Al mene to opet ne brine, imamo sirinu, kvalitet, nema nekih tezih utakmica po kraja polusezone, opusteno samo.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Starke, Reina, Alcantara, Schweinsteiger, Martinez, Pizarro, Alaba... gori smo i od Arsenala iz najboljih dana kada su ozljede u pitanju
Al mene to opet ne brine, imamo sirinu, kvalitet, nema nekih tezih utakmica po kraja polusezone, opusteno samo.
Večeras zaslužena sigurna pobjeda. Ekipa prosto ne posustaje i svaku utakmicu uzima totalno ozbiljno.
Za Alabu šteta, jer on je jedan od najbitnijih igrača u Pepovom sistemu...
Za Alabu šteta, jer on je jedan od najbitnijih igrača u Pepovom sistemu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
strasno ovo za Alabu pa stvarno dokle vise ove povrede Osam igraca van stroja
tek Alabu ocekuju nakon Bozića tj. u nastavku sezone nakon zimske pauze.
Ali sta je tu je sad Rode, Hojbjerg, Gaudio preuzimaju rolu
Ali sta je tu je sad Rode, Hojbjerg, Gaudio preuzimaju rolu
Ne mogu da vjerujem da ljudi jos uvijek vjeruju u one price "Kad se vrati..."
Zar ne shvatate da nikad necemo imati 90% igraca zdravih i spremnih.Razlog je jednostavan,imamo trenera koji iz utakmice u utakmicu forsira iste igrace i koji zeli svaki put ubjedljivu pobjedu po cijenu povrede nekog od igraca...
I nije samo problem sto nam se igraci iz prvih 11 povredjuju,nego i to sto ovi sa klupe sto udju nisu igrali mjesec-dva i sta onda realno ocekivati od njih? Tesko nama u drugom dijelu sezone
Zar ne shvatate da nikad necemo imati 90% igraca zdravih i spremnih.Razlog je jednostavan,imamo trenera koji iz utakmice u utakmicu forsira iste igrace i koji zeli svaki put ubjedljivu pobjedu po cijenu povrede nekog od igraca...
I nije samo problem sto nam se igraci iz prvih 11 povredjuju,nego i to sto ovi sa klupe sto udju nisu igrali mjesec-dva i sta onda realno ocekivati od njih? Tesko nama u drugom dijelu sezone
- Rekordmeister
- Kontakt:
Ovako koliko sam ja mogao maloprije razumjeti rece Gvardiola da na njega ne racuna vise u ovoj kalendarskoj godini, 10 sedmica van terena znaci do sredine Januara...I da Savajni je Fitt za 2 sedmice i na terenu dok je Budstuber brze od ocekivanog uspio da sanira povredu pa se on ocekuje u trenaznom procesu vec sredinom Decembra ali naravno ni na njega ne mozemo racunati do pocetak proljetnog dijela 30.1 iduce godine...
Btw pozz za raju od sad cu biti aktivan preuzo sam ovaj profil,od bivseg forumasa koji i nije toliko bio aktivan.Imam neki problema sa e-mailom pa se ne mogu regati nigdje zivo...
I jos nesto jos je 7 utakmica u Bundeski najaca sa Bayerom ostale su dosta lakse moje misljenje je da ako ce vec igrati sa 3 stopera kao veceras bar formacijski ( stara Zabarska taktika,ali vrlo dobra i ucinkovita Napoli je sa njom poceo novu eru kasnije se presalto na ovu Englesku sa 4-voricom ozada i pao)onda treba na ovo mjesto da stavi Dante nikakve Gaudine i Rod-e,sa Dantom cemo ipak imati iskustvo i jacinu jest da cemo biti sporiji dosta ali to sad ne igra veliku ulogu u slabijim utakmicama koje nam sljede,Rode iskljucivo koristiti da se ohlade Xavi i Bernat...
Za pocetak od mene dovoljno poozzz jos jednom...
Btw pozz za raju od sad cu biti aktivan preuzo sam ovaj profil,od bivseg forumasa koji i nije toliko bio aktivan.Imam neki problema sa e-mailom pa se ne mogu regati nigdje zivo...
I jos nesto jos je 7 utakmica u Bundeski najaca sa Bayerom ostale su dosta lakse moje misljenje je da ako ce vec igrati sa 3 stopera kao veceras bar formacijski ( stara Zabarska taktika,ali vrlo dobra i ucinkovita Napoli je sa njom poceo novu eru kasnije se presalto na ovu Englesku sa 4-voricom ozada i pao)onda treba na ovo mjesto da stavi Dante nikakve Gaudine i Rod-e,sa Dantom cemo ipak imati iskustvo i jacinu jest da cemo biti sporiji dosta ali to sad ne igra veliku ulogu u slabijim utakmicama koje nam sljede,Rode iskljucivo koristiti da se ohlade Xavi i Bernat...
