MoR je napisao/la:Svako ko je bar par dana bio na ulici u društvu, zna da nazvati nekoga mišem ne predstavlja uvredu, nego opis karakternih osobina.
Dakle, sve regularno.
njima je jarane i cilj provokacija da bi izrevoltirali raju da im odgovori nešto, pa da od foruma naprave privatnu prćiju ko što je i veliki vođa uradio od reprezentacije..
opet ponavljam, niko osim onog što je stripove pravio nije napravio nijedan argumentovan post zašto brani svog velikog vođu, a i on je napravio post u kojem je radio uporedbu rada halilhodzica i susica u turskoj..
znaci jedino što sam ja do sad pročitao a da je pokusao objasniti argumentovano, svi ostali samo vrijedjaju, ponizavaju, osvrću se na njegove igračke dane i pripisuju zasluge i za mir u svijetu
@revan zato sam i iskoristio riječ "miševi", čim nešto se desi neočekivano il što ne odgovara, povuku se! molim vas, kome nije mrsko, samo da se vrati na forum nakon poraza od kipra.. ili svejedno, poslije bilo koje tekme.. osim belgije, taj bod oni smatraju najvecim uspjehom od kulina bana pa su bili aktivniji.. poslije one dvije tekme, NIGDJE NIKOG! sačekaju dva-tri dana da raja malo smiri, i onda oni počnu pisat o kriminalcu safetu!
Evo i sad, samo pratite, ovaj trazi meni ban, ovaj drugi salje ahmu da zarađuje novac, sad čekam trećeg koji će se javit i reć nešto u stilu "šta se ima odgovarati vama, sajo je kralj"