Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ko li ih je sad otrovao? hahahabluesaa je napisao/la:jucer su pljuvali mulalica nakon teksta na ss.ba, danas im je na najbolji moguci nacin zacepio usta![]()
svaka cast djeci, ova pobjeda ce im puno znaciti u nastavku pohoda prema tituli. prosle sezone su osvojili kup, ove je red na titulu, da malo preuzmu primat osvajanja trofeja od seniora. steta zbog kadeta, ali pred njima je jos dalek put.
kadeti su svakako prolazna stanica, tako da tu rezultat i nije toliko bitan koliko njihov igracki i psiholoski razvoj. ove igre juniora raduju, i one su najveci argument u tvrdnji da tu ima velikog potencijala za prvi tim u buducnosti. steta i zbog ona tri boda izgubljena za okruglim stolom, ali samo treba ovako nastaviti i nema problema za buducnost naseg klubaBuba00 je napisao/la:Ko li ih je sad otrovao? hahahabluesaa je napisao/la:jucer su pljuvali mulalica nakon teksta na ss.ba, danas im je na najbolji moguci nacin zacepio usta![]()
svaka cast djeci, ova pobjeda ce im puno znaciti u nastavku pohoda prema tituli. prosle sezone su osvojili kup, ove je red na titulu, da malo preuzmu primat osvajanja trofeja od seniora. steta zbog kadeta, ali pred njima je jos dalek put.
U kadete sad stizu jos 3 4 pojacanja iz drugih mjesta trenutno najbolja u svojim godistima koja ce u drugom dijelu sezone cinit tu ekipu uz Behrama i Zerica samo polahko
* Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji.Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
Ljubomorni smo i na znatno ljepšeg sportskog direktora kojeg imateSabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
I onda dodje Metalurg pa vas izbaci, a nema to ni u pola. Onda dodjemo mi, pa vas dobijemo... To sto si naveo ne mora nista da znaci.sajo10 je napisao/la:Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji. Najvise reprezentativaca u drzavnim selekcijama U17 i U19. Ove sezone ponovo medju top 3 vode ekipe... Skoro pola startne postave u prvom timu momci koji su do jucer igrali omladinske utakmice. Skoro 2/3 igrackog kadra A-tima koji su pod ugovorom su Zeljina dijeca (ukljucujuci neke starije poput Hasanovica, Colica, Turkovica...)Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
I onda dodjes ti i kazes ljubomorni na akademiju...
![]()
![]()
Da a samo akademija viri iz usta.sajo10 je napisao/la:Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji. Najvise reprezentativaca u drzavnim selekcijama U17 i U19. Ove sezone ponovo medju top 3 vode ekipe... Skoro pola startne postave u prvom timu momci koji su do jucer igrali omladinske utakmice. Skoro 2/3 igrackog kadra A-tima koji su pod ugovorom su Zeljina dijeca (ukljucujuci neke starije poput Hasanovica, Colica, Turkovica...)Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
![]()
![]()
Pitarska logika. Ja sam jos gluplji sto ulazim u raspravu.Sarajlijc@ je napisao/la:I onda dodje Metalurg pa vas izbaci, a nema to ni u pola. Onda dodjemo mi, pa vas dobijemo... To sto si naveo ne mora nista da znaci.sajo10 je napisao/la:Prvaci u U17 kategoriji, prvaci u U19 kategoriji. Najvise reprezentativaca u drzavnim selekcijama U17 i U19. Ove sezone ponovo medju top 3 vode ekipe... Skoro pola startne postave u prvom timu momci koji su do jucer igrali omladinske utakmice. Skoro 2/3 igrackog kadra A-tima koji su pod ugovorom su Zeljina dijeca (ukljucujuci neke starije poput Hasanovica, Colica, Turkovica...)Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
![]()
![]()
Ma druže pretjeruje se sa obje strane. Evo vi stalno provocirate za našu djecu, a i sami ste svjesni da ne može igrati 11 mladih, da mora biti u rosteru bar desetak starijih od 25-30 kao što ih i mi imamo. ISto tako vi potencirate priču o akademiji a koja je relano još uvijek na nivou našeg omladinskog pogona ako nije i gora i normlano je da vas sad prozivamo. Svi uzimaju ono što im odgovara i prave analize. RIjetki su relani. Opet ja mislim da ovdje ima dosta ŽEljovaca koji su realni. Kod vas su to rijetki, vjerovatno jer vi više pišete na svom forumu.Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Ma druže pretjeruje se sa obje strane. Evo vi stalno provocirate za našu djecu, a i sami ste svjesni da ne može igrati 11 mladih, da mora biti u rosteru bar desetak starijih od 25-30 kao što ih i mi imamo. ISto tako vi potencirate priču o akademiji a koja je relano još uvijek na nivou našeg omladinskog pogona ako nije i gora i normlano je da vas sad prozivamo. Svi uzimaju ono što im odgovara i prave analize. RIjetki su relani. Opet ja mislim da ovdje ima dosta ŽEljovaca koji su realni. Kod vas su to rijetki, vjerovatno jer vi više pišete na svom forumu.Sabinho je napisao/la:Bas ste ljubomorni. Ko fol briga vas za Tana i akademiju a samo vam te dvije rijeci izlaze iz usta.
Evo recimo meni se ne svidjaju ove izjave Ibrakovića. Onda se čudi što je netrpeljivost velika, a u zadnjih par godina ona dolazi isključivo sa vaše strane, od prozivanja da namještamo tekme pa nadalje. Mulalić se recimo danas samo požalio da su oduzeta tri boda juniorima i odmah svi tamo drvlje i kamenje na njega, a činjenica je da su juniori uzeli i Širokog i Zrinju i vas i to sve u gostima. Znači da su najbolji sigurno u ovoj polusezoni.
momak je napadac ako se ne varamzidane je napisao/la:Volio bih vidjeti protiv Travnika Dinu Haskovićana na mjestu Sadikovica. Mislim da je momak zapostavljen i smatram da bi sasvim korektno odgovorio izazovu.
Ne momak upravo igra na poziciji na kojoj je igrao Sadikovic na derbiju(iza Bajica). Mislim da bi mogao puno vise pokazati nego Sadikovic, jer je agrsivniji i brzi.fedeltafrotta je napisao/la:momak je napadac ako se ne varamzidane je napisao/la:Volio bih vidjeti protiv Travnika Dinu Haskovićana na mjestu Sadikovica. Mislim da je momak zapostavljen i smatram da bi sasvim korektno odgovorio izazovu.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt i 28 gostiju.