Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

vrebac86
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la vrebac86 » 09 mar 2010, 19:15

potpuno si upravu,, nemozemo se nikako indenfikovati,,, sta ste svi neki patrioti zapeli za ljiljane,, treba jednostavno da odlucimo koje boje su boje drzave i da to furamo,,, pogledajte slovence, srbe, hrvate, njemce svedane, austrijance,, svi pa skoro svi su povezani na neki nacin sa drzavnom zastavom ,, a kod nas totalno suprotno,,,, na stadionu sve drzavne zastave a igraci igraju u bijelim dresovima ( i ako nemam nista protiv dresa),, nema one povezanosti!!! ma koliko vam se ne svidala malo zute boje na dresovima ne bi bilo lose,, ta boja je dosta upadljiva i na stadionu je onda dosta bolja atmosfera!!! to je moje misljenje,, bez uvrede patrioti!!! :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Ti nemas veze sa zivotom, slovenci /zeleni dres,gdje ima zelena na njihovoj zastavi ili si deltonista,Njemacka bijeli/gdje im je bijela na zastavi,Italija plavi /gdje im je plava na zastavi. Nema veze ni sa cim osim sa tradicijom,koju svi postuju osim nas samih jer mi tradicije nemamo-takvi smo ljudi.
I jos nesto za ove koji gotive legeu- daBogda vam ostala dozivotno-a tako ce i biti...
Ista stvar je i sa ljiljanima, nekada smo bili ljiljani,a sad smo zmajevi. A vidim da se i forumasi bune protiv ljiljana ,i to smatraju supljim patriotizmom...[/quote]

moze li bez vrijedanja,,, koji je drugi dres osim zelenog slovenskog,,, i kao sto netko napisa mijenjaju dres u boje zastave,,, Njemacki bijeli dres ima 3 linije po sebi ( boja zastave) pa cak i tu famoznu zutu boju imaju????? Italijani isto imaj 2 para dresova a ovi su drugi isto bijele boje kao i na zastavi??? a plavu boju nose zbog imena koji ih prati jos od nastajanja drzave????? itd itd. Naravno da ima drzava koje nisu povezane za zastavom ali ipak je prelijepo kad vidis naprimjer kompletan stadion i igraci u istoj nijansi boja!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 09 mar 2010, 19:29

Jaydoo82 je napisao/la:meni bas odgovaraju dresovi LEGEU... nije neka marka, al kvalitet je super (imam ogrinal dres) :-)
Gdje si ti to nabavio ORGINAL dres? :shock: :mrgreen:
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 mar 2010, 19:37

Legenda_BiH je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:meni bas odgovaraju dresovi LEGEU... nije neka marka, al kvalitet je super (imam ogrinal dres) :-)
kod sebilja :mrgreen:

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 mar 2010, 19:42

salu na stranu, ima za kupiti original dres u Robotu na socijalnom u legea prodavnici (V sprat cini mi se), ja sam ga gledao kad sam isao za portugal, ali na kraju sam uzeo duks na pijaci (jeftinija opcija, a i topliji je za novembarske dane :mrgreen: )

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 09 mar 2010, 20:12

vrebac86 je napisao/la:potpuno si upravu,, nemozemo se nikako indenfikovati,,, sta ste svi neki patrioti zapeli za ljiljane,, treba jednostavno da odlucimo koje boje su boje drzave i da to furamo,,, pogledajte slovence, srbe, hrvate, njemce svedane, austrijance,, svi pa skoro svi su povezani na neki nacin sa drzavnom zastavom ,, a kod nas totalno suprotno,,,, na stadionu sve drzavne zastave a igraci igraju u bijelim dresovima ( i ako nemam nista protiv dresa),, nema one povezanosti!!! ma koliko vam se ne svidala malo zute boje na dresovima ne bi bilo lose,, ta boja je dosta upadljiva i na stadionu je onda dosta bolja atmosfera!!! to je moje misljenje,, bez uvrede patrioti!!! :mrgreen: :mrgreen:
Ti nemas veze sa zivotom, slovenci /zeleni dres,gdje ima zelena na njihovoj zastavi ili si deltonista,Njemacka bijeli/gdje im je bijela na zastavi,Italija plavi /gdje im je plava na zastavi. Nema veze ni sa cim osim sa tradicijom,koju svi postuju osim nas samih jer mi tradicije nemamo-takvi smo ljudi.
I jos nesto za ove koji gotive legeu- daBogda vam ostala dozivotno-a tako ce i biti...
Ista stvar je i sa ljiljanima, nekada smo bili ljiljani,a sad smo zmajevi. A vidim da se i forumasi bune protiv ljiljana ,i to smatraju supljim patriotizmom...[/quote]

moze li bez vrijedanja,,, koji je drugi dres osim zelenog slovenskog,,, i kao sto netko napisa mijenjaju dres u boje zastave,,, Njemacki bijeli dres ima 3 linije po sebi ( boja zastave) pa cak i tu famoznu zutu boju imaju????? Italijani isto imaj 2 para dresova a ovi su drugi isto bijele boje kao i na zastavi??? a plavu boju nose zbog imena koji ih prati jos od nastajanja drzave????? itd itd. Naravno da ima drzava koje nisu povezane za zastavom ali ipak je prelijepo kad vidis naprimjer kompletan stadion i igraci u istoj nijansi boja!!!!!!!!!!![/quote]

imaju i japanci plavi dres ,australija zuti.zadnju godina gana bijeli,Jar bijelo-zuti,Novi Zeland crni,sjeverna irska zeleni,fidzi bijeli,holandija narandzasti,azerbejdzan bijeli,kipar plavi...

