Anime, manga

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AjsKjub
Kontakt:

Re: Anime, manga

Post Postao/la AjsKjub » 06 nov 2014, 20:56

[youtube][/youtube]

Najbolji battle shounen theme. :njanjanja:
Unico amore sei!
❤️🖤

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 nov 2014, 22:17

Naruto manga je završena, tužan osjećaj, :cry:
Naruto ostao sa Hinatom, postao je sedmi hokage, šesti je bio Kakashi. Sasuke je ostao sa Sakurom, svi imaju djece. Bolt se zove sin od Naruta, imali su zajedno sastanak, Gaara i dalje glavni u svom kraj. 15 godina mange je završilo, jest dugo, ali krivo čovjeku bude kada završi, baš kao što će mi biti krivo kada anime završi,
Za kraj, fenomenalna manga! Hvala Kishi.

slika

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 06 nov 2014, 22:19

Naruta vise NE mogu podnijeti, totalno su mi unistili gust :roll:
Priporucite mi neki extra anime molim :mrgreen:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 06 nov 2014, 22:25

Žanr?
Unico amore sei!
❤️🖤

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 06 nov 2014, 22:34

Nebitno, samo da ima kul pricu bez nekih extra fillera i odugovlacenja :mrgreen: uocio sam jednog "gusara", sad se ne mogu tacno sjetiti kako se zove anime...

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 06 nov 2014, 22:38

8 godina citam Naruto i evo dodje i njemu taj kraj. Malo neobican osjecaj.
Ovakav kraj sam i očekivao. Odrasli, dosla djeca, ostvareni snovi. Klasični happy ending, sve već vidjeno.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 nov 2014, 22:39

Ah, kraj je bio sasvim ocekivan, i nekako sam ga doziveo ravnodusno, zato sam i razocaran. Valjda ce u animeu to malo docarati, sigurno ce biti bolje doziveti kraj kroz animaciju, nego kroz mangu izgleda.

Inace treci deo Naruto serijala je najavljen za prolece sledece godine. Mada nece biti veliki, kao prethodna dva dela, ali za fanove ovog serijala, i to je nesto.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 nov 2014, 22:48

Da, Sasuke-ova kćerka stalka Bolt-a, :lol:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 06 nov 2014, 23:00

Mushishi
Durarara
Shinsekai Yori
Bakemonogatari
Cowboy Bebop
Psycho Pass
Steins Gate

mi prvi padaju na pamet.
Unico amore sei!
❤️🖤

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 07 nov 2014, 10:28

Kad smo već kod Naruta, preporučujem kombinaciju 699 chaptera i Sadness & Sorrow OSTa, i 700+Wind OST.

:plac:

Mada mi je dopizdio i anime i manga.
[youtube][/youtube]

malo bolja od originala :)
Unico amore sei!
❤️🖤

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 nov 2014, 10:44

Profesor je napisao/la:Nebitno, samo da ima kul pricu bez nekih extra fillera i odugovlacenja :mrgreen: uocio sam jednog "gusara", sad se ne mogu tacno sjetiti kako se zove anime...
One Piece :thumbup:

Jel ima neko da je gledao BOKU NO PICO?????
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 07 nov 2014, 11:08

Pregledao sam Titane prije nekoliko mjeseci, a evo sad i death Note :D Oba su odlična...po mom uskusu Titani maloo bolji, ali eto..za nadati se da će još snimiti :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 nov 2014, 11:33

@Ajs

:thumbup:

Nekad se naljutiš na cijeli serijal, no treba shvatiti da je Naruto manga trajala petnaest godina, stekla je veliku popularnost, tako da su iz nje izvkačili sve što se može izvući. I meni je mnogo toga krivo bilo, ne toliko za mangu koliko za anime, ali kada dođe kraj onda je čovjek tužan i želi još više. Nema više, nema više Naruta, nema tvog omiljenog anime-a, kao da je dio tebe došao do kraja jedne faze u životu gdje nema dalje, :cry:

@Il

Počeo gledati jer me jedan poznanik morio da pogledam. Sve bi nekako bilo okej da lik nije muško. Cijelo vrijeme sam mislio da je djevojka u pitanju dok nije došlo do određenih scena. Anime koji je zaista bolestan, služi isključivo radi trolanja unutar kruga prijatelja koji gledaju anime.