Za pocetak od mene dovoljno poozzz jos jednom...
Ti baš često znaš izvaliti neku besmislicu. Pa pogledaš li ti kako treba utakmicu....Jel danas bio Muller na klupi? Jel bilo prije u prethodnim utakmicama rotacija, tipa igra Dante - odmara Boateng ili npr odmara Benatia a igra neko od ove prethodne dvojice.autogol je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi jos uvijek vjeruju u one price "Kad se vrati..."
Zar ne shvatate da nikad necemo imati 90% igraca zdravih i spremnih.Razlog je jednostavan,imamo trenera koji iz utakmice u utakmicu forsira iste igrace i koji zeli svaki put ubjedljivu pobjedu po cijenu povrede nekog od igraca...![]()
A neće on pola ekipe rotirat, pa da ekipa ispadne iz ritma....Ali hajd bitno je nešto kritikovat, treba se pametan pravit....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nisi dobar,ali nikakoautogol je napisao/la: Zar ne shvatate da nikad necemo imati 90% igraca zdravih i spremnih.Razlog je jednostavan,imamo trenera koji iz utakmice u utakmicu forsira iste igrace i koji zeli svaki put ubjedljivu pobjedu po cijenu povrede nekog od igraca...![]()
Sto se tice povratka Alabe,prognoza spanskog doktora 3 mjeseca,njemackog 2 mjeseca
Pep od kako je dosao nije imao citav tim raspolaganju.
Dobro je sto se vraca sad Bastian,mi smo drugi tim s njim kad igra,a i smucio mi se Lahm u veznom redu vise,a i ne mogu docekati Xabia i Bastiana zajedno na terenu,to mkra da bude perverzija
Je li Alonso moze igrati protiv Citya?
Za mene je veoma bitno da pobijedimo City i CSKA,da konacno imamo sve pobjede u grupi,a i da Engleze ostavimo bez jednog predstavnika u daljem krugu.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- anelbavarac
- Kontakt:
Nikom od nasih ne prijeti suspenzija od kartona, pa tako ni Alonsu.
Ali sam siguran da ce Pep dobro izmjesat' protiv Citya, sto zbog povreda sto zbog davanja prilke drugim igracima.
Gaudino, Kugla, Hojbjerg, Rode...
Ali sam siguran da ce Pep dobro izmjesat' protiv Citya, sto zbog povreda sto zbog davanja prilke drugim igracima.
Protiv Citija izvesti max kombinovani sastav bez Alonsa, Lahma, Robbena, Boatenga...
U Bundeski samo protiv Hofenhajma i Leverkuzena izvesti najjaci, ostalo max rotacije. Ocekujem jos 2-3 povrede u ovih 9 tekmi.
Nadati se nekom slabijem u osminama LP, da lahko rijesimo dok se vecina ne vrati tamo negdje u martu.
Ako nista, ima zimski rok da kupimo nekog ako nam bude potreban.
U Bundeski samo protiv Hofenhajma i Leverkuzena izvesti najjaci, ostalo max rotacije. Ocekujem jos 2-3 povrede u ovih 9 tekmi.
Nadati se nekom slabijem u osminama LP, da lahko rijesimo dok se vecina ne vrati tamo negdje u martu.
Ako nista, ima zimski rok da kupimo nekog ako nam bude potreban.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja sam za to da izvede najjaci moguci sastav protiv Citya,jer oni moraju napasti i otvoriti se,a kako bi mi bilo drago da ih masakriramo u sred Engleske.anelbavarac je napisao/la:Nikom od nasih ne prijeti suspenzija od kartona, pa tako ni Alonsu.
Za tu utakmicu ce biti spremni i Robben i Ribery...OBRADUJ NAS PEP !
U osmini bih volio Olympiacos/Juve,ili Liverpool,mrsko mi je vise gledat' Arsenal,samo nek oni ne dodju.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Što da ne Arsenal?
Znaš da vas uvijek pustimo na Emiratima. . .
Znaš da vas uvijek pustimo na Emiratima. . .
A.F.C. Bournemouth!
Ni ja ne zelim Arsenal, u zadnjih 2-3 godine u eliminacijskin tekmama igrali smo:
Od 2011:
Basel,
Marseille,
Real Madrid,
Chelsea,
Arsenal,
Juventus,
Barcelona,
Borussia Dortmund,
Arsenal,
Manchester Utd,
Real Madrid...
