Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nemam puno vremena za analizu, onako ukratko, ugrubo samo, da znate sta igrate, ako prepisete..
Kasne utakmice cu i ja odigrati kasnije mozda tek tamo oko trice, pa ako bude zainteresovanih bacit cu i sta sam odigrao na tim listicima
Howard vise od 16,5
Ne moze njega Bosh cuvati, a Birdmana nema..Takodjer veceras u Houstonu nece igrati ni Jones, tako da jedini koji u reketu Houstona moze nesto da uradi je upravo Dwight..Svaku utakmicu je imao problema sa faulovima, red je da se i ta tradicija prekine, a ako se to desi, olako ce preci ovu granicu..Ovo mi je ujedno i najsigurniji par veceras
Pierce vise od 13,5
Proslu utakmicu je iskljucen, znaci da je svjez i odmoran sto je vrlo bitno, kada se zna da je The Truth vec veteran..Nema potrebe da se o Pierceu ista vise pise, jer svako ko prati imalo kosarku zna ko je i sta je Pierce..Pozitivna stvar ovom tipu je da Wizardsi igraju protiv New Yorka, a puno ljubavi izmedju Piercea i New Yorka nikada nije bilo.
Harris vise od 13,5
Igrac koji je nenormalno napredovao, objavljeno je da ce postati slobodan agent na kraju sezone, sto znaci da do kraja sezone ce igrati za statistiku, kada se uzme u obzir i ambicije Orlanda, nista cudno..Odlican kosarkas, uzet ce solidan broj suteva i jedino ocajan sut, moze da dovede do pada ovog para, mada mislim da se to ne bi trebalo desiti..
Ukupna kvota :6,33
Drugi listic, koji je po mojoj procjeni manje siguran od ovoga, ali to nista ne mora da znaci je :
Hibbert vise od 14,5
Ibaka vise od 16,5
Stoudemire vise od 11,5
Ukupna kvota : 6,33
Treci listic je kombinacija ova prva dva :
Harris vise od 13,5
Stoudemire vise od 11,5
Howard vise od 16,5
Pierce vise od 13,5
Ibaka vise od 16,5
Ukupna kvota 21,67
I cetvrti rekreativni koji ne bih savjetovao da se prepise :
Bosh vise od 22,5
Stephenson vise od 12,5
Miami - Houston vise od 101,5 u prvom poluvremenu
Indiana - Milwaukee manje od 96,5 u prvom poluvremeu
Howard vise od 16,5
Ukupna kvota 19,94
Sretno svima
Kasne utakmice cu i ja odigrati kasnije mozda tek tamo oko trice, pa ako bude zainteresovanih bacit cu i sta sam odigrao na tim listicima
Howard vise od 16,5
Ne moze njega Bosh cuvati, a Birdmana nema..Takodjer veceras u Houstonu nece igrati ni Jones, tako da jedini koji u reketu Houstona moze nesto da uradi je upravo Dwight..Svaku utakmicu je imao problema sa faulovima, red je da se i ta tradicija prekine, a ako se to desi, olako ce preci ovu granicu..Ovo mi je ujedno i najsigurniji par veceras
Pierce vise od 13,5
Proslu utakmicu je iskljucen, znaci da je svjez i odmoran sto je vrlo bitno, kada se zna da je The Truth vec veteran..Nema potrebe da se o Pierceu ista vise pise, jer svako ko prati imalo kosarku zna ko je i sta je Pierce..Pozitivna stvar ovom tipu je da Wizardsi igraju protiv New Yorka, a puno ljubavi izmedju Piercea i New Yorka nikada nije bilo.
Harris vise od 13,5
Igrac koji je nenormalno napredovao, objavljeno je da ce postati slobodan agent na kraju sezone, sto znaci da do kraja sezone ce igrati za statistiku, kada se uzme u obzir i ambicije Orlanda, nista cudno..Odlican kosarkas, uzet ce solidan broj suteva i jedino ocajan sut, moze da dovede do pada ovog para, mada mislim da se to ne bi trebalo desiti..
Ukupna kvota :6,33
Drugi listic, koji je po mojoj procjeni manje siguran od ovoga, ali to nista ne mora da znaci je :
Hibbert vise od 14,5
Ibaka vise od 16,5
Stoudemire vise od 11,5
Ukupna kvota : 6,33
Treci listic je kombinacija ova prva dva :
Harris vise od 13,5
Stoudemire vise od 11,5
Howard vise od 16,5
Pierce vise od 13,5
Ibaka vise od 16,5
Ukupna kvota 21,67
I cetvrti rekreativni koji ne bih savjetovao da se prepise :
Bosh vise od 22,5
Stephenson vise od 12,5
Miami - Houston vise od 101,5 u prvom poluvremenu
Indiana - Milwaukee manje od 96,5 u prvom poluvremeu
Howard vise od 16,5
Ukupna kvota 19,94
Sretno svima
@LloriS
Ma to svakako, sutra kad budete ganjali overe pogledajte statistike prethodnih mečeva sa drugim ekipa osim međusobno dobro dođe jer vidiš koliko ko daje i malo sastave ima dosta ex NBA igrača ( Blatche luđak) i Evropljana tipa Raduljice pa gdje su oni trpaj više hladno.
Sretno nam sutra
Ma to svakako, sutra kad budete ganjali overe pogledajte statistike prethodnih mečeva sa drugim ekipa osim međusobno dobro dođe jer vidiš koliko ko daje i malo sastave ima dosta ex NBA igrača ( Blatche luđak) i Evropljana tipa Raduljice pa gdje su oni trpaj više hladno.