Razvukli su sve i oko titansa, imali su nevjerovatan početak, tako da zaista čudi što ne počne ta druga sezona, tj. zašto ranije nije počela.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 nov 2014, 11:35

Neutral je napisao/la: @Il

Počeo gledati jer me jedan poznanik morio da pogledam. Sve bi nekako bilo okej da lik nije muško. Cijelo vrijeme sam mislio da je djevojka u pitanju dok nije došlo do određenih scena. Anime koji je zaista bolestan, služi isključivo radi trolanja unutar kruga prijatelja koji gledaju anime.
mene stomak bolio nakon prve epizode od gadosti :puke:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2014, 12:09

Neutral je napisao/la:Naruto manga je završena, tužan osjećaj, :cry:
Naruto ostao sa Hinatom, postao je sedmi hokage, šesti je bio Kakashi. Sasuke je ostao sa Sakurom, svi imaju djece. Bolt se zove sin od Naruta, imali su zajedno sastanak, Gaara i dalje glavni u svom kraj. 15 godina mange je završilo, jest dugo, ali krivo čovjeku bude kada završi, baš kao što će mi biti krivo kada anime završi,
Za kraj, fenomenalna manga! Hvala Kishi.

slika
znači kakašiju je ipak bilo suđeno.... šta li će biti treći dio?
ma nije naruto za hokagea, tocilo jedno... mada od svih hokagea vala i prvi je imao prebačaje ala naruto.... drugi je bio makijaveli, treći mudar, četvrti nažalost nije imao vremena puno, ali možda i najpametniji hokage. peti hokage onako sposobna...
ja sam uvijek više ko hokagea vidio Šikamarua...
nego ima li bolt "oči"?
e ako ti nije teško napiši mi na pp šta je sve bilo na kraju? zadnje što znam jeste kada madara oživljava... i postaje ubi bože jak(sendzicu ovo ono)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 07 nov 2014, 12:11

Stavi to u spoiler.
Unico amore sei!
❤️🖤

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2014, 12:33

AjsKjub je napisao/la:Stavi to u spoiler.
pa čitava poenta Naruta jeste da on postane hokage nije to ništa za spojler
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 nov 2014, 12:59

@Dantes

Ne moram na pp, mogu i ovdje u spojleru:
Madara oživi, Obito postaje jak, pokupio sva biju u sebe i postaje nešto kao Sage of the Six Paths, ne kompletan jer mu je falila chakra od Kurame i Oktopusa. Obito je došao sebi nakon razgovora sa Narutom, Madara je iskorišten od prve žene koja je imala chakra, tj. koja je pojela jabuku sa onog drveta, a njen pomoćnik je bio Zets-u (crni). Tako da su se borili protiv nje, Naruto i Sasuke. Došao je pravi Sage of the Six Paths i dao Narutu i Sasuke-u određenu snagu, rinnengan Sasuke-u, pobijedili su i Sasuke se okrenuo prema Narutu gdje je došlo do konačne borbe. Obojica su izgubili ruku, Sasuke-a je oporavljena uz pomoć dna od 1 hokage-a, dok je Naruto imao svoju u zavojima, ne zna se šta je ispod zavoja (tj. njegova prava ruka ili neki specijalni dodatak pomoću chakre). Sasuke je ostao sa Sakurom, imaju djevojčicu koja stalka Bolt-a (sin Naruta i Hinate), većina likove je u vezama i na kraju veliki sastanak Hokage-a.

Ako te zanima dokle je došao anime, onda do dijela gdje je Obito ured došao sebi, još nije aktivan ultimate genjutsu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 nov 2014, 16:40

znam, znam za anime njega pratim, ali nemam živaca i za mangu... engleski mi nije nešto, a i neću sebi da komplikujem ..
nego kakav treći dio? zar će biti nastavaka?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 nov 2014, 17:45

Neutral je napisao/la:Razvukli su sve i oko titansa, imali su nevjerovatan početak, tako da zaista čudi što ne počne ta druga sezona, tj. zašto ranije nije počela.
Ne cudi uopste, jer chapteri izlaze jednom mesecno, a nekad i preskoce jedan mesec. Kada bi ranije pustili, verovatno bi sustigli mangu, a to ne bi bilo dobro, jer manga jos uvek slabo sta otkriva, i kraj je cini se daleko. Naravno, uvek pisac moze zbrzati neki kraj, i posrati se u sve ono sto je i napravio.

Sto se treceg dela Naruta tice...
Fokus ce evidentno biti na decurliji ciji su roditelji ljudi iz ove generacije u kojoj je Naruto. Mada koliko sam cuo, prvo ide prica o Kakashiju i njegovom sledecem putovanju, a znajuci Kishimotoa, gomila flashback-ova iz perioda u kojem je on bio sesti hokage. Prica ce vise liciti na skup novela, a ne onu klasicnu mangu, i nece biti tako dugacka, kao prethodna dva dela.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 29 gostiju.