Zbog tebe i tebi sličnih bh. fudbal i jeste ovakav kakav danas jeste.Wert je napisao/la:Ma daj ba jeste li citali nastavak teksta, lafo veci nas derbi nego Liverpulski ili Arsenal - ChelseaHamo je napisao/la:jako lijepo za sarajevski derbi...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
De mi samo reci zašto. Kao prvo, vjerovatno nisi veći Željovac od mene, drugo, halo ba, pa Liverpool - Everton, Merseyside derbi se gledo i navijalo na njemu prije i Sarajeva i Želje, pa daj uozbiljite se.Ton1 je napisao/la:Zbog tebe i tebi sličnih bh. fudbal i jeste ovakav kakav danas jeste.Wert je napisao/la:Ma daj ba jeste li citali nastavak teksta, lafo veci nas derbi nego Liverpulski ili Arsenal - ChelseaHamo je napisao/la:jako lijepo za sarajevski derbi...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- bistrikboy
- Kontakt:
Wert nismo mi birali ovo vec urednik SportBilda,tako da njemu se obrati u vezi kritika koje imas,a ovdje ces pisati o Želji!
Od zadnjih 7 utakmica dobili smo 6!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Samo da dodam, u zadnjih 8 utakmica 7 pobjedabistrikboy je napisao/la:Wert nismo mi birali ovo vec urednik SportBilda,tako da njemu se obrati u vezi kritika koje imas,a ovdje ces pisati o Želji!
citam o ovom nezadovoljstvu pojedinaca igrom i tako dalje,pa pogledajte ljudi moji gdje smo bili proslih sezona,imamo skoro isti sastav igraca kao i prije,da nije Amar na klupi sad bi se borili grcevito za opstanak u to sam siguran,pogledajte malo statistiku,evo od ovog kola smo najefikasnija ekipa lige imamo +13 gol razliku kao i Velez,zadnji put je to bilo 2001 godine,osvojili smo na strani nevjerovatnih 14 bodova do sad a ako se ne varam jos 5 puta gostujemo,mozda malo cudno poredjenje ali ovako je nekako i Wolsburg prosle sezone stigao do titule u Njemackoj,sve mi ovo mirise na nesto slicno,ali opet ako se ne desi titula,kup,nikom nista,idemo dalje ali sam ubijedjen da cemo iduce sezone imati 12 bodova prednosti nad drugim,AMIN
- bistrikboy
- Kontakt:
Zaboravio ja na onu sa Velezom,sve u svemu odlicno ide od kako se ekipa uigrala...bomber je napisao/la:Samo da dodam, u zadnjih 8 utakmica 7 pobjedabistrikboy je napisao/la:Wert nismo mi birali ovo vec urednik SportBilda,tako da njemu se obrati u vezi kritika koje imas,a ovdje ces pisati o Želji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ono sto jest, jest da je euforija zavladala, drago nam je naravno. Što se tiče idučeg gostovanja, ja bi bio zadovoljan sa bodom, još plus kad bi Široki i Borac podjelili bodove, taj bi nam ishod najbolje pasao!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
-
- Kontakt:
provalio je amar i igru zrinjskog, jos kad bi ih dobili to bi ličilo na ono plavo proljeće 1998 kad smo se prošetali ligom i na kraju slavili u najžešćem trileru otkad se igra gradski derbi...
no kakogod bilo na kraju, bitno je da se itekako vide rezultati ozbiljnog pristupa svim segmentima u i oko ŽELJE
no kakogod bilo na kraju, bitno je da se itekako vide rezultati ozbiljnog pristupa svim segmentima u i oko ŽELJE
26.05.2010-TITULA
NAKLON! ! !Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pa ne gleda se samo zastupljenost na stadionu vec srce koje se ostavi na tribinama za svoj klub. Ako može to bolje opisati nego građani Sarajeva koji su branili svoj klub i u najcrnjijim danima od neprijatelja.Wert je napisao/la:Ma daj ba jeste li citali nastavak teksta, lafo veci nas derbi nego Liverpulski ili Arsenal - ChelseaHamo je napisao/la:jako lijepo za sarajevski derbi...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Stole iz Bora
- Kontakt:

Ako kojim slucajem izvucemo povoljan rezultat u nedelju, zasluge za to nece ici Amaru i igracima nego cetvrtom sudiji na ovom mecu ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kada neko u svijetu napiše nešto pozitivno o našem fudbalu to nigdje u medijima nemožete pročitati. Ali kada famozna agencija za fudbalsku statistiku objavi nešto loše to je u svi medijima (rudar velenje gigant po toj agenciji). I onda se bunimo što nas svugdje podcjenjuju. Kada ne cjeniš svoje šta možeš očekivati od drugih.
a u sljedecoj tekmi ce on biti na tribinama i opet ce biti do njega a ne do igraca i amaraStole iz Bora je napisao/la: Ako kojim slucajem izvucemo povoljan rezultat u nedelju, zasluge za to nece ici Amaru i igracima nego cetvrtom sudiji na ovom mecu ..

