FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 3fbb9b0f84" onclick="window.open(this.href);return false;
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... cb91a9a601" onclick="window.open(this.href);return false;
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Jel' ovo pokojni Stanek ili me oci varaju?wienultras je napisao/la:https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54DC0EC7
do smrti odani![]()
uspomene o su...nekima od nas samo je to ostalo

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel ovo opet Husic tema....n.e.n.a.d.j.eb.i.v.i smo,majke mi

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Sta ima veze semafor sa ulaskom na stadion. I ja sam ucestvovao u prilogu za semafor, pa mi oduzese i upaljac na ulazu i plati utakmicu da gledam.brazzo je napisao/la:naravno, to je samo jedna od brojnih akcija.Batva je napisao/la:Je li istina da je momak, kojem nisu dali da udjen na poluvremenu utakmice sa Velezom, iskesirao (ili barem jednim dijelom ucestvovao) u kupovini semafora? Sad mi drug govori za to...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za ulaz je potrebo uzeti sezonsku, platiti kartu, a zasluge na stranu. Jel' treba da nosim potvrdu o boravku u zatvoru zbog Slobode pa da imam i ja djaba ulaz? Sloboda ne moze da zivi od zasluga navijaca.
Sto se tice Vugdalica, pustite price sta radi i kako radi. On je u timu Azmira. Azmir daje pare i dok god misli da treba tako ja mu dajem podrsku.
Nije mi nekada jasno da neki od navijaca po forumima hoce da smjenjuju nekoga, a tesko im dati petaka za utakmicu.
Ko nece na Tusanj siroko mu polje. Ima nas koji cemo ici.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Momak nije trazio da udje dzaba...vec je biletarnica zatvorena...zasto je zatvorena????Treba neko da odgovori na pitanje,momak je bio sa par momaka iz BHF-a i htjeli maksuz uzet karte al sipak.Hajde sto oni nemogu uci,mi sto smo usli ne mozemo da izadjemo...zakljucana kapijaProbisvjet je napisao/la:Sta ima veze semafor sa ulaskom na stadion. I ja sam ucestvovao u prilogu za semafor, pa mi oduzese i upaljac na ulazu i plati utakmicu da gledam.brazzo je napisao/la:naravno, to je samo jedna od brojnih akcija.Batva je napisao/la:Je li istina da je momak, kojem nisu dali da udjen na poluvremenu utakmice sa Velezom, iskesirao (ili barem jednim dijelom ucestvovao) u kupovini semafora? Sad mi drug govori za to...
Za ulaz je potrebo uzeti sezonsku, platiti kartu, a zasluge na stranu. Jel' treba da nosim potvrdu o boravku u zatvoru zbog Slobode pa da imam i ja djaba ulaz? Sloboda ne moze da zivi od zasluga navijaca.
Sto se tice Vugdalica, pustite price sta radi i kako radi. On je u timu Azmira. Azmir daje pare i dok god misli da treba tako ja mu dajem podrsku.
Nije mi nekada jasno da neki od navijaca po forumima hoce da smjenjuju nekoga, a tesko im dati petaka za utakmicu.
Ko nece na Tusanj siroko mu polje. Ima nas koji cemo ici.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
To sto je stadion bio "zakljucan" i da se nije mogla kupiti karta, uci gledati drugo poluvrijeme je krajnje neodgovorno. Sta ako neko radi ili iz bilo kojeg drugog razloga ne moze doci na pocetak, jel zabranjeno zakasniti, kupiti kartu i uci. To je gurbetluk. Mislim da komesar za bezbjednost nije sposoban organizovati cuvanje sijena, a kamo li organizovati i kordinirati bezbjednost utakmice.emirzlaTu je napisao/la:
Momak nije trazio da udje dzaba...vec je biletarnica zatvorena...zasto je zatvorena????Treba neko da odgovori na pitanje,momak je bio sa par momaka iz BHF-a i htjeli maksuz uzet karte al sipak.Hajde sto oni nemogu uci,mi sto smo usli ne mozemo da izadjemo...zakljucana kapija
Zatvorena biletarnica je sramota!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Upravo to...cirkus,ako nisi doso na vrijeme,ne dolati djaba!!!!Jos su momcima date sezonske da udju...jok ni to ne pomaze...nedaju ni sa sezonskim da udju.Probisvjet je napisao/la:To sto je stadion bio "zakljucan" i da se nije mogla kupiti karta, uci gledati drugo poluvrijeme je krajnje neodgovorno. Sta ako neko radi ili iz bilo kojeg drugog razloga ne moze doci na pocetak, jel zabranjeno zakasniti, kupiti kartu i uci. To je gurbetluk. Mislim da komesar za bezbjednost nije sposoban organizovati cuvanje sijena, a kamo li organizovati i kordinirati bezbjednost utakmice.emirzlaTu je napisao/la:
Momak nije trazio da udje dzaba...vec je biletarnica zatvorena...zasto je zatvorena????Treba neko da odgovori na pitanje,momak je bio sa par momaka iz BHF-a i htjeli maksuz uzet karte al sipak.Hajde sto oni nemogu uci,mi sto smo usli ne mozemo da izadjemo...zakljucana kapija
Mi smo trebe koje zasluzuju da se ugase ko svijeca !!! Evo jedna anegdota sa zapada .... nakon primljenog gola protiv Veleza , iza mene moglo se zacuti svasta od psovki za trenera pa na dalje .... najjaca od svih je bila " KAZIMIRE BEM TI FAMELIJU " .... i gledam u likove i kontam , prvo sto treba rastjerati su kokosari s tribina ... jer nama da dodje Abramovic , brzo bi ga otjerali .... vjerovatno zato sto nije " dijete iz carsije "
))) 

