarajevski smeker?bistrikboy je napisao/la:"smeker" i nacin na koji ga danasnja retardirana omladina koristi.Smeker je u sarajevskom zargonu neko ko je ulizica,izdajica,picka obicna,a ne lafcina kako su to debili preuzeli od istocnih komsija...
mi u krajini koristimo rijec 'smekati' kao posmatrati neku curu, koja nam se svidja
Ni ti je jasno.SGD53 je napisao/la:Kanádá (ono baš razvučeno), Švecka, 'Olandija, Sloven'ja, Saraj'vo, Zen'ca, Bi'ać, Gračan'ca.
Odakle si ?
ŠČapljine
Ker, Šćene, Šćuko, Ćuko, Pašče, Kuja, Kerov, Keruša, Krme, Krmača, Krmak, Ćenifa, Zahod, Šćap, Sa kim sa čime - Šnjim.
Ne kontam te.sta je tu odvratno? mislis da ne postoje takvi standardi,ili ti je nesto drugo u pitanju?Cartman je napisao/la:Jos da dodam i "Po evropskim standardima". Jadna ti majka. Koji su to standardi? Ko ih je odredio?Kad jednom na nekoj televiziji izvalise da je neki novi granicni prijelaz izmedju BiH i Hrvatske po evropskim standardima, a pola Evrope nema granica.
To je floskula, sta bi to trebalo znacit? Drugo je po standardima Evropske Unije, to postoji. Evropski standardi ne postoje konkretno. A i BiH je valjda Evropa, standrdi BiH su standardi Evrope. Glupa izreka koja se koristi za svakakve gluposti.samo_lijevo je napisao/la:Ne kontam te.sta je tu odvratno? mislis da ne postoje takvi standardi,ili ti je nesto drugo u pitanju?Cartman je napisao/la:Jos da dodam i "Po evropskim standardima". Jadna ti majka. Koji su to standardi? Ko ih je odredio?Kad jednom na nekoj televiziji izvalise da je neki novi granicni prijelaz izmedju BiH i Hrvatske po evropskim standardima, a pola Evrope nema granica.