Najbolji battle shounen theme.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
One PieceProfesor je napisao/la:Nebitno, samo da ima kul pricu bez nekih extra fillera i odugovlacenjauocio sam jednog "gusara", sad se ne mogu tacno sjetiti kako se zove anime...
mene stomak bolio nakon prve epizode od gadostiNeutral je napisao/la: @Il
Počeo gledati jer me jedan poznanik morio da pogledam. Sve bi nekako bilo okej da lik nije muško. Cijelo vrijeme sam mislio da je djevojka u pitanju dok nije došlo do određenih scena. Anime koji je zaista bolestan, služi isključivo radi trolanja unutar kruga prijatelja koji gledaju anime.
znači kakašiju je ipak bilo suđeno.... šta li će biti treći dio?Neutral je napisao/la:Naruto manga je završena, tužan osjećaj,![]()
Za kraj, fenomenalna manga! Hvala Kishi.
pa čitava poenta Naruta jeste da on postane hokage nije to ništa za spojlerAjsKjub je napisao/la:Stavi to u spoiler.
Ne cudi uopste, jer chapteri izlaze jednom mesecno, a nekad i preskoce jedan mesec. Kada bi ranije pustili, verovatno bi sustigli mangu, a to ne bi bilo dobro, jer manga jos uvek slabo sta otkriva, i kraj je cini se daleko. Naravno, uvek pisac moze zbrzati neki kraj, i posrati se u sve ono sto je i napravio.Neutral je napisao/la:Razvukli su sve i oko titansa, imali su nevjerovatan početak, tako da zaista čudi što ne počne ta druga sezona, tj. zašto ranije nije počela.