Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

wienultras
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la wienultras » 06 nov 2014, 19:07

Mancini je napisao/la:Onog bečkog dijasporca bode u oči pored ostalih i Olimpic.Nego bečlija vidi da ti nije u oko šta upalo.
palis se koda si navijac reala :crazy:
zeleni teren ce biti mjerilo za skracivanje lige,i ja licno nesumnjam da ce olimpic izboriti nastup u istoj...nisi razumio sustinu,i zasto sam tako napisao,uostalom i nemoras,kada si tako arogantan,
ti i takvi klubovi,nezeleci da uvrijedim ni navijace ni sam klub olimpic,na pomen slobode,trebate ustati,i stajati u stavu mirno.. :salut:
pl,druga liga,prvi ili zadnji...to je sloboda.. :kafa:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 nov 2014, 19:35

Takav treba navijac i da bude. :P
Objasni nam sto nebi bilo realno da Olimpic igra u smanjenoj ligi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 nov 2014, 19:39

Kud nije otišao u Australiju a ne u Austriju da bude što dalje od BiH.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 nov 2014, 19:45

:lol: :lol: :clap: Moj Mancini, da te nemamo, morali bi te izmisliti :thumbup:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 06 nov 2014, 19:49

Mokroguz je napisao/la:Takav treba navijac i da bude. :P
jeste vi meni smjesni... :urnebes:
gdje sam ja reko da olimpic netreba da igra....
uopste nije to bilo u pitanju,ali hajde,svatite kako hocete :)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 nov 2014, 19:54

Mancini je napisao/la:Kud nije otišao u Australiju a ne u Austriju da bude što dalje od BiH.
Pa vaš haver @pabizo se redovno javljao iz Australije i davao ogromnu podršku gospodinu Graciću, na čistoj ekavici. :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 nov 2014, 19:58

shzna je napisao/la: I meni je smiješno kad vidim da je Slavija bolja od Čelika čiji su navijači prošle godine imali i šampionske ambicije ili npr. od prenapuhane Slobode koju su mnogi stavljali ispred Želje ove sezone itd.

Neka tabela bude jedino mjerilo. :bih:
slika

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 nov 2014, 19:59

Bio u Australiji a sada je kako kaže u BiH ali ne znam kakve veze ima ekavica sa ovom temom?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 nov 2014, 20:02

wienultras je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Takav treba navijac i da bude. :P
jeste vi meni smjesni... :urnebes:
gdje sam ja reko da olimpic netreba da igra....
uopste nije to bilo u pitanju,ali hajde,svatite kako hocete :)
Pa zato te i pitam da objasnis :crazy:
Ne kontam kako nebi bilo realno da Olimpic bude u ligi 10-12.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 06 nov 2014, 20:11

Bode ga u oči shvatatel sad? Cital ovdje oko ista prije nego sto odgovori...

Još čovjek napise "uz dužno poštovanje" znaci ne provocira nego u odnosu na ostale timove sa historijom, tradicijom, trofejima, Bode ga u oči olimpic...

Jeb.ote ja kuci ne smijem sta rec lose za olimpic da Mancini nebi izletio iz ormara, paštete i sl. Ko radar da ima :rol: :rol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 nov 2014, 20:17

UEFA je davno jos dala smjernice za smanjenje lige pisao sam o tome davno.Savez ce biti primoran smanjiti ligu da ne bi i u buduce poklanjao licence za takmicenja i tako riskirao drasticne kazne UEFA-e.Tabela ce odlucivati o svemu,a to sto Sloboda i Celik nece biti među 10 ili 12 su krivi Sloboda i Celik.Liga ce dobiti mnogo ukoliko prođe ovo skracivanje.Posjeta,uslovi i kvalitet ce se sigurno poboljsati.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 nov 2014, 20:28

bistrikboy je napisao/la: UEFA je davno jos dala smjernice za smanjenje lige pisao sam o tome davno.Savez ce biti primoran smanjiti ligu da ne bi i u buduce poklanjao licence za takmicenja i tako riskirao drasticne kazne UEFA-e.Tabela ce odlucivati o svemu,a to sto Sloboda i Celik nece biti među 10 ili 12 su krivi Sloboda i Celik.Liga ce dobiti mnogo ukoliko prođe ovo skracivanje.Posjeta,uslovi i kvalitet ce se sigurno poboljsati.
Odakle ti znas ko ce biti medju 10 ilii 12 klubova,to zapisano negdje ?

