Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Neutral
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Neutral » 07 nov 2014, 17:05

Imaju dosta dobrih fora, najjače je da je alfa i omega prijetio preko drugog profila adminu te stranice, :lol:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 07 nov 2014, 22:21

koja je stranica u pitanju?

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 nov 2014, 23:04

gojzerica je napisao/la:koja je stranica u pitanju?
Dnevna doza Gym Srbende :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 07 nov 2014, 23:37

:thumbup:

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 11 nov 2014, 09:52

Al sad su svi na udaru stranice. Sad se smijes nekom, za 5 minuta objabe tvoju sliku.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 nov 2014, 21:29

Valjda je dozvoljeno ovdje postavit lične slike, trenutno sam na bulku i na nekih 14-15% bodyfat, na proljeće se vraćam na 9-10. 11mjeseci treniranja. Počeo sa 69kg, trenutno 86kg. 186cm

http://s16.postimg.org/who6g4e5h/1388103704664crop.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://s17.postimg.org/ey2o9d0fi/Picture_101.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://s17.postimg.org/8vv1ivbzi/Picture_103crop.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 12 nov 2014, 21:46

Odlicno, svaka cast. Nisi se puno umastio i mozes sigurno jos 5 kg ici gore pa rezati. Ako mozes da mi posaljes sta te je najvise poguralo na masi, vezano za ishranu ?

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 12 nov 2014, 21:47

:thumbup: ,samo ne valja pozadina i grb :mrgreen:
Manijaci Zeljini

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 nov 2014, 22:01

master44 je napisao/la:Odlicno, svaka cast. Nisi se puno umastio i mozes sigurno jos 5 kg ici gore pa rezati. Ako mozes da mi posaljes sta te je najvise poguralo na masi, vezano za ishranu ?
Hvala na pohvalama trudim se :P

Ma kad si na početku jedi sve redom, sve što se nađe ispred tebe jedi. Jedi 5-6 puta dnevno i obavezan jedan obrok pred spavanje. Znači nema nešto posebno, mislim ako si tek krenuo trenirati deri sve sto se nađe ispred tebe slobodno. Ja kad sam tek krenuo isao sam jos u skolu, pa sam na velikom odmoru jeo bananu,2 bureka,1 čokoladicu i kolu, nemoj pazit na ishranu nego jedi sta god imas ispred sebe, slobodno :thumbup:

:arrow: Možeš ako hoćeš, to sam i ja radio. Ujutro napravi sebi shake 1 kašika meda, 2 jaja, kakao, evrokrem, kašika putera od kikirikija,banana,mlijeko. Smiksaj to i udri. Tako ćeš odmah na početku dana dobiti OGROOMNU dozu kalorija i to će ti bi ogroman boost ;)

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 nov 2014, 22:05

@IlPrincipe

Dobra vam ona teretana gore na Kameberovicu - old school je najbolje. :bow:
Mozda si i bio kad sam ja bio tu... :think: :shh:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 nov 2014, 22:10

Nerminovic je napisao/la:@IlPrincipe

Mislis na Elit u Areni ? trenutno je najbolja u Ze, al i ovakva je preloša uspoređujući kakve ima Sarajevo i ostali gradovi

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 nov 2014, 22:12

IlPrincipe je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:@IlPrincipe

Mislis na Elit u Areni ? trenutno je najbolja u Ze, al i ovakva je preloša uspoređujući kakve ima Sarajevo i ostali gradovi
Da :thumbup:
Dobra teretana, i muzika je za :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 nov 2014, 22:15

Nerminovic je napisao/la: Da :thumbup:
Dobra teretana, i muzika je za :tokralju:
ma nekad je dobra a nekad da Bog sačuva. Najbolje je doći oko 22h naveče. Bude naša domaća muzika aca lukas, aco pejović i ovi narodnjaci. Yebo neki klub za ono havarija bude :urnebes: a iza 23h zna se i zapit na recepciji uhh :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 nov 2014, 22:16

E ovako. Nakon dugo vremena sam ponovno pošao u teretanu i imam jedno pitanje u vezi proteina. Prije sam koristio Protein 80 Plus od Weidera (http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-p ... eider.aspx) kojeg 500 gr košta 40 maraka, ali to mi je sad skupo i dvoumim se između 2 vrste. Jedna je Premium Whey Protein Plus od Muscletecha (http://x-fit.ba/supplement/proteini/mus ... -whey-plus) kojeg 2,3 kg košta 109 maraka, a drugi je Impact Whey Protein od MyProteina (http://x-fit.ba/supplement/proteini/my- ... t-whey-5kg) kojeg 5kg košta 165 maraka. MyProtein je puno jeftiniji, ali mi je nekako prejeftin da bio bio bez neke kvake. Pa me zanima da mi neko tko se bolje u to razumi ili je imao iskustva s nekim ili oba ova proizvoda rekne svoje mišljenje. Hvala :)