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nesto kontam da je previse da i sedmu utakmicu u nizu ostanemo neporazeni. Prevelika se euforija digla i vidim da na pdf-u o 19 kolu PL vecina navijaca Zelje prognozira X ili X2. Eto, ja nesto nisam ubjedjen u to i daj Boze da ovo bude utakmica bez pobjede domacina.
AMAR OSIM
- bistrikboy
- Kontakt:
Dana 19.03.1996 godine nakon skoro četri godine četnicke okupacije,reintegrisana su Sarajevska naselja u opštini Novo Sarajevo,GRBAVICA,Vraca i Kovacici te vraćeni gdje i pripadaju gradu Sarajevu!

Kakav je to hebački potpis

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- blaugrana-elva
- Kontakt:
prenose li Zrinnski -ZELJO na BHT ?
Meni je smjesnije sto su pocele teorije, mi njima u prvenstvu bodove oni nama kup...
Mi njih izmorimo sada u nedjelju i nakantamo ih u utorak da lagano uzvratnu odigramo
ima se kuveta 
Mi njih izmorimo sada u nedjelju i nakantamo ih u utorak da lagano uzvratnu odigramo

PLAVI U MEĐUGORJE, VIŠĆA POD UPITNIKOM
Fudbaleri Željezničara u okviru 19. kola Premijer lige BiH u nedjelju će u Mostaru snage odmjeriti sa mostarskim Zrinjskim, a već danas u 12 sati plava ekspedicija će krenuti za Međugorje gdje će se pripremati za spomenuti susret.
Šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim, odlučio je u Međugorje povesti 23 fudbalera, a 18 koji će biti u zapisniku za susret sa Zrinjskim odredit će na dan utakmice.
U odnosu na duel sa Zvijezdom kada nije mogao računati na nekoliko kartoniranih igrača i na povrijeđenog Edina Višću, za duel sa Zrinsjkim Osimu će najvjerovatnije svi igrači biti na raspolaganju, odnosno jedini čiji je nastup pod upitnikom je već spomenuti Višća koji se priključio radu, no još uvijek se sa sigurnošću ne može tvrditi da će biti spreman.
Planirano je da Željezničar u Međugorju odradi dva treninga. Jedan danas po samom dolasku u hercegovački gradić, a drugi sutra u vrijeme kada je na rasporedu nedjeljni susret.
Fudbaleri Željezničara u okviru 19. kola Premijer lige BiH u nedjelju će u Mostaru snage odmjeriti sa mostarskim Zrinjskim, a već danas u 12 sati plava ekspedicija će krenuti za Međugorje gdje će se pripremati za spomenuti susret.
Šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim, odlučio je u Međugorje povesti 23 fudbalera, a 18 koji će biti u zapisniku za susret sa Zrinjskim odredit će na dan utakmice.
U odnosu na duel sa Zvijezdom kada nije mogao računati na nekoliko kartoniranih igrača i na povrijeđenog Edina Višću, za duel sa Zrinsjkim Osimu će najvjerovatnije svi igrači biti na raspolaganju, odnosno jedini čiji je nastup pod upitnikom je već spomenuti Višća koji se priključio radu, no još uvijek se sa sigurnošću ne može tvrditi da će biti spreman.
Planirano je da Željezničar u Međugorju odradi dva treninga. Jedan danas po samom dolasku u hercegovački gradić, a drugi sutra u vrijeme kada je na rasporedu nedjeljni susret.
Jest da je po malo nestvarno očekivati gostujuće pobjede u našoj ligi, ali željo kao tim ima i glavu i rep, dobro je organizovana ekipa, kad se igra u ponom sastavu, skoro svaka akcija proizvodi gol šansu...Stole iz Bora je napisao/la:Nesto kontam da je previse da i sedmu utakmicu u nizu ostanemo neporazeni. Prevelika se euforija digla i vidim da na pdf-u o 19 kolu PL vecina navijaca Zelje prognozira X ili X2. Eto, ja nesto nisam ubjedjen u to i daj Boze da ovo bude utakmica bez pobjede domacina.
Gledao sam malo Slaviju i Zrinjski, tu nema igre, to je naguravanje igrača isto ko oni čunjevi na kuglanju... Jedan od drugog se odbijaju, nepovezana igra...
Gledajući iz tog ugla, uvjeren sam da Željo sa svojom disciplinovanom i dobro organizovanom igrom može barem do boda, to je fakat.
Nadam se da igračima neće biti loš dan, da će igrati kako znaju...ako tako bude, Zrinjski se neće naigrati.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.