FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shminka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shminka » 05 nov 2014, 15:23

Akademici :lol: :lol: :lol:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 05 nov 2014, 15:30

jucer su pljuvali mulalica nakon teksta na ss.ba, danas im je na najbolji moguci nacin zacepio usta :thumbup:
svaka cast djeci, ova pobjeda ce im puno znaciti u nastavku pohoda prema tituli. prosle sezone su osvojili kup, ove je red na titulu, da malo preuzmu primat osvajanja trofeja od seniora. steta zbog kadeta, ali pred njima je jos dalek put.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 05 nov 2014, 15:32

bluesaa je napisao/la:jucer su pljuvali mulalica nakon teksta na ss.ba, danas im je na najbolji moguci nacin zacepio usta :thumbup:
svaka cast djeci, ova pobjeda ce im puno znaciti u nastavku pohoda prema tituli. prosle sezone su osvojili kup, ove je red na titulu, da malo preuzmu primat osvajanja trofeja od seniora. steta zbog kadeta, ali pred njima je jos dalek put.
Ko li ih je sad otrovao? hahaha

U kadete sad stizu jos 3 4 pojacanja iz drugih mjesta trenutno najbolja u svojim godistima koja ce u drugom dijelu sezone cinit tu ekipu uz Behrama i Zerica samo polahko :kafa:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 05 nov 2014, 15:38

Buba00 je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:jucer su pljuvali mulalica nakon teksta na ss.ba, danas im je na najbolji moguci nacin zacepio usta :thumbup:
Ko li ih je sad otrovao? hahaha

U kadete sad stizu jos 3 4 pojacanja iz drugih mjesta trenutno najbolja u svojim godistima koja ce u drugom dijelu sezone cinit tu ekipu uz Behrama i Zerica samo polahko :kafa:
kadeti su svakako prolazna stanica, tako da tu rezultat i nije toliko bitan koliko njihov igracki i psiholoski razvoj. ove igre juniora raduju, i one su najveci argument u tvrdnji da tu ima velikog potencijala za prvi tim u buducnosti. steta i zbog ona tri boda izgubljena za okruglim stolom, ali samo treba ovako nastaviti i nema problema za buducnost naseg kluba ;)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 05 nov 2014, 15:44

A koje velicanje zbog pobjede juniora. Da se razumijemo, svaka cast na pobjedi. Ali u svim ostalim uzrastima ste izgubili. Ne vim razlog da se odmah tako dizete. Fudbal je to, danas dobiju jedni, sutra drugi i tako u krug. Uzivajte komsinice :)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 nov 2014, 15:48

slika

Zivjela akademija! :salut:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 15:55

Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 nov 2014, 16:01

Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
* Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji.
* Najvise reprezentativaca u drzavnim selekcijama U17 i U19.
* Ove sezone ponovo medju top 3 vodece ekipe...
* Skoro pola startne postave u prvom timu momci koji su do jucer igrali omladinske utakmice.
* Skoro 2/3 igrackog kadra A-tima koji su pod ugovorom su Zeljina dijeca (ukljucujuci neke starije poput Hasanovica, Colica, Turkovica...)

Itd, itd, itd...

I onda dodjes ti i kazes ljubomorni na akademiju...

:clap: :clap: :clap:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 05 nov 2014, 16:04, ukupno mijenjano 2 puta.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 05 nov 2014, 16:02

Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
Ljubomorni smo i na znatno ljepšeg sportskog direktora kojeg imate :cry:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 nov 2014, 16:04

sajo10 je napisao/la:
Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji. Najvise reprezentativaca u drzavnim selekcijama U17 i U19. Ove sezone ponovo medju top 3 vode ekipe... Skoro pola startne postave u prvom timu momci koji su do jucer igrali omladinske utakmice. Skoro 2/3 igrackog kadra A-tima koji su pod ugovorom su Zeljina dijeca (ukljucujuci neke starije poput Hasanovica, Colica, Turkovica...)

I onda dodje Metalurg pa vas izbaci, a nema to ni u pola. Onda dodjemo mi, pa vas dobijemo... To sto si naveo ne mora nista da znaci.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 16:04

sajo10 je napisao/la:
Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji. Najvise reprezentativaca u drzavnim selekcijama U17 i U19. Ove sezone ponovo medju top 3 vode ekipe... Skoro pola startne postave u prvom timu momci koji su do jucer igrali omladinske utakmice. Skoro 2/3 igrackog kadra A-tima koji su pod ugovorom su Zeljina dijeca (ukljucujuci neke starije poput Hasanovica, Colica, Turkovica...)

Da a samo akademija viri iz usta.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 nov 2014, 16:07

Sarajlijc@ je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:

I onda dodje Metalurg pa vas izbaci, a nema to ni u pola. Onda dodjemo mi, pa vas dobijemo... To sto si naveo ne mora nista da znaci.
Pitarska logika. Ja sam jos gluplji sto ulazim u raspravu.

