Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
ima li ko link nemora biti Adobe Reader ali nesto slicno da mogu pretvarati file'ove u PDF formatu?..gledam na netu i ove bezplatne koje mozes koristiti 30 dana i sseru.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- OnlyUnited
- Kontakt:
http://www.foxitsoftware.com/Secure_PDF_Reader/" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj ovo...
Probaj ovo...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- delpiero502
- Kontakt:
Maloprije dok sam surfao netom, ekran se zaledio i tako bio jednu minutu, poslije toga automatski se sam restartovo. Kada su se prva slova pocela pojavljivati, vidio sam da su dosta mutna i da nisu ni blizu prijasnim. Takodjer se ni windows nije htio ucitati, tj. na onoj traci dodje do pola i onda se pojavi crni ekran sa isprekidan linijama preko cijelog ekrana. Poslije drugog restarta, pojavila mi se opcija system repair, ali medjutim ni ona nije nista promijenila, sve je isto. Instalirao sam prije 4 dana novi sistem(sedmicu, a dotad je evo 6 godina radio na XP-u), poslije dizanja novog sistema sam instalirao drivere i sve je uredu bilo evo 4 dana. Sumnjam da je sa grafickom problem, ali mi cudno sto windows nece da ucita. Probacu ujutru ocistit kuciste od prasine i eventualno provjeriti prikljucke na maticnoj. Sta vi mislite kako rijesiti ovaj belaj ? Inace graficka je nvidia gt8600 512mb, i dosad je radila bez problema.
Temperatura procesora na laptopu mi 85.
Sta raditi?

Sta raditi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Stavi pastuGreivis je napisao/la:Temperatura procesora na laptopu mi 85.![]()
Sta raditi?
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Provjeri ventilator
I po mogucnosti ocisti dobro sve, provjeri ventilator sto kaze Jose, i vidi pastu.
Mia San Mia
I moze li se preko onog programa cpu Z provjeriti kakva graficka moze na maticnu. Mislim koja odgovara. Kako vec ide?
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Koja ti je trenutno?, PCI-E x16 99,99% ti je ulaz za grafičku, jedino ako ti je bas stariji PC pa drugi neki da je..
Re: Odg:
Nije meni potrebno nego kolegi, ima neku obicnu graficku a kaze solidna mu konfiguracija 3.0 duallni procesor mislim da mi rece, samo mu graficka slaba. A znaci u sustini moze svaka ova "normalna" samo ako stima ulaz? I da nisu ove jake.JoseMourinho je napisao/la:Koja ti je trenutno?, PCI-E x16 99,99% ti je ulaz za grafičku, jedino ako ti je bas stariji PC pa drugi neki da je..
Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma može koju hoće ako mu je dualcore procesor 100% mu je ovaj ulaz
uglavnom kad bude uzimo nek obrati pažnju na koje napajanje ima i može podržati grafičku i nek uzme neku sa gddr5 memorijom 1GB+ to mu je od 100km pa nadalje
uglavnom kad bude uzimo nek obrati pažnju na koje napajanje ima i može podržati grafičku i nek uzme neku sa gddr5 memorijom 1GB+ to mu je od 100km pa nadalje

Re: Odg:
Ma i mislio sam na to napajanje da je ok. Da ne trosi ko bojler. A treba mu ba i slabija. Preslaba mu je ova sad 128 ili 256 da je. Tako da mu je tu oko 1 gb optimalno. A nece ga puno ni kostati. HvalaJoseMourinho je napisao/la:Ma može koju hoće ako mu je dualcore procesor 100% mu je ovaj ulaz

Mia San Mia
- JoseMourinho
- Kontakt:
Otvori i provjeri koje mu je napajanje 400w,450w,500w itd...
i kada bude kupovo grafičku nek pita ili nadje na netu lahko koje ti napajanje min. treba
i kada bude kupovo grafičku nek pita ili nadje na netu lahko koje ti napajanje min. treba

kako se zove onaj program za provjeru temperature kompa,speed fun?
- OnlyUnited
- Kontakt:
HW Monitorfilip13 je napisao/la:kako se zove onaj program za provjeru temperature kompa,speed fun?
- Ed Woodward for Prime Minister !
OnlyUnited je napisao/la:HW Monitorfilip13 je napisao/la:kako se zove onaj program za provjeru temperature kompa,speed fun?
ja čuo za ovaj prvi,a vidim sad i za ovaj koji si spomenuo,hvala
Ukoliko nikada nisi otvarao laptop najbolje bi ti bilo da ga odneseš u servis da ga očiste od prašine i promjene pastu.Greivis je napisao/la:Temperatura procesora na laptopu mi 85.![]()
Sta raditi?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja godinama koristim CutePDF, a evo i @OnlyUnited ti je dao jednu soluciju.Adnan89 je napisao/la:ima li ko link nemora biti Adobe Reader ali nesto slicno da mogu pretvarati file'ove u PDF formatu?..gledam na netu i ove bezplatne koje mozes koristiti 30 dana i sseru.
Za CutePDF, instaliras njega i GhostScript i ako hoces da spasis nesto kao PDF, krenes da printas i izaberes CutePDF kao printer i voila.
http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Kako mogu saznati ip adresu preko necijeg gmaila? Guglao sam nesto i kazu da je tesko cak i nemoguce saznati ip adresu preko gmaila, jer kao google je to zastitio do maksikuma zbog svojih korisnika.... ako neko zna nesto neka javi. 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
sto mi je stalno velik ping na laptopu ? udjoh danas bezveze na onaj haxball, reko da bacim koju nisam odavno, kad ono - od 150 pa do 400 zna narasti 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.