Sretno nam sutra

Hvala u svakom slucajuJanez je napisao/la:@LloriS
Ma to svakako, sutra kad budete ganjali overe pogledajte statistike prethodnih mečeva sa drugim ekipa osim međusobno dobro dođe jer vidiš koliko ko daje i malo sastave ima dosta ex NBA igrača ( Blatche luđak) i Evropljana tipa Raduljice pa gdje su oni trpaj više hladno.![]()
Sretno nam sutra

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
U posljednji trenutak stoniram listic i uplatim na nesto drugo, a vidi vode2:0..kvota 16 bilaBrezovac je napisao/la:JA uplatio prvo poluvrijeme da ce bit 0:2 , nemoj mi sad nemoj se zalijecatGazijaKalesija je napisao/la:Brazilska cvajta druže, al' nemojte se zalijetati.Da ne bi bilo zbog Gazije na glavu.
![]()

- GazijaKalesija
- Kontakt:
A Bgmi nakon 0-2 rek'o daoce ostati da prodje Brezovac.. E jesi nafaka, hajde sad 0-3 poluvrijeme.Brezovac je napisao/la:U posljednji trenutak stoniram listic i uplatim na nesto drugo, a vidi vode2:0..kvota 16 bilaBrezovac je napisao/la:JA uplatio prvo poluvrijeme da ce bit 0:2 , nemoj mi sad nemoj se zalijecatGazijaKalesija je napisao/la:Brazilska cvajta druže, al' nemojte se zalijetati.Da ne bi bilo zbog Gazije na glavu.
![]()

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
ja postavio ovo na temu kl. chat
Howard više od 16
JR Smith više od 11
Pierce više od 13
Ibaka više od 16
Rose manje od 19
Gasol više od 17
Boozer više od 11
kvota 74
dobro ide za sad

Howard više od 16
JR Smith više od 11
Pierce više od 13
Ibaka više od 16
Rose manje od 19
Gasol više od 17
Boozer više od 11
kvota 74
dobro ide za sad
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ljiljani87 je napisao/la:wade više od 20
rose manje od 19
knight više od 18
knight prošao , rose ne igra , wade 15 na poluvremenu ako me obori prestajem sa nba 10 dana
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Ma ide Wade lagano preko, samo ne znam sta je sa Boshom da nije povredaLjiljani87 je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:wade više od 20
rose manje od 19
knight više od 18
knight prošao , rose ne igra , wade 15 na poluvremenu ako me obori prestajem sa nba 10 dana

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Sam pao, sam se ubio, sreća pa baci i na ostalo para, sve u svemu dobro je.GazijaKalesija je napisao/la:Sampaio Correa - Joinville SC 2 @2.75, h2 @5.25, 2/2 @4.90. Pa proberite, ja lično sam izabrao h2.![]()
Ima u wwin, za premier nisam siguran!
Sretno!