-
- Kontakt:
hajde moderatoru kazi i nama da znamo ko je "onaj" .. moze i u pp (i opet ako smijes reci ko je "taj")ultrasstyle_tz je napisao/la:zna se ciji je igrac onaj sto najglasnije je.e azmira i sto omalovazava rad... on je davno trebao dobit zabranu ulaska na tusanj al hajd

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ako si jednom pricao s njim znas ciji je, ne moram ti nista govoriti, covjek to ne krije da je glasno i jasno podrzavao Sabovice...a mozda jest i iza tog nicka- ko zna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bio si onda na C.RUDARSKA2 je napisao/la:Mi smo trebe koje zasluzuju da se ugase ko svijeca !!! Evo jedna anegdota sa zapada .... nakon primljenog gola protiv Veleza , iza mene moglo se zacuti svasta od psovki za trenera pa na dalje .... najjaca od svih je bila " KAZIMIRE BEM TI FAMELIJU " .... i gledam u likove i kontam , prvo sto treba rastjerati su kokosari s tribina ... jer nama da dodje Abramovic , brzo bi ga otjerali .... vjerovatno zato sto nije " dijete iz carsije ")))

Iza tebe ali blizu mene je bio taj dronjak od seljaka. Jedva se suzdrzao da mu ne roknem samarcinu, jedna ruka hoce, a druga je drzi.

