Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape je jugic tj. najgluplji jugic 

Ne sjecam se kada je Bosna pretrcala onoliko kao Alzir protiv Njemacke. Ljudi su trcali od prvog do zadnjeg minuta doduse kao i Nijemci i svi su hvalili Alzirske igrace tada da su odlicno fizicki pripremljeni.Juventinisimo je napisao/la: GER 127420 m - 124537 m ALG

- Juventinisimo
- Kontakt:
@MoR.Zbog cega bi ja tebi trebao odgovarati nakon superlativa koje si mi postao u tom postu??
Ja nemam problem odgovoriti,imam problem kada vi ne odgovorite nazad..
Plavipatriota me popljuva,a u mojim odgovorima je bilo i nekoliko pitanja...nije sposoban odgovoriti,ali pljuvati,omalozavati,ponizavati jeste...

Zbog cega odgovarati?? Koja je svrha??Postao/la MoR dana 08 nov 2014, 00:47
Korisniče čije postove obično ne čitam zbog izrazite dužine, a sa malo ili nikako suštine, je li ti nama ovdje sa ovim ispisanim kilometrima želiš implicirati da je reprezentacija BiH fizički spremnija od reprezentacije Argentine?
Ja nemam problem odgovoriti,imam problem kada vi ne odgovorite nazad..

Plavipatriota me popljuva,a u mojim odgovorima je bilo i nekoliko pitanja...nije sposoban odgovoriti,ali pljuvati,omalozavati,ponizavati jeste...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dobro,bio je produzetak...ali jesu momci trcali i borili se..svaka cast..Ajax je napisao/la:Ne sjecam se kada je Bosna pretrcala onoliko kao Alzir protiv Njemacke. Ljudi su trcali od prvog do zadnjeg minuta doduse kao i Nijemci i svi su hvalili Alzirske igrace tada da su odlicno fizicki pripremljeni.Juventinisimo je napisao/la: GER 127420 m - 124537 m ALG![]()
Ne vidim kakve veze Ima fizicka sprema sa Vahom. A i bezveze je poredit njega i Safeta jer je Vaha puno bolji trener.

Samo sam uporedio,nista lose sa time...ljudi tvrde da mi nismo bili fizicki spremni a pretrcali vise od svih sa kojima smo igrali...da se covjek zamisli...

Vaha jeste izjavio poslije Belgije da igraci nisu fizicki spremni...i to je istina...
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Juventinisimo je napisao/la:@MoR.Zbog cega bi ja tebi trebao odgovarati nakon superlativa koje si mi postao u tom postu??![]()

nice job, MoR

Ništa mi onda ne preostaje nego, na osnovu zadnjih tvojih postova u kojima si se satro od sabiranja sa zvaničnog FIFAinog sajta, zaključiti da je zbog ukupno pređenih kilometara, Argentina ustvari bila najslabije fizički pripremljena reprezentacija u našoj grupi na SP. Zanimljivo stajalište sa tvoje strane, uistinu. Pomalo avanturističko i smjelo, ali zanimljivo u svakom slučaju.
- Juventinisimo
- Kontakt:
I ja kazem...samo,pitaj ga,ko se sada crveni?? Ja sigurno ne...ja sa svima vama pokusavam pricati normalno..ali..mirzatele je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:@MoR.Zbog cega bi ja tebi trebao odgovarati nakon superlativa koje si mi postao u tom postu??![]()
![]()
![]()
![]()
sta je, ponestalo argumenata ?
nice job, MoR