Rim se nije napravio na jedan dan. Samo polahko, pitarcici...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 nov 2014, 16:09

Postali ste monotoni. Vrijeme je da se okonča više sve. Za 3 dana se igraju nove utakmice, prema tome, dosta je bilo podyebavanja. Manijaci okrenite se Travniku i svi na gostovanje!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 nov 2014, 16:12

ma raja ovo im je peta ekipa, njihova glavna juniorska ekipa je na turniru u milanu ne igraju oni nasu ligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 nov 2014, 16:13

Ma druže pretjeruje se sa obje strane. Evo vi stalno provocirate za našu djecu, a i sami ste svjesni da ne može igrati 11 mladih, da mora biti u rosteru bar desetak starijih od 25-30 kao što ih i mi imamo. ISto tako vi potencirate priču o akademiji a koja je relano još uvijek na nivou našeg omladinskog pogona ako nije i gora i normlano je da vas sad prozivamo. Svi uzimaju ono što im odgovara i prave analize. RIjetki su relani. Opet ja mislim da ovdje ima dosta ŽEljovaca koji su realni. Kod vas su to rijetki, vjerovatno jer vi više pišete na svom forumu.
Evo recimo meni se ne svidjaju ove izjave Ibrakovića. Onda se čudi što je netrpeljivost velika, a u zadnjih par godina ona dolazi isključivo sa vaše strane, od prozivanja da namještamo tekme pa nadalje. Mulalić se recimo danas samo požalio da su oduzeta tri boda juniorima i odmah svi tamo drvlje i kamenje na njega, a činjenica je da su juniori uzeli i Širokog i Zrinju i vas i to sve u gostima. Znači da su najbolji sigurno u ovoj polusezoni.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 16:14

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Ma druže pretjeruje se sa obje strane. Evo vi stalno provocirate za našu djecu, a i sami ste svjesni da ne može igrati 11 mladih, da mora biti u rosteru bar desetak starijih od 25-30 kao što ih i mi imamo. ISto tako vi potencirate priču o akademiji a koja je relano još uvijek na nivou našeg omladinskog pogona ako nije i gora i normlano je da vas sad prozivamo. Svi uzimaju ono što im odgovara i prave analize. RIjetki su relani. Opet ja mislim da ovdje ima dosta ŽEljovaca koji su realni. Kod vas su to rijetki, vjerovatno jer vi više pišete na svom forumu.
Evo recimo meni se ne svidjaju ove izjave Ibrakovića. Onda se čudi što je netrpeljivost velika, a u zadnjih par godina ona dolazi isključivo sa vaše strane, od prozivanja da namještamo tekme pa nadalje. Mulalić se recimo danas samo požalio da su oduzeta tri boda juniorima i odmah svi tamo drvlje i kamenje na njega, a činjenica je da su juniori uzeli i Širokog i Zrinju i vas i to sve u gostima. Znači da su najbolji sigurno u ovoj polusezoni.
:salut:

zidane
Kontakt:

Post Postao/la zidane » 05 nov 2014, 16:17

Volio bih vidjeti protiv Travnika Dinu Haskovićana na mjestu Sadikovica. Mislim da je momak zapostavljen i smatram da bi sasvim korektno odgovorio izazovu.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 nov 2014, 16:21

zidane je napisao/la:Volio bih vidjeti protiv Travnika Dinu Haskovićana na mjestu Sadikovica. Mislim da je momak zapostavljen i smatram da bi sasvim korektno odgovorio izazovu.
momak je napadac ako se ne varam
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zidane
Kontakt:

Post Postao/la zidane » 05 nov 2014, 16:24

fedeltafrotta je napisao/la:
zidane je napisao/la:Volio bih vidjeti protiv Travnika Dinu Haskovićana na mjestu Sadikovica. Mislim da je momak zapostavljen i smatram da bi sasvim korektno odgovorio izazovu.
momak je napadac ako se ne varam
Ne momak upravo igra na poziciji na kojoj je igrao Sadikovic na derbiju(iza Bajica). Mislim da bi mogao puno vise pokazati nego Sadikovic, jer je agrsivniji i brzi.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 05 nov 2014, 16:31

NJega treba isto tako postepeno uvoditi kao i Amira sada npr. ISto tako bi trebalo i Hadžovića lijevok beka kao i ostale mlade. Ne možeš ga odmah sad gurnuti u ovako bitnoj tekmi za nas. Nemojte pretjerivati. KAd god bude neki poraz odmah se počnu prizivati drugi igrači ili stari igrači tipa Jamak. Ja ne mislim da je trenutno Jamak dobro rješenja za ŽElju i drago mi je što su otišli i on i Svraka npr.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt i 28 gostiju.