Kad cemo mi ovo dozivit? Ili barem da imamo manje od 5 igraca povrijedjenih.Jose Mourinho says everybody is fit for selection against Liverpool
Inace se sve vise prica o povratku Nania. Hejteri na aparatima.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Kad cemo mi ovo dozivit? Ili barem da imamo manje od 5 igraca povrijedjenih.Jose Mourinho says everybody is fit for selection against Liverpool
Ove sezone nadam se da ćemo sastavit bar par utakmica, a da su svi fit...Cartman je napisao/la:Kad cemo mi ovo dozivit? Ili barem da imamo manje od 5 igraca povrijedjenih.Jose Mourinho says everybody is fit for selection against Liverpool
Inace se sve vise prica o povratku Nania. Hejteri na aparatima.
Bruno Martins iz porta, inače bager centra terenaMrParanoic je napisao/la:Koji bruno brate
Mi smo to nešto mjenjali i sad je izgleda još gore nego prošlih sezonaRooney88 je napisao/la:Arsenal i mi, oba kluba moraju hitno poceti rjesavati ove probleme s povredama, ovo je preslo sve moguce granice i postaje mozda i glavni problem kluba/klubova. Medicina je drasticno napredovala, mijenjaj cijeli medicinski tim, plati grupi nek` obavi ozbiljno istrazivanje jer sigurno nije puka slucajnost da se ovoliko igraca povrjedjuje konstantno jbte.
Protiv CP znaci haos od odbrane, daj boze da vezni red i napad budu na nivou jer bilo koja ekipa moze zabiti gol odbrani koju cine krilo (Valencia), vezni igrac (Carrick), pocetnik (McNair) i, jedini u kojeg se mozes pouzdati, Shaw. Previse je to rupa i na zimu se odmah mora adekvatno reagovati. Trziste za stopera mi se cini nekako siromasnim ali mi nismo u poziciji da cekamo ljeto za pojacanja u odbrani, dva igraca tu moraju doci.
Onda vracamo Moyesa.Belmin6 je napisao/la:A šta ako cilja ne bude ?
Sigurno, jer gore od ovoga teško da može.Cartman je napisao/la:da ce sve bit bolje i bolje
Dovoljno da kleknete i igrate bunker.Virtu4l je napisao/la:Sigurno, jer gore od ovoga teško da može.Cartman je napisao/la:da ce sve bit bolje i bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.