a na nasoj zastavi su tri boje-plava ,zuta i famozna bijela- ne kontam zasto smeta boja zvijezda da bude sad oficijalana ili rezervna kombinacija dresa.
pa meni logicnije da se izbaci zuta.
ali odkud na dresu rukometne reprezentacije crvena boja...? da imamo i tu crvenu prugu na zastavi i dresu,mozda bi se ..svi'' narodi nasli u ovoj nasoj repki :D :o :o
Ajvatar

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2010, 20:19

Kakva crvena, nismo Kinezi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 09 mar 2010, 20:23

Legenda_BiH je napisao/la:
ima u Sport life
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 mar 2010, 21:34

ja bih volio neke plave za zlatnim sarama, i bijele sa zlatnim sarama. a za treci dres neki crni uzet.

meni su prelijepi ovi od legea-e. ali ruzno mi vidjet da mnogo slabije repke imaju nike ili adidas kao sponzora. a da ne spominjem ostale repke sa legea znakom, mislim da smo mi i najbolja njihova repka.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 09 mar 2010, 21:39

Mislim da bi nam najvise odgovarali oni najjjednostavniji,kao npr sadašnji adidasovi dresovi Španije.Bijeli sa plavim i zutim prugama na ramenu :)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 mar 2010, 22:48

Wolverine je napisao/la:ja bih volio neke plave za zlatnim sarama, i bijele sa zlatnim sarama. a za treci dres neki crni uzet.

meni su prelijepi ovi od legea-e. ali ruzno mi vidjet da mnogo slabije repke imaju nike ili adidas kao sponzora. a da ne spominjem ostale repke sa legea znakom, mislim da smo mi i najbolja njihova repka.
I nije bas tesko biti najbolji u konkurenciji sa Zimbabveom :lol: :lol: :lol:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 18 mar 2010, 23:56

Kakvi su ovo novi dresovi, ima li kakve razlike, ja nisam nista primjetio :|
Tracy McGrady!!!

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 19 mar 2010, 00:08

senzacionalno su dosli u posjed tajnih fotografila najnovijih dresova reprezentacije koje se kriju u italiji i u nsbih preko svog tajnog agenta koji radi za fbi i cia-u tako da sad mozemo vidjet te dresove u kojima reprezentacija igra evo sad ce godina dana od utakmice u belgiji.
nemogu da vjerujem da je objavljen ovako debilan clanak

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 19 mar 2010, 00:15

Wolverine je napisao/la:ja bih volio neke plave za zlatnim sarama, i bijele sa zlatnim sarama. a za treci dres neki crni uzet.

opisa ti željine dresove :mrgreen:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 mar 2010, 09:19

Ja bi volio da promjene dresove ovih sam se zasitio original ili pijaca izgleda mi skoro identicno,pa gledam da reprezentacije koje nisu medzu prvih 100 a imaju sponzore kako treba i dresove.

Kao sto rece onaj mali memo nemamo mi para da platimo adidasu za dresove a Legei imamo :mrgreen:

Volio bi da promjene fakat dosadilo vise,jos fale da vrate dizajn dresova i sorceva iz 1980 ih :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 mar 2010, 15:47

Imas naruci kod Usanovica sigurno je orginal :mrgreen: :mrgreen:

Salim se Sport life radnje i skenderija ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

AdmiRyu
Kontakt:

Post Postao/la AdmiRyu » 10 apr 2010, 13:59

evo moje vizije dresa nase reprezentacije ;)

http://AdmiRyu.deviantart.com
Zadnja izmjena: AdmiRyu, dana/u 15 apr 2010, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 10 apr 2010, 14:02

AdmiRyu je napisao/la:evo moje vizije dresa nase reprezentacije ;)

slika

veca rez
http://img543.imageshack.us/img543/4931/bih11x12.jpg
djes adidas :D:D:D:D

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 10 apr 2010, 15:51

slika

veca rez
http://img543.imageshack.us/img543/4931/bih11x12.jpg

Svaka cast za ovo ,plafon dres!!!

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 15 apr 2010, 15:24

znali iko kad ce se potpisivati ugorov konacno sa sponzorom?
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 15 apr 2010, 20:48

http://AdmiRyu.deviantart.com
prepreprepremoćno! Svaka čast!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.