Sada daj nekog lahkog vise...
Od 2011:
Basel,
Marseille,
Real Madrid,
Chelsea,
Arsenal,
Juventus,
Barcelona,
Borussia Dortmund,
Arsenal,
Manchester Utd,
Real Madrid...
Sada daj nekog lahkog vise...
- gerdmuller
- Kontakt:
Dominantno,uostalom kao i svaku tekmu do sadaCentre forward je napisao/la: Navijanje![]()
Rutinska pobjeda.Gotze zabio svoj 9.gol u ovoj sezoni.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Zadnje dvije utakmice smo odigrali fenomenalno. Stvari funkcioniraju fenomenalno, iako ima prostora za napredak ovo je stvarno jedan odlican nogomet. Ono sto me raduje jeste ta brza igra, okomita, direktna. Ovo je odlicno a ne ono petljanje lopte po obrani pa do golmana i samo u sirinu.
Ovakva igra mi se svidja jako i neka samo tako nastave. I jos nesto priznam, ne znam kako ali da igramo tako dobro sa 3 igraca u obrani..... neka hibridna formacija. Jednostavno, ovo je za mene nesto novo.... Igraci slusaju trenera i potpuno mu vjeruju, za trenera je to najvaznije da ga igraci slusaju i provode njegove ideje na terenu. Svaka cast treneru sto je vratio ekipu i IGRU na onu staru razinu.
Opet, smatram da ima jos prostora za napredak.
Jedino me brine tu i tamo propusti u obrani ali i to funkcionira sve bolje, to se mora priznati.
Pisao bih do sutra jer se ima sta i koga hvaliti ali ne stignem.
Ovakva igra mi se svidja jako i neka samo tako nastave. I jos nesto priznam, ne znam kako ali da igramo tako dobro sa 3 igraca u obrani..... neka hibridna formacija. Jednostavno, ovo je za mene nesto novo.... Igraci slusaju trenera i potpuno mu vjeruju, za trenera je to najvaznije da ga igraci slusaju i provode njegove ideje na terenu. Svaka cast treneru sto je vratio ekipu i IGRU na onu staru razinu.
Opet, smatram da ima jos prostora za napredak.
Jedino me brine tu i tamo propusti u obrani ali i to funkcionira sve bolje, to se mora priznati.
Pisao bih do sutra jer se ima sta i koga hvaliti ali ne stignem.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od juna naredne godine sa Tuzlanskog aerodroma krece linija za Minhen i to po mizernoj cijeni od 40 KM.
Vjerujem da ce ovo svima olaksati, pogotovo onim koji namjeravaju ici na utakmice.
Avion ce letjeti ponedjeljkom i petkom.
Vjerujem da ce ovo svima olaksati, pogotovo onim koji namjeravaju ici na utakmice.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Prijavljen sam fan klub, tako da uvijek imam priliku da nabavim karte za bilo koju utakmicu. Ako neko konta da ide slijedecu godinu, moze se napraviti ekipu za Minhen.
I ako su avionske karte po 40KM, sto da ne?
I ako su avionske karte po 40KM, sto da ne?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Biće zanimljiva utakmica i protiv slabašnog City-a, inače prvaka Engleske. Sigurno je da će momci biti maksimalno profesionalni, tako da će pomoći Romi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ta' ce Manchester City.
[youtube][/youtube]
BackSpace United
BackSpace United
-
Braveheart23
- Kontakt:
Memmingen nije Minhen! 120 km imas do minhena, valja onda bus ili voz uganjati koji ces platiti sigurno dodatnih 40 maraka... sa svim cekanjem i zajebancijama ispadne ti vremenski kao da si autobusom dosao do minhena a cijena je tu negdje.... s tim da u autobusu mozes ponijeti torbu, sto u tim avionima ne smijes imati nista osim rusaka, ili placas torbu skuplje nego sto si kartu platio.Omerbavarac je napisao/la:Od juna naredne godine sa Tuzlanskog aerodroma krece linija za Minhen i to po mizernoj cijeni od 40 KM.
Tako da to i nije bas neka vesela vijest
-
Nerminovic
- Kontakt:
Koliko je 10 eura u KM?Braveheart23 je napisao/la:Memmingen nije Minhen! 120 km imas do minhena, valja onda bus ili voz uganjati koji ces platiti sigurno dodatnih 40 maraka...Omerbavarac je napisao/la:Od juna naredne godine sa Tuzlanskog aerodroma krece linija za Minhen i to po mizernoj cijeni od 40 KM.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.