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
U. Madeira - Maritimo B 2 @4.50, tr 0:1 @10.00, sretno!
Kvota opada, pa ako planirate pratiti, požurite...

malo tenisa dok nam pocme kosarka i fudbal
Przysiezny, Michal - Berrer, Michael 11:00 2 2,60
ako prođe ovaj par trpanje
na
Gojowczyk, Peter - Martin, Andrej 15:00 2 2,75

Przysiezny, Michal - Berrer, Michael 11:00 2 2,60
ako prođe ovaj par trpanje

Gojowczyk, Peter - Martin, Andrej 15:00 2 2,75
- Ljiljani87
- Kontakt:
LloriS je napisao/la:Ma ide Wade lagano preko, samo ne znam sta je sa Boshom da nije povredaLjiljani87 je napisao/la:Ljiljani87 je napisao/la:wade više od 20
rose manje od 19
knight više od 18

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Sta cemo za Kineze ko ide preko 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
evo jedan sigurniji,, razraditi cu jos jedan, bice kasnije

i jos ovaj

i jos ovaj

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
U nedjelju odigrao kineze ,bilo 8 parova ,zbroj koseva sve preko,od 8/7 proslo,i pored toga odigrao ovamo par nekih i prosao ,sistem bio u pitanju.Danas je moj prijedlog isti,sve over pa sta bude,od 9 proci ce 6 80% sam siguran,pa cemo da vidimo,neki sietamcic nebi bio los.....

Evo jedan na srecu pa sta bude

Danas Paris i City hendicep pobjede
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Dobar vam dan, mojin nekoliko prijedloga za današnji dan
Real - Sassari - više od 170 koševa
Po mom mišljenju ovo ide i preko 180. Real igra furiozno i odgovaraju mu ekipe koje igraju brzu košarku jer vole taj stil, upravo je sassari prava prilika za partiju sa puno koševa.
Psg - APOEL - manje od 4 žuta
Mislim da će PSG riješiti ovaj susret lagano, tako da glavni sudac Olegário Benquerença nece imati puno posla.
Bayern- Roma - h1
Vidjeli smo u prvoj utakmici kolika je razlika između ova dva tima. Jasno, ne ocekujemo istu pobjedu ali pobjeda sa minimalno 2 gola razlike bi morala doci.
Astana - Medvescak 1
Astana je bolja ekipa od medveda a posebno dobro igraju na svom ledu. Ono sto ie u korist ovoj okladi jest, da su gosti ostali bez najboljeg igraca a to je golman Brast koji je napustio klub. Danas ce braniti Dekanic koji je u jako losoj formi.
Flensburg - RN.Lowen 1x
Derbi njemackog rukometa u kojem mislim da domacin nosen fanaticnim navijacima nece izgubiti u svojoj dvorani, a koeficient je vrlo dobar.
Eto narode pa bujrum..
Real - Sassari - više od 170 koševa
Po mom mišljenju ovo ide i preko 180. Real igra furiozno i odgovaraju mu ekipe koje igraju brzu košarku jer vole taj stil, upravo je sassari prava prilika za partiju sa puno koševa.
Psg - APOEL - manje od 4 žuta
Mislim da će PSG riješiti ovaj susret lagano, tako da glavni sudac Olegário Benquerença nece imati puno posla.
Bayern- Roma - h1
Vidjeli smo u prvoj utakmici kolika je razlika između ova dva tima. Jasno, ne ocekujemo istu pobjedu ali pobjeda sa minimalno 2 gola razlike bi morala doci.
Astana - