lumani je napisao/la:pogledaj eto grupu c

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
lumani je napisao/la:pogledaj eto grupu c
Neka bude da su tu negde.lumani je napisao/la:pa ima i ona sa Partizanom
Hahaha čuj Njemačka...lumani je napisao/la:vtb liga,njemacka liga,merdanovic je napisao/la:Španija,Rusija,Italija,Turska i Grčka koja pored 2 vrhunska kluba nema ništa više specijalno.lumani je napisao/la:ma aba liga je negdje na 7,8 mjestu u evropi
Ti si svoje košarkaško znanje pokazao sa Schilbom najvećim Zvezdinim pojačanjem.lumani je napisao/la:ne znam sta ti je smjesnonjemacka liga da je daleko jaca i kvalitetnija.
Švabe uz novac koji klubovi imaju,neostvaruju ni približno dobre rezultate.Oni nemaju kontinuitet.Niti jedan Njemački klub neće imati kontinuitet koji je imao Partizan igranjem Eurolige.Svake godine tradicionalno imaju jedan tim koji je jak.Prije Alba,zadnje dvije Bayern kojima je domet druga faza Eurolige.Gledanje rezultata iz jedne sezone,neprestavlja pravo stanje stvari.Rezultati se moraju uporediti i godinama prije.Medjutim ako hoces proteklu godinu sjeti se polufinala Zvezde u eurokupu što samo po sebi nosi određene poene.lumani je napisao/la:Merdanovicu kakav te Schilb napaoda si pratio euroligu prosle godine upratio bi da je Bayern zavrsio prije Partizana.A ja sam pricao o ovoj godini gdje je aba liga oslabila.Bbl beko ima 4 ozbiljna tima,aba liga 1do 2.
merdanovic je napisao/la:Švabe uz novac koji klubovi imaju,neostvaruju ni približno dobre rezultate.Oni nemaju kontinuitet.Niti jedan Njemački klub neće imati kontinuitet koji je imao Partizan igranjem Eurolige.Svake godine tradicionalno imaju jedan tim koji je jak.Prije Alba,zadnje dvije Bayern kojima je domet druga faza Eurolige.Gledanje rezultata iz jedne sezone,neprestavlja pravo stanje stvari.Rezultati se moraju uporediti i godinama prije.Medjutim ako hoces proteklu godinu sjeti se polufinala Zvezde u eurokupu što samo po sebi nosi određene poene.lumani je napisao/la:Merdanovicu kakav te Schilb napaoda si pratio euroligu prosle godine upratio bi da je Bayern zavrsio prije Partizana.A ja sam pricao o ovoj godini gdje je aba liga oslabila.Bbl beko ima 4 ozbiljna tima,aba liga 1do 2.
Jednostavno stvari koje iznosiš nemaju temelje.Tvoj aspekt gledišta košarke je taj da potcjenjuješ "balkansku" košarku.Pogledaj malo ovu sezonu ABA lige kako ima jakih timova?Zvezda,Cedevita,Buducnost..Partizan,Cibona i Igokea tradicionalno jaki,slovenski timovi ove sezone nikad jača Krka i sasvim solidna Olimpija.
Pošto sam položio statistku na fakultetu,sa sigurnošću ti mogu reći da se ne može nikako jedna sezona da računa,nego mora više da bi dobio određeni koeficijent.Nešto slično kao u fudbalu gdje se na osnovu proteklih 5 godina,svake sezone zna koliko će klubova u Euroligu a ko će u Ligu prvaka.lumani je napisao/la:ti mozes sa njim u jednu korpufino sam napisao,Aba liga ove godine
![]()
Bayernu i Albi je domet druga grupna faza,a sta je domet Zvezdi,Cedeviti
Koga sada zanima sto je Alba uzela korac cup 1995
mene ne,jer pricam o ovoj sezoni.
Potkrijepi stvari koje govoriš.Za stvari koje u raspravi iznosiš moraš imati razloge.lumani je napisao/la:Ma sto se mene tice,zavrsi jos jedan fakulteta kosarke se kani,jer ti nije jaca strana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.