Neka se savez pozabavi i uslovima u kojima se igra a tu prije svega mislim na terene i nefunkcionalne tribine..Mozda i vi dobijate licencu na lijepe oci s obzirom da onaj cumez od stadiona ne zadovoljava ni minimum Evropskih standarda..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 nov 2014, 20:35

@JoseMourinho I u tom slucaju, Slavija i Celik imaju historiju itd., mi imamo vec jedno pet godina u top 10 iza sebe.
Haj' nejse, gledam film sada. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 nov 2014, 20:38

Onda Čelik treba napraviti posebnu ligu u kojoj samo on igra, jer jedino stadion u Zenici valja nečemu. Ovako na kraju sezone prvih 10 ekipa ostaje u ligi, ovi ostali ispadaju. Nikakva politika, nikakve lijepe oči niti boja kože, već samo igre na zelenom terenu. Pa ko voli nek izvoli.. Druga je stvar što Čelik može ispasti i ovako i onako, pa ih malo nervoza spucala i hvataju se priče oko stadiona :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 nov 2014, 20:40

shzna je napisao/la: Onda Čelik treba napraviti posebnu ligu u kojoj samo on igra, jer jedino stadion u Zenici valja nečemu. Ovako na kraju sezone prvih 10 ekipa ostaje u ligi, ovi ostali ispadaju. Nikakva politika, nikakve lijepe oči niti boja kože, već samo igre na zelenom terenu. Pa ko voli nek izvoli.. Druga je stvar što Čelik može ispasti i ovako i onako, pa ih malo nervoza spucala i hvataju se priče oko stadiona :bih:
Pa koja je svrha smanjiti ligu ako ce se opet igrati na oranicama ?

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 06 nov 2014, 20:43

shzna je napisao/la:Onda Čelik treba napraviti posebnu ligu u kojoj samo on igra, jer jedino stadion u Zenici valja nečemu. Ovako na kraju sezone prvih 10 ekipa ostaje u ligi, ovi ostali ispadaju. Nikakva politika, nikakve lijepe oči niti boja kože, već samo igre na zelenom terenu. Pa ko voli nek izvoli.. Druga je stvar što Čelik može ispasti i ovako i onako, pa ih malo nervoza spucala i hvataju se priče oko stadiona :bih:
ne moze tako brzo, mozda za dvije godine.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 nov 2014, 20:44

kakvih genijalaca ovdje ima, sreća pa se vi ništa ne pitate :urnebes:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 06 nov 2014, 20:44

chily-rz je napisao/la:
shzna je napisao/la: Onda Čelik treba napraviti posebnu ligu u kojoj samo on igra, jer jedino stadion u Zenici valja nečemu. Ovako na kraju sezone prvih 10 ekipa ostaje u ligi, ovi ostali ispadaju. Nikakva politika, nikakve lijepe oči niti boja kože, već samo igre na zelenom terenu. Pa ko voli nek izvoli.. Druga je stvar što Čelik može ispasti i ovako i onako, pa ih malo nervoza spucala i hvataju se priče oko stadiona :bih:
pa moras od neceg krenuti,smanjiti ligu na terenu,necemo birati 12 ekipa po infrastrukturi,
onda valjda udariti polako svake godine stroziji kriterij,nemoze sve odjednom,po mom misljenju,dug je to proces....pogotovo u nasem finansijskom stanju,kao liga,i drzava....jako dug..nazalost

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 nov 2014, 20:47

wienultras je napisao/la:
chily-rz je napisao/la:
pa moras od neceg krenuti,smanjiti ligu na terenu,necemo birati 12 ekipa po infrastrukturi,
onda valjda udariti polako svake godine stroziji kriterij,nemoze sve odjednom,po mom misljenju,dug je to proces....pogotovo u nasem finansijskom stanju,kao liga,i drzava....jako dug..nazalost
Eto to je to. Ekipe koje zasluže na terenu da igraju u "novoj" ligi, neka igraju. Kasnije da imaju podršku saveza u vidu finansiranja, za infrastrukturu itd i da kriteriji budu strožiji. Pa ko ne bude u koraku sa tim = eliminacija.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 nov 2014, 20:56

Ne moze sve odmah a ?

Dobro,s obzirom da nam je trebalo dvadeset godina da u opste pocnemo pricati o smanjenju lige vjerovatno se tamo do polovine 21 vijeka moze ocekivati da imamo stadione koje zadovoljavalju minimum Evropskih kriterija :mrgreen:

Jbt,i da,Celik moze jedino sam sebe izbacite iz bilo kakve lige,to vam je valjda jasno do sad ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.