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pojedini igraci nisu izgledali fizicki optimalno spremni. Miske, Dzeko, Lulic. Mozda su to ostali igraci nadoknadili trkom ( Besic, Pjanic ). Samo bitna je i brzina a ne samo kolicina pretrcanih km. Kod Alzira toga nije bilo tamo je trcalo svih 11 igraca a i sam tempo je izgledao brzi. Kondicioni trener je mogao i da radi samo sa par igraca a ne sa cijelim timom. Mada to je najmanje bitno sada taj kondicioni trener.Juventinisimo je napisao/la: Samo sam uporedio,nista lose sa time...ljudi tvrde da mi nismo bili fizicki spremni a pretrcali vise od svih sa kojima smo igrali...da se covjek zamisli...![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 nov 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Logicki,zar ne??MoR je napisao/la:Ništa mi onda ne preostaje nego, na osnovu zadnjih tvojih postova u kojima si se satro od sabiranja sa zvaničnog FIFAinog sajta, zaključiti da je zbog ukupno pređenih kilometara, Argentina ustvari bila najslabije fizički pripremljena reprezentacija u našoj grupi na SP. Zanimljivo stajalište sa tvoje strane, uistinu. Pomalo avanturističko i smjelo, ali zanimljivo u svakom slučaju.
Nije vazno koliko oni znaju sa loptom,koliko tu loptu drze u nogama,a drugi za njom trce...to nema nikakve veze...

Ali,neka bude kako volis i zelis...uzmi sta ti odgovara...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Evo ja cu ti odgovoriti pitanje po pitanje. Pokusacu da budem sto kraci, da ne gusimo ljude na forumu.Juventinisimo je napisao/la: Zbog cega odgovarati?? Koja je svrha??
Ja nemam problem odgovoriti,imam problem kada vi ne odgovorite nazad..![]()
Plavipatriota me popljuva,a u mojim odgovorima je bilo i nekoliko pitanja...nije sposoban odgovoriti,ali pljuvati,omalozavati,ponizavati jeste...![]()
Vjeruj da nisi adekvatno odgovorio ni na jedno pitanje koje je covjek postavio. Samo si bezveze supljirao i skretao sa teme.

Ok, aj odmori sad malo, popij nešto, osvježi se, puno si sabirao, pa se vrati da nam objasniš kako je to gledajući parametre na utakmici sa BiH reprezentacijom, Argentina slabije fizički pripremljena od Irana.Juventinisimo je napisao/la:I ja kazem...samo,pitaj ga,ko se sada crveni?? Ja sigurno ne...ja sa svima vama pokusavam pricati normalno..ali..mirzatele je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:@MoR.Zbog cega bi ja tebi trebao odgovarati nakon superlativa koje si mi postao u tom postu??![]()
![]()
![]()
![]()
sta je, ponestalo argumenata ?
nice job, MoR
Pusti ga meni, to mi je svakako redovna mušterija na mnogim temama.Juventinisimo je napisao/la:Ali,neka bude kako volis i zelis...uzmi sta ti odgovara...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Juventissimo
Jednostavno kolega, onaj ko te vrijeđa ili omaložava nemoj mu ni replicirati i ignoriši ga ma koliko god on argumentovanih činjenica iznio. Jednostavno.
Neko ipak kada ti odgovori na jedan način koji tebi i ne štima a zna šta piše, a vrlo moguće da ima i tu istine, valja respektovati i nečiji drugi stav. Ne kažem da ne radiš to.
Pišeš fakat jako duge postove, a par puta sam vidio da u njima ima netačnih podataka, ne mogu i neću reći da lažeš, ali očito tvoj izvor informacija je u dobrom slučaju wikipedija. (Detalje oko sporova i tih nekih gluposti)
Kako god, dobar si forumaš, samo nekada se postavljaš kao žtrveno janje.