Na ovoj temi i slucaju koji se nikada nije desio na Tusnju,trebamo zauzeti stav i bar preko UG Prijatelji Slobode,javno se oglasiti. Svi smo ogorceni na katastrofalno lose poteze oko organizacije utakmice sa Velezom. Sa 58 godina starosti sam se osjecao prilikom ulaska,kao najveci kriminalac. Par rijeci sam samo izustio i negodovao,da bi me odvojili u stranu i detaljno pretresli uz drske opaske na moje ponasanje i oduzimanjem upaljaca. Savjetovali su mi bezobrazno da kupujem sibice i da mi nije pametno da im se uopste kriticki obracam. Nakon utakmice smo saznali bezbroj ruznih stvari od strane obezbjedjenja. Na poluvremenu sam vidio i komesara obezbjedjenja ,koji je tako bahato naredjivao svojim podanicima,da niko ne moze ulaziti ili napustati stadion na poluvremenu. Da stvar bude jos gora, Nogometni savez se bas naklatio na nas klub i iz kola u kolo ,izmislja i najsitnije propuste u cilju rezanja drasticnih kazni. Njima ocito smeta Sloboda,a sto se odrazava i na konstantno lose sudjenje na domacem terenu od strane glavnih i pomocnih sudija. Navijaci na svakoj utakmici budu isfrustrirani od raznih smicalica,pa ponekad se eto i naprave neki nepromisljeni potezi.I samo bi zamolio istinske navijace naseg kluba ,da ne nasjedaju na provokacije onih zlobnika iz vremena prethodnih uprava kluba. Imamo mi puno pametnijeg posla da sredimo nase redove i damo punu podrsku ljudima koji trenutno vode klub. Siguran sam da oni nece dozvoliti da vise napustamo PL,ali zaista im treba zdrava podrska svih nas u Tuzli i TK-u.Probisvjet je napisao/la:To sto je stadion bio "zakljucan" i da se nije mogla kupiti karta, uci gledati drugo poluvrijeme je krajnje neodgovorno. Sta ako neko radi ili iz bilo kojeg drugog razloga ne moze doci na pocetak, jel zabranjeno zakasniti, kupiti kartu i uci. To je gurbetluk. Mislim da komesar za bezbjednost nije sposoban organizovati cuvanje sijena, a kamo li organizovati i kordinirati bezbjednost utakmice.emirzlaTu je napisao/la:
Ponekad silom moras stoku vaspitavati. U redu je svako ima svoje misljenje al trebas znati gdje je granica al ne mozes covjece dijete nekome psovati cijelu utakmicu.Probisvjet je napisao/la:Bio si onda na C.RUDARSKA2 je napisao/la:Mi smo trebe koje zasluzuju da se ugase ko svijeca !!! Evo jedna anegdota sa zapada .... nakon primljenog gola protiv Veleza , iza mene moglo se zacuti svasta od psovki za trenera pa na dalje .... najjaca od svih je bila " KAZIMIRE BEM TI FAMELIJU " .... i gledam u likove i kontam , prvo sto treba rastjerati su kokosari s tribina ... jer nama da dodje Abramovic , brzo bi ga otjerali .... vjerovatno zato sto nije " dijete iz carsije ")))
![]()
Iza tebe ali blizu mene je bio taj dronjak od seljaka. Jedva se suzdrzao da mu ne roknem samarcinu, jedna ruka hoce, a druga je drzi.Sad mi zao sto ga ne udari, a mozda bi mi bilo i zao da sam ga udario, ne prilici mi jbg.
samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma to je nedopustivo bez daljnjeg da covjek nije mogao uc na tekmu i sve ono sto se desavalo i treba upravi sugerisati da je to jos jedan u nizu propusta zastitarske agencije koju bi trebalo zamijeniti jer ocigledno nisu u stanju da rade svoj posao kako treba..dobili su instrukcije i "upozorenje" da im se propusti vise ne smiju desavati jer sve ide na stetu kluba ali ocigledno da nisu u stanju to profesionalno organizovati...i onako se prica da bi Sekuritas trebao uskoro da preuzme to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Do ovog trenutka u 13. kola imamo petu najbolju posjetu na domacim utakmicama.
Kako bi tek bilo da nemamo jednu od tri najgore ekipe u ligi..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Hajd' ti to ljudima objasni...tuzlak1987 je napisao/la:Do ovog trenutka u 13. kola imamo petu najbolju posjetu na domacim utakmicama.
Ponavljam, sa trenutnim stanjem na tabeli, igrama i igrackim kadrom, posjeta je i vise nego dobra

075
Mi smo ti jako razmazen narod u jednu ruku. Prosle sezone imali smo najvece ciljeve da udjemo u PL. Vukli samo svi kao jedan i posjeta je bila perverzna. Ove sezone smo svi znali sta nas ceka al mnogi od nas to ne razumiju sto se odrazava na posjetu dok na drugoj strani opet nas dolazi 1500-2000 redovnih bez obzira na sve. Mi da smo ove sezone pucali na gornji dio tabele, a da ne pricam o jurisanju na titulu ne bi nam ginuo prosjek od 6000-7000.
Kada vidim sve ove ekipe sto su vrhu njihovu jadnu posjetu sa onakvim ekipama neke mi stvari ne budu jasne.
Samo da pohvalim jos Fukare i njihova gostovanja uprkos nasoj odron ekipi.
Kada vidim sve ove ekipe sto su vrhu njihovu jadnu posjetu sa onakvim ekipama neke mi stvari ne budu jasne.
Samo da pohvalim jos Fukare i njihova gostovanja uprkos nasoj odron ekipi.
samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce protiv ovih sada u 15. pun aBd. Jest da na terenu nam se ne pise dobro ali bice bolje..
A protiv Mladosti ako ne uzmu bod ona ne znam
A protiv Mladosti ako ne uzmu bod ona ne znam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.