AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Još će izgubiti i od San Lorenza 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa i izgubit ce, mogu se okladit na to.
Hajde sto je zalosna sama utakmica i njen termin, al' sto se bezveze rizikuju povrede i ovo malo dobrih igraca sto imamo, pogotovo jer ce kisurina padati. Debilana majke mi zesca.

Hajde sto je zalosna sama utakmica i njen termin, al' sto se bezveze rizikuju povrede i ovo malo dobrih igraca sto imamo, pogotovo jer ce kisurina padati. Debilana majke mi zesca.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pazzini za 1:0.
Gleda li jos neko ili su svi na LP?

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- LegendKiller
- Kontakt:
ma gleda raja samo ne smiju da kažu! ccccbetton je napisao/la:Pazzini za 1:0.
standardno loša partija Milana. Niang se trudi, ima želju za igrom i mislim da bi ga Pipo trebao više koristiti. Pazzo isto solidan. Trebaju Niang i Pazzo igrati umjesto Toresa i Meneza. Asistencija Saponare, milsim da bi i on trebao imati prednost umjesto Polia ili Muntaria. Kao što sam već govorio Van Ginkela hvalite u prazno, niko od vas nije gledao ni jednu njegovu utakmicu ranije da bi znali nesto o njemu. Momak nije imao 2 kontakta sa loptom. Armero isto tako ništa ne pokazuje da bi zamijenio De Sciglia.
-
- Kontakt:
Saponara definitivno treba da igra prije Poli-a i co.Miran na lopti,dobar pregled igre,al' mu fali utakmica u kontinuitetu.Sta reci za Nianga?Vidi se zelja,trudi se.A ovaj mali van Ginkel,veceras ga jedna stvar opisuje: nevidljiv!Kao sto ti rece,Armero i Mattia u 5 deka.LegendKiller je napisao/la:ma gleda raja samo ne smiju da kažu! ccccbetton je napisao/la:Pazzini za 1:0.
standardno loša partija Milana. Niang se trudi, ima želju za igrom i mislim da bi ga Pipo trebao više koristiti. Pazzo isto solidan. Trebaju Niang i Pazzo igrati umjesto Toresa i Meneza. Asistencija Saponare, milsim da bi i on trebao imati prednost umjesto Polia ili Muntaria. Kao što sam već govorio Van Ginkela hvalite u prazno, niko od vas nije gledao ni jednu njegovu utakmicu ranije da bi znali nesto o njemu. Momak nije imao 2 kontakta sa loptom. Armero isto tako ništa ne pokazuje da bi zamijenio De Sciglia.
EDIT: Jack za 2:0.
Lijepo je ispratio pokusaj Torresa i nije bilo tesko da pogodi sa 3 metra prazan gol.
Haj ako nista, bar mali vjetar u ledja pred Sampdoriu. Tek sam nesto malo gledao dr poluvrijeme, ali cini mi se da je ova rezervna postava igrala mnogo bolje nego prvotimci.
je li se meni ucinilo ili je saravi imao sljivu na oku
haj jadan ne bio sta ga sve nece snaci, ne bi me cudilo da je nekome zapao pod sake.

je li se meni ucinilo ili je saravi imao sljivu na oku

haj jadan ne bio sta ga sve nece snaci, ne bi me cudilo da je nekome zapao pod sake.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne daj da te zavaraIlPrincipe je napisao/la:Al kako De Scigliu stoji kapitenska

Al' pazi ovo,hejters gona hejt

Mora on jos da pojede 5 sljepera pure pa da je zasluzi.IlPrincipe je napisao/la:Al kako De Scigliu stoji kapitenska

A uhvatio onaj trofej i ne ispusta iz ruku,neko svoje dijete ne nosi toliko.

Lijepo mu stoji, steta sto je odron od igraca. Rekao bih da je to uvreda za jednog Maldinija, ali kad se sjetim da je jedan Bonera nosio traku, ovaj je mila majka za njega.
drugi trofej ove godine op op op op, ko kaze da ne valjamo
da li smo sad ponovo najtrofejniji klub?
drugi trofej ove godine op op op op, ko kaze da ne valjamo

da li smo sad ponovo najtrofejniji klub?

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Bravo mi! Sve cestitke Galijaniju, on ima najvise zaluga za ovaj trofej.
Ali mimo ovog sprdanja sa voljenim klubom, treba ipak naglasiti neke dobre stvari! Pazzini definitivno treba da igra u prvom timu kao centralni napadac, na toj poziciji je bolji i od Toresa i Meneza, jednostavno onaj pravi italijanski sidras tipa toni, vieri i naravno inzagi. Njemu samo treba utakmica golovi ce doci. Još jedna prednost njegove igre jeste sto navlaci igrace na sebe i tako bi mogao otvarati prostor nekom drugom kao npr. ElS.
Također Saponara mora imati prednost u odnosu na polia, muntaria i esiena. Jedini od naših veznjaka koji ima trunku tehnike u nogama, momku samo treba par utakmica u kontinuitetu i biti ce solidan igrac.
Van Ginkel veliko ništa. A Armero ništa posebno, De Sciglio je bolji. Niangu također treba pruziti priliku. Protiv Sampdorije sredina Saponara-De jong-Muntari ( Van ginkel ), napad ElS-Pazzo- Niang.
Ali mimo ovog sprdanja sa voljenim klubom, treba ipak naglasiti neke dobre stvari! Pazzini definitivno treba da igra u prvom timu kao centralni napadac, na toj poziciji je bolji i od Toresa i Meneza, jednostavno onaj pravi italijanski sidras tipa toni, vieri i naravno inzagi. Njemu samo treba utakmica golovi ce doci. Još jedna prednost njegove igre jeste sto navlaci igrace na sebe i tako bi mogao otvarati prostor nekom drugom kao npr. ElS.
Također Saponara mora imati prednost u odnosu na polia, muntaria i esiena. Jedini od naših veznjaka koji ima trunku tehnike u nogama, momku samo treba par utakmica u kontinuitetu i biti ce solidan igrac.
Van Ginkel veliko ništa. A Armero ništa posebno, De Sciglio je bolji. Niangu također treba pruziti priliku. Protiv Sampdorije sredina Saponara-De jong-Muntari ( Van ginkel ), napad ElS-Pazzo- Niang.
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 05 nov 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Je li igro Mastour,samo me to interesuje sa ove vecerasnje bruke?
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Pa igrao je cini mi se nekih dvadesetak minuta, al' nista vrijedno spomena.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rutinski
Juventus, Roma, Lazio be scared, be very scared

Juventus, Roma, Lazio be scared, be very scared

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A jbt jesam se ismijao Silji, to bolan zgrabilo pehar i ne pusta, ko da je trofej lige sampiona, a iza vamo prazne tribine, grobna atmosfera. Sta ja znam, nesto mi odmah naumpao Biabiany i onaj njegov smijesak. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Joj gledaj tatinog trofeja, skuplji je od trofeja Lige Prvaka 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hahahaha
Drz' ga Siljo da ga dusmani ne otmu'
I da,da se i ja pitam Pazzo bi mi igrao prije Torresa u napadu. Pazzo se krece,otvara,nudi,trci. Dok Torres djeluje previse mrtvo na terenu,nezainteresovano. A Pazzo mi je i drazi ako cemo posteno

I da,da se i ja pitam Pazzo bi mi igrao prije Torresa u napadu. Pazzo se krece,otvara,nudi,trci. Dok Torres djeluje previse mrtvo na terenu,nezainteresovano. A Pazzo mi je i drazi ako cemo posteno

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.