FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 06 nov 2014, 22:29

amypitar je napisao/la:Kad ce se osposobiti tereni na Butmiru. :?:
radilo se brzo na osposoobljavanju terena, ali ne onako bezze nego da se bas urade jer je ono bila livada...
Onda su srali nesto iz administrativnih razloga, pa se to rijesilo pa se nastavilo i onda kisa, snijeg , zima.... nastavk mislim na proljece, a sad se radi st ase moze ...

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 06 nov 2014, 23:51

amypitar je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ma ne treba nama Ermin Zec, imamo previše ofanzivnih igrača.
@belmin
Twitaj malo ;)
Slažem se u potpunosti da imamo previše ofanzivnih igraca,i da imamo neke pozicije na kojim nam škripi,i da nam je na istim prioritet, dovesti pojacanja/e.Ali opet kako kako narod kaze od viska ne boli glava.Zec je dobar igrac, ispala nam je situacija, kad bi ga mogli dovesti puno jeftinije nego sto bi to mogli u nekim normalnim okolnostima.Po meni to treba iskoristiti,jer ako cemo dovesti igraca boljeg nego sto trenutno imamo ,onda ne vidim problem zasto ga ne dovesti.Narocito ako odu Todorovic,Puric i Bekric, koji nisu zadovoljni minutazom.Od Zeca nema nista,jer je i sam izjavio da ga ne zanima Premijer liga BiH,ali haj da se malo zezamo ,da vidimo kako bi to izgledalo.
:shock:
Ovo bi bilo prejako,a jos klupa. :urnebes: :urnebes:
-------------------------Benko ---------Zec----------------------

--------Stevanović/Velkolski---Stojcev/Bilbija-----Duljevic/Okic-----------
Zec je odlican igrac i klasa kao i Benko i vjerovatno buduci reprezentativac. Mozda nebi bilo lose dovesti Zeca ako moze jeftino mada to znaci da bi se trebalo prodati Krstu u Januaru. Krste je odlican igrac i to bi bio tezak potez samo mislim da je Zec ipak bolji. Zec da se je samo malo strpio bio bi u Januaru prvi napadac Rijeke kada ce prodati Kramarica samo ga je poremetilo da ga je trener ubacio za zadnjih 5 minuta i jos mu kao prigovarao. Teska odluka zavisi dali postoje neke ponude za Krstu :hmmmmm: Bekic ce svakako biti cetvrti napadac i Bilbija moze i da igra povucenije. Okic moze i na krilo a Velkoski ipak ne. Znaci Zec ili Velksoski.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 nov 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 06 nov 2014, 23:54

NE DAMO KRSTU, YEBO ZECA

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 nov 2014, 23:59

Na Zecu bi se moglo zaraditi 3-4x vise nego na Krsti kada bi ga prodali za godinu, dvije a i blizu je reprezentacije. Napad Zec - Benko bi bio nezaustavljiv u ovoj ligi a i izborili bi EL grupe vjerovatno.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 07 nov 2014, 00:01

Ajax je napisao/la:Na Zecu bi se moglo zaraditi 3-4x vise nego na Krsti kada bi ga prodali za godinu, dvije a i blizu je reprezentacije. Napad Zec - Benko bi bio nezaustavljiv u ovoj ligi a i izborili bi EL grupe vjerovatno.
Samo lagano,,,,,i,,,,opusteno
:tokralju: :D :tokralju: :D :tokralju: :clap:

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 00:13

Ajax je napisao/la:Na Zecu bi se moglo zaraditi 3-4x vise nego na Krsti kada bi ga prodali za godinu, dvije a i blizu je reprezentacije. Napad Zec - Benko bi bio nezaustavljiv u ovoj ligi a i izborili bi EL grupe vjerovatno.
Zec se moze samo sageti Krsti.

Velkoski, Benko, Bilbija > Zec.
Ne treba nam to gov.no u ekipi.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 07 nov 2014, 00:22

Larive je napisao/la:
Zec se moze samo sageti Krsti.

Velkoski, Benko, Bilbija > Zec.
Ne treba nam to gov.no u ekipi.
Krste ba, kad si se to ti registrov'o? :D
4.10.2009.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 nov 2014, 00:45

Sljedeci igraci cine okosnicu ekipe, tzv kostur.Tacnije njih 14.
Dejo,Tatko,Dupovac,Puzi,Dzemo,Radovac,Cimirot,Stojcev,Krste,Okic,Dulja,Benko,Bilbija,Bekic

Nisu svi oni prva jedanaestorka ali ovo je nasih najboljih 14 igrača.Što više od njih 14 zadrzati to bolje!
Prvenstveno na ovu ekipu koja je u prvih 11 najcesce.Ne dozvoliti odlazak vise od 2 igrača!!! I to po mogucnosti za keš.Ako se to desi dovesti DOSTOJNE zamjene za njih i necemo uopste osjetiti te odlaske!

Na ove se mogu dodati još i Kovačević,Kallasi i Baric na koje mislim da se moze racunati u nekim tekmama.Kovacevic ima slifa za prvu izmjenu na poziciji zadnjeg veznog.Više prilike mu treba, malo kontinuiteta da dobije.
Kouadia još uvijek nismo vidjeli ali ja nisam optimistican.Purica bi također ostavio ako nastavi pruzati ovakve partije, zna mescini Kodro izvuci iz njega dosta!
Todor,Mitrevski i Kostic - noga.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2014, 01:43

Za ticiranog se slazem ali nisam za to da sutamo igrace koji nisu dobili priliku. Vec vidim i Bekica u toj ulozi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 nov 2014, 01:52

Sabinho je napisao/la:Za ticiranog se slazem ali nisam za to da sutamo igrace koji nisu dobili priliku. Vec vidim i Bekica u toj ulozi.
Bekic je vec provjeren u nasoj ligi, barem po meni.Idealan za klupe ali stim da mora ulaziti svaku tekmu, neke po 20 min, neke pola sata a nekad i da počne tekmu.Pozicija napadaca je takva, rotiraju se jako cest i on mora dobivati prilike tu !

