Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
To samo govori o ozbiljnosti same tv kuce. Vjerovatno radi za kikiriki jer bi nasli nekog do sad da ga zamjeni.alan_kardec je napisao/la:robben je napisao/la:Nek pogledaju i cuju komentatore sa arene kako ljudi prenose i barataju informacijama a ne kao sasa vugdalic kao da je na prelo dosao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mene iritira to što je Vugdalić obični idiot, glupan koji godinama komentariše fudbal na obn-u i nimalo nije evoluirao, nimalo nije popravio kvalitet prenosa, nije obogatio riječnik, stalno spominje izvjesnog mirka iz režije i masu nekih likova totalno nebitnih za tematiku![]()
![]()
bio i ostao obična seljačina koja se dohvatila mikrofona. Pod ruku može sa Kemom Ahmetovićem, Bilićem i onim fosilima sa rtrs-a.
Pravo mi žao Hadžića što mora da radi sa ovom budalom, on je dobar komentator.
Stani je li Mirko il' Mirso tri plus sto igra
?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BluesForever
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Hajde sve te glupost inekako, al kad pocne kasljat i kihat u mikrofon![]()
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Koji odron Marijan i ekipa veceras.

- JoseMourinho
- Kontakt:
? sta bi?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Koji odron Marijan i ekipa veceras.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Hajde sve te glupost inekako, al kad pocne kasljat i kihat u mikrofon![]()
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Ma na boksu, slavi svaki udarac Felixa sa urlanjem, jedni drugim upadaju u rijeci.JoseMourinho je napisao/la:? sta bi?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Koji odron Marijan i ekipa veceras.
Cijeli mec su odradili kao da sjede kod svoje kuce i navijaju, umjesto da nesto smisleno komentarisu.
Meni je najjaci bio Marjan na ovom boks mecu, krenuo Ado u napad i sad zadaje seriju udaraca protivniku , a Maki se dere : "Roberteeee boli li ? "

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma meni je Marjan dobar onako kada prenosi fudbal kada je neka utakmica nevažna pa lik digne atmosferu ko da je finale lige prvaka, npr kada bi prenosio Bochum protiv Kaiserslauterna i sada ono da te "nabrije" ali u nekim utakmicama je nepotrebno njegovo urlanje, Adnanov meč je ionako bio važan ne treba on to dodatno nešto dobacivati a uz to nije ništa smisleno rekao, ali što se tiče prenosa reprezentacije neko ga voli neko ne, ja iskreno volim taj stil prenošenja kada se neko unese u prenos imam osjećaj kao da sam na tribini i da oko mene pijana rulja se dere i slavi, to je osjećaj koji svaki navijač koji je ikada išao na utakmice zna, oni koji ga ne vole su vjerovatno ona engleska publika koja ode na utakmicu i sluša cvrkute ptica i gleda dobacivanje "fudbala" s noge na nogu, no ukusi su različit i ja to poštujem.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Svasta ces procitati ovdje sve sami eksperti Boze sacuvaj, cuj Engleska publika slusa cvrkutanje ptica hahaha svasta za Engleze koji su izmislili i fudbal i navijanje molim malo vise respekta nije na odmet.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Englezi izmislili navijanjeCepi1981 je napisao/la:Svasta ces procitati ovdje sve sami eksperti Boze sacuvaj, cuj Engleska publika slusa cvrkutanje ptica hahaha svasta za Engleze koji su izmislili i fudbal i navijanje molim malo vise respekta nije na odmet.
Pyro is not a crime !
Ako tu računaš navijače Liverpula koji pjevaju pjesmicu prije početka, respekt.Cepi1981 je napisao/la:Svasta ces procitati ovdje sve sami eksperti Boze sacuvaj, cuj Engleska publika slusa cvrkutanje ptica hahaha svasta za Engleze koji su izmislili i fudbal i navijanje molim malo vise respekta nije na odmet.
Od njihovih navijača jedino navijanje (huligane) ima Milvol ostalo je baš ovako kako sam napisao, teatarska publika
Ma sve je to OK, ali ne interesuje me kad je nečiji djed skinuo mrak s očiju i kad je nečija mama položila vozački. Mislim da Marijan pretjeruje u nekim stvarima, daje previše detalja koji apsolutno nemaju nikakve veze s utakmicom.SGD53 je napisao/la:Ma meni je Marjan dobar onako kada prenosi fudbal kada je neka utakmica nevažna pa lik digne atmosferu ko da je finale lige prvaka, npr kada bi prenosio Bochum protiv Kaiserslauterna i sada ono da te "nabrije" ali u nekim utakmicama je nepotrebno njegovo urlanje, Adnanov meč je ionako bio važan ne treba on to dodatno nešto dobacivati a uz to nije ništa smisleno rekao, ali što se tiče prenosa reprezentacije neko ga voli neko ne, ja iskreno volim taj stil prenošenja kada se neko unese u prenos imam osjećaj kao da sam na tribini i da oko mene pijana rulja se dere i slavi, to je osjećaj koji svaki navijač koji je ikada išao na utakmice zna, oni koji ga ne vole su vjerovatno ona engleska publika koja ode na utakmicu i sluša cvrkute ptica i gleda dobacivanje "fudbala" s noge na nogu, no ukusi su različit i ja to poštujem.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Crytal Palace..SGD53 je napisao/la:Ako tu računaš navijače Liverpula koji pjevaju pjesmicu prije početka, respekt.Cepi1981 je napisao/la:Svasta ces procitati ovdje sve sami eksperti Boze sacuvaj, cuj Engleska publika slusa cvrkutanje ptica hahaha svasta za Engleze koji su izmislili i fudbal i navijanje molim malo vise respekta nije na odmet.
Od njihovih navijača jedino navijanje (huligane) ima Milvol ostalo je baš ovako kako sam napisao, teatarska publika
mene marjan nervira od utakmice sa slovačkom kad smo dobili, svi slave i to kad na kraju rece: gdje su oni miševi koji su mene prozivali :S , pa koji moraš biti debil da poslije takve pobjede to kažeš
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Joj suke u dnevniku dva :O pa grob ga yebo ko da je smarsa pao ?
Hajd sto prvo rece NBA, kad poslije rece Kobe Brajant
Hajd sto prvo rece NBA, kad poslije rece Kobe Brajant
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Šta kaže Ćosić na utakmici Hrvatska - Argentina "Martino je naslijedio Sabellu nakon Olimpijskih igara" 
- alan_kardec
- Kontakt:
Debil sa rtrs-a Bendtnera zove Nikolas Bender.
Očigledno mu je veliki problem da sa papira samo PROČITA imena i prezimena igrača. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Re: Odg: Sportski komentatori
Ocigledno je da je paglu, treba biti faul za Srbiju, a Danci imaju loptu, on kaze cakir pusta prednostalan_kardec je napisao/la:Debil sa rtrs-a Bendtnera zove Nikolas Bender.Očigledno mu je veliki problem da sa papira samo PROČITA imena i prezimena igrača.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Koje ovaj sa RTS1 kao da prenosi šah 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.