Jednostavno kolega, onaj ko te vrijeđa ili omaložava nemoj mu ni replicirati i ignoriši ga ma koliko god on argumentovanih činjenica iznio. Jednostavno.
Neko ipak kada ti odgovori na jedan način koji tebi i ne štima a zna šta piše, a vrlo moguće da ima i tu istine, valja respektovati i nečiji drugi stav. Ne kažem da ne radiš to.
Pišeš fakat jako duge postove, a par puta sam vidio da u njima ima netačnih podataka, ne mogu i neću reći da lažeš, ali očito tvoj izvor informacija je u dobrom slučaju wikipedija. (Detalje oko sporova i tih nekih gluposti)
Kako god, dobar si forumaš, samo nekada se postavljaš kao žtrveno janje.

covjek te je poklopio sa ovom pricom oko pretrcanih kilometara, idemo dalje
- Juventinisimo
- Kontakt:
De ih onda ti odgovori...AsmirBegovic je napisao/la:Evo ja cu ti odgovoriti pitanje po pitanje. Pokusacu da budem sto kraci, da ne gusimo ljude na forumu.Juventinisimo je napisao/la: Zbog cega odgovarati?? Koja je svrha??
Ja nemam problem odgovoriti,imam problem kada vi ne odgovorite nazad..![]()
Plavipatriota me popljuva,a u mojim odgovorima je bilo i nekoliko pitanja...nije sposoban odgovoriti,ali pljuvati,omalozavati,ponizavati jeste...![]()
Vjeruj da nisi adekvatno odgovorio ni na jedno pitanje koje je covjek postavio. Samo si bezveze supljirao i skretao sa teme.

Usput odgovori i na moja...ovaj spam i nije odgovor...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Zlatno praviloHariTz je napisao/la:Jednostavno kolega, onaj ko te vrijeđa ili omaložava nemoj mu ni replicirati i ignoriši ga ma koliko god on argumentovanih činjenica iznio. Jednostavno.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zašto imam osjećaj da ćeš od slavnog trijumfa sa drugim najgorim rezultatom u istoriji kvalifikacija, napraviti mit.Virtu4l je napisao/la:Pusti ga meni, to mi je svakako redovna mušterija na mnogim temama.Juventinisimo je napisao/la:Ali,neka bude kako volis i zelis...uzmi sta ti odgovara...

Prikice, ja svoju grešku priznam i nemam problem s tim, makar ona bila nehotična. Koliko sam te uspio upratiti na forumu, ne bih rekao da je vice versa, dapače.
Bad ass Virtu4l, kickin' some ass and shitVirtu4l je napisao/la:Pusti ga meni, to mi je svakako redovna mušterija na mnogim temama.Juventinisimo je napisao/la:Ali,neka bude kako volis i zelis...uzmi sta ti odgovara...

