Sve u svemu, vjerujem u pozitivan rezultat( 0:2 turkovic i nuspahic)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SLAŽEM SEbangara je napisao/la:Mislim da vi, odnosno mi, navijaci, malo previse vodite racuna o parama i dugovima, ipak ima uprava koja je zaduzena za te stvari...
To bi bilo idealno, ali smanjiti na 8 timova koji imaju uslove za tu ligu.MuhamedTM je napisao/la:Smanjit ligu na 8 timova
Željo, siroki,leotar,olimpic,slavija,malo sarajevo, borac,mladost
To je razlog nešto oskudnijeg kadra i drukčije politke u klubu, treba da nas zanima u kojem smjeru sve ide.bangara je napisao/la:Mislim da vi, odnosno mi, navijaci, malo previse vodite racuna o parama i dugovima, ipak ima uprava koja je zaduzena za te stvari...
Ima na AreniKogaBrigaZaNick je napisao/la:Da li će sutra biti prijenos utakmice i na kojoj televiziji. Znam da negdje ima ona slika koje će se utakmice prenositi na Moja TV, Areni, i BHRT, ali nikako ne mogu da nađem. Ako neko može da postavi bilo bi super.
Na kojoj areni ce bit,koji broj?Maxi je napisao/la:Ima na AreniKogaBrigaZaNick je napisao/la:Da li će sutra biti prijenos utakmice i na kojoj televiziji. Znam da negdje ima ona slika koje će se utakmice prenositi na Moja TV, Areni, i BHRT, ali nikako ne mogu da nađem. Ako neko može da postavi bilo bi super.
Arenasport 5zeljovolim je napisao/la:Na kojoj areni ce bit,koji broj?Maxi je napisao/la:Ima na AreniKogaBrigaZaNick je napisao/la:Da li će sutra biti prijenos utakmice i na kojoj televiziji. Znam da negdje ima ona slika koje će se utakmice prenositi na Moja TV, Areni, i BHRT, ali nikako ne mogu da nađem. Ako neko može da postavi bilo bi super.
JoseMourinho je napisao/la:na areni5 kao i derbi
http://www.tvviet.tv" onclick="window.open(this.href);return false;
user: playtest
pass. play55
udjite sad, stavite da vas zapamti i sutra upalite arenu 5 i gledajte