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 12 nov 2014, 22:32

Galion je napisao/la:E ovako. Nakon dugo vremena sam ponovno pošao u teretanu i imam jedno pitanje u vezi proteina. Prije sam koristio Protein 80 Plus od Weidera (http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-p ... eider.aspx) kojeg 500 gr košta 40 maraka, ali to mi je sad skupo i dvoumim se između 2 vrste. Jedna je Premium Whey Protein Plus od Muscletecha (http://x-fit.ba/supplement/proteini/mus ... -whey-plus) kojeg 2,3 kg košta 109 maraka, a drugi je Impact Whey Protein od MyProteina (http://x-fit.ba/supplement/proteini/my- ... t-whey-5kg) kojeg 5kg košta 165 maraka. MyProtein je puno jeftiniji, ali mi je nekako prejeftin da bio bio bez neke kvake. Pa me zanima da mi neko tko se bolje u to razumi ili je imao iskustva s nekim ili oba ova proizvoda rekne svoje mišljenje. Hvala :)
Djaba bacas pare na te skuplje,pio sam i weider,i jos 2-3 vrste,i onda uzmem my protein prvo 2.5kg ukus cokolada i zadnji put uzmem my protein whey 5kg bez okusa i odlican je,dobio sam na kilazi 10 kg minimalno kako ga pijem.Ako mislis da ces samo od proteina napredovati onda i njih djaba uzimas,znaci proteini plus obilna ishrana da bi napredovao.Jedno bez drugog neide.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 nov 2014, 22:52

Galion je napisao/la:E ovako. Nakon dugo vremena sam ponovno pošao u teretanu i imam jedno pitanje u vezi proteina. Prije sam koristio Protein 80 Plus od Weidera (http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-p ... eider.aspx) kojeg 500 gr košta 40 maraka, ali to mi je sad skupo i dvoumim se između 2 vrste. Jedna je Premium Whey Protein Plus od Muscletecha (http://x-fit.ba/supplement/proteini/mus ... -whey-plus) kojeg 2,3 kg košta 109 maraka, a drugi je Impact Whey Protein od MyProteina (http://x-fit.ba/supplement/proteini/my- ... t-whey-5kg) kojeg 5kg košta 165 maraka. MyProtein je puno jeftiniji, ali mi je nekako prejeftin da bio bio bez neke kvake. Pa me zanima da mi neko tko se bolje u to razumi ili je imao iskustva s nekim ili oba ova proizvoda rekne svoje mišljenje. Hvala :)
Najbolji protein na svijetu sto se tice omjera cijene i kvaliteta, neces pogrijesiti sigurno :)

Sto se teretane tice u Areni, jest ona dobra i najbolja u Zenici, al i nema neke konkurencije, prvo sto je mala, jos nove sprave dosle, koje su ogromnem, sta bi dao da se oce otvoriti teretana kao u Zepcu ona X-project...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 12 nov 2014, 22:58

sagitarius je napisao/la: Najbolji protein na svijetu sto se tice omjera cijene i kvaliteta, neces pogrijesiti sigurno :)

Sto se teretane tice u Areni, jest ona dobra i najbolja u Zenici, al i nema neke konkurencije, prvo sto je mala, jos nove sprave dosle, koje su ogromnem, sta bi dao da se oce otvoriti teretana kao u Zepcu ona X-project...
Koristim i ja MyProtein i zadovoljan sam ;)

Kakve su to nove sprave dosle u arenu?? Btw slazem se da je mala, i duuugo duugo vremena uopste nisu imali squat rack :shock:

@IlPrincipe fino fino, vidi se da si dosta vremena i truda ulozio.. Samo jos da vidimo te 'genetski jake noge' :mrgreen: Da to ne izgleda nesto poput
slika :P

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 nov 2014, 23:05

firefirefirely je napisao/la:
sagitarius je napisao/la: Najbolji protein na svijetu sto se tice omjera cijene i kvaliteta, neces pogrijesiti sigurno :)

Koristim i ja MyProtein i zadovoljan sam ;)

Kakve su to nove sprave dosle u arenu?? Btw slazem se da je mala, i duuugo duugo vremena uopste nisu imali squat rack :shock:
Ma joj nisu to sad neke nove sprave, nesto kao digitalno ukucas tezinu i radis tacno 12 serija, al fino cisto znaci moras odraditi, nema da cheat-as :D.Dosle dvije za ledja, po jedna za ramena, biceps, triceps, noge..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 12 nov 2014, 23:09

Hjoooooj sad me to zivo zanima kako izgleda, bar te za noge i ramena :mrgreen: Jer im je isto falila jedna sprava za ramena koja je rasprostranjena dosta u teretanama..

Pa jesu li izbacivali ista jbt, gdje je to stalo, ionako je ko kutija sibica :roll:

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 nov 2014, 23:17

admir1991 je napisao/la:Djaba bacas pare na te skuplje,pio sam i weider,i jos 2-3 vrste,i onda uzmem my protein prvo 2.5kg ukus cokolada i zadnji put uzmem my protein whey 5kg bez okusa i odlican je,dobio sam na kilazi 10 kg minimalno kako ga pijem.Ako mislis da ces samo od proteina napredovati onda i njih djaba uzimas,znaci proteini plus obilna ishrana da bi napredovao.Jedno bez drugog neide.
sagitarius je napisao/la:
Galion je napisao/la:MyProtein je puno jeftiniji, ali mi je nekako prejeftin da bio bio bez neke kvake
Najbolji protein na svijetu sto se tice omjera cijene i kvaliteta, neces pogrijesiti sigurno :).
E ljudi hvala na odgovorima, poslušat ću vas i kupit ću taj. A što se tiče ishrane, trudim se jesti što više i što češće mogu, znam da ne mogu od samih proteina napredovati, to mi služi najviše za posle treninga jer je potrebno što prije opskrbiti mišiće hranom, a čim dođem kući nakon teretane odmah i jedem naravno :)

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.