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:Prvi koji mi objasni:
-kojom logikom su Tino i Hadžić pozvani na SP,
Vjerovatno zbog konstantnih igara u svojim klubovima,potencijal,buducnost repke i da popune tih 23.To mi imamo boljih?? Ko su oni?? Prcica ste trazili,njega ste dobili,sada ste u behutu,tu i ostanite.Zbog cega i kojih standarda je pozvan Ibricic?![]()
U redu, potencijal, buducnost, sve je to OK. Trebali su dobiti priliku i dobili su je. Bilo je jos dobrih igraca koji su trebali dobiti tu istu priliku, ali je nisu dobili. Problem je sto su njih dvojica i jos nekoliko igraca trebali dobiti priliku puno prije SP-a i da na taj nacin selektor i javnost dobiju uvid ko zasluzuje da ide na Sp, a ko ne. Ovako su Tino i Hadzic dobili priliku, a ovi ostali igraci je nisu dobili posto bi onda njih dvojica vjerovatno ispali sa spiska od 23 igraca.
-koji mi objasni kojom logikom Štilić ne može biti ni u 21 (samo kod papeta ovaj broj) pozvanih igrača, a troši pozive na igrače iz naše lige na koje frajer realno ne računa ( haj da zove normalan broj igrača, al zove malo, i medju njih malo zove par njih koje ne bi ubacio nikad),
Zbog toga sto nam je srednji red vise nego maksimalno popunjen,imamo ih i previse.Stilic donekle i zasluzuje poziv(samo zbog ZADNJEG PERIODA NJEGOVIH BOLJIH IGARA).Koji je to normalan broj igraca? Ako to VI znate,zasto niste selektori nego likujete po forumima??Poslusao je i Osima,da pozove igrace koji igraju i u nasoj ligi,da ne igraju dzaba,kako kaze Osim.![]()
Koliko je hrvatski selektor pozvao igraca za naredna dva meca njihove selekcije, a koliko nas selektor? Ivica Osim je tu u pravu, Susic treba da pozove jednog ili dva najbolja igraca iz domace lige, to treba da uradi iz mnogo razloga. Ali, treba da tim igracima i pruzi bar desetak minuta prilike da igraju, ako ne zasluzuju ni tih desetak minuta onda je bolje da ih i ne zove. Ako nisu toliko kvalitetni bolje je neka pozove kvalitetnije igrace iz stranih liga. Koliko je izmjena Susic napravio u ove tri utakmice i zasto je to tako?
-prvi koji mi objasni kojom logikom je krenuo protiv nigerije u utakmicu (ljudi napadali na našu lijevu stranu cijelu utakmicu, a mi lijevog beka nismo imali),
Tu objasnjenja nema.Velika greska.Medjutim,da nije bilo offsida,da je Dzeko pogodio umjesto stative gol.Pricali bi drugu pricu.Opet da PONOVIM TVRDOGLAVCIMA,NE OPRAVDAVAM PAPETA.
Lijepo je sto priznas da je u pitanju Papetova greska. A to je vec odavno prezvakana tema.
-prvi koji mi objasni sve ove njegove nebulozne izjave da lulić može držati cijelu lijevu stranu, da je tino zadnji vezni, da je gledao anela hadzica, nije mu se svidio, al da su mu rekli za njega, da su hajrović, ibričić i višća NAPADAČI, da ne želi da brine šta ako se džeko povrijedi,
Prvo,ne treba da shvatis neke stvari BUKVALNO.Drugo,Ibricica NEMA.Trece,forumasi su najvise trazili Hadzica,sada vam ne valja.Cetvrto,zbog cega nabrojana dvojka/trojka ne moze igrati polu spica?? Koji su to kriteriji koje trebaju da ispune?? I ko odlucuje o tim kriterijima?? Forumasi?? Peto,ima li ko bolji?? Zaboravi na mega zvijezde koje imamo,kad se pojave na terenu,ne mogu meda laznuti.Mi zamjene za Dzeku necemo imati narednih 100 godina.Spustite se na zemlju,mi smo Bosna a ne Njemacka.Pape se ne brine za Dzeku?? Ja znam da se vi brinete,voljeli bi vise nego ista da se Dzeko povrijedi da imate materijala..![]()
Kako onda da shvatimo izjave selektora ako ne bukvalno, ne kontam te? Da ih shvatamo kao zezanciju, kao neozbiljne ili nezrele? Navedena trojka mogu igrati poluspica, ali ovdje se govori o klasicnim napadacima i na tu poziciju se mogu pozvati kvalitetniji igraci. A u pravu si da necemo imati zamjenu za Dzeku narednih 100 godina, niko ne dobija sansu tako da ga niko i nece zamijeniti. A ko je kriv za to, opet selektor.
Mislim da nijedna normalna dusa ne moze pomisliti takvu gadost, cuj neko zeli da se Dzeko povrijedi.![]()
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Virtu...ti njega redovno sibas??
@Hari...zrtvena janjad su oni koji i dalje vjeruju da ce nas Vaha preuzeti....IKADA...
Ako sam negdje pretjerao,postaj da vidim sta,o cemu se radi...Ajax je nesto postao,odgovorio sam i na to..sve u skladu mog znanja i mogucnosti...pa yebem ga,ne mozemo biti svi pametni...

@Hari...zrtvena janjad su oni koji i dalje vjeruju da ce nas Vaha preuzeti....IKADA...
Ako sam negdje pretjerao,postaj da vidim sta,o cemu se radi...Ajax je nesto postao,odgovorio sam i na to..sve u skladu mog znanja i mogucnosti...pa yebem ga,ne mozemo biti svi pametni...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.