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 07 nov 2014, 08:15

Nama je upravo trebao jedan mudonja poput Ibraka, da zauzme čvršći stav ispred kluba, da nam nebi kojekakvi novinarčići ismijavali sav uloženi rad i trud.

Na Benki se pauza neće osjetiti, pogledajte treninge, toliko odudara od ostalih igrača da je meni neugodno gledati ga :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 nov 2014, 08:57

Danas potvrda onoga čega smo se svi bojali, Benko će nastupiti tek na proljeće.
Ovo više ne smijemo raditi, pa da je i Ronaldo u pitanju.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 09:00

hilmo je napisao/la:Danas potvrda onoga čega smo se svi bojali, Benko će nastupiti tek na proljeće.
Stvarno ne znam kako cemo na diva iz Viteza i Tuzle bez Benke.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 09:07

hilmo je napisao/la:Danas potvrda onoga čega smo se svi bojali, Benko će nastupiti tek na proljeće.
a sto to ne smijemo? Mislis Hilmo da bi Benko dosao kod nas da je imao sve čiste papire? Evo da ti kazem, sa čistim papirima on je mogao igrati u Bundes-Ligi ali ga tamo nisu htjeli čekati. Na kraju je vagao između nas i jednog kluba koji e trenutno dva nivoa iznad nas i odabrao nas zbog vece plate. Nasi su znali da nece odmah zaigrati ali po pravilima UEFA certifika za privremenu registraciju je trebao doci mjesec dana poslije potpisa ugovora. Zasto nije dosao to niko ne zna i problem nije ni u upravi ni u Benku.
Ja bih u aprilu popisao da ga cekamo do marta samo da potpise za nas jer čini se da ovdje raja konta da smo mi neka privlačna sredina za fudbalere pa jedva cekaju da potpisu za nas. Jajalo ni pod kojim uslovima nije htio ostati ovdje. Mi smo nudili tu negdje sa Rijekom lovu ali čovjek nije htio da ostane, ne zbog FKS nego zbog lige gdje je nakon prvog kola i batina koje je dobio od igrača Čelika htio da ode.
Pa se zamislite dobro kad počnete pisati kako nam ne trebaju "Stevanović" "zec" "borjan" i ostala naprđivanja... budite sretni pa imamo čovjeka koji iste može nagovoriti da dođu u ovu ligu da igraju za ne tako velike pare...

Benku ugovor sa nama počinje od trenutka kada zaigra, tj kada dobije certifkat za nastupe tako da FKS finansijski ne gubi, a niti ugovor teče. DVIJE godine od zime počinju njemu.

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 07 nov 2014, 09:15

Pusti ba hilmu, frajer samo crnjaci. Ne volim ljude koji samo crnjace.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 nov 2014, 09:24

Tu liniju smo podvukli kod Stevanovica.

Ne znam koliko je u nasoj moci, ali mislim da bi trebalo pogurati neku inicijativu za promjenu prijelaznog roka kod nas. Trenutno ovakav kakav je nije nikako uskladjen sa normalnim svijetom.
#divovi

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 07 nov 2014, 09:25

Narode vi ovdje Stevanovica koliko vidim vec brojite kao igraca FKS... Ima li nesta sto ja ne znam ili ??

@ramo ajde brate ako imas kakvih informacija bgt sendaj mi kakvu poruku :D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 nov 2014, 10:13

Zbog cega takvo razmisljanje, pa takvog igraca vrijedi cekati 1 godinu, a ne sto nije odigrao ovih 5 utakmica, hvala Bogu na kraju ce ispostaviti da nije ni trebao, jer mozemo na ove jake protivnike Vitez i Slobodu sa vec postojecim napadacima.

Sto se tice Stevanovica sve smo dogovorili sa njim jos ranije, al da nebi bilo kao sa Benkom ugovor nije potpisan jer bi dva igraca sa velikim parama djaba placali, uz to izgleda Stevanovic ce jos pokusati jednom naci neki transfer vani, ako to ne uspije potpisuje za nas 100 %.

Tako samo da molimo Boga da na nadje kakvu ekipu i naš je :D

Te mogu vam reci vrte se jos tu dva - tri imena od kojih bi makar dva nas jos mogla pojacati

Golman je u pitanju i vezni + Stevanovic i Benko :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 07 nov 2014, 11:15

Igra li vam sutra Šašivarević? :crazy: Ako igra i ako vas jos Tan fino sprati (ono i ruke da vam strpa u gace) mogla bi Mala Barca sutra uzet bodove! :wtf:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 nov 2014, 11:17

jugend je napisao/la:Igra li vam sutra Šašivarević? :crazy: Ako igra i ako vas jos Tan fino sprati (ono i ruke da vam strpa u gace) mogla bi Mala Barca sutra uzet bodove! :wtf:
:pray: for this man

sta nam ono Slinan Slinanović piše :D :lolno: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Google [Bot], Hare1991 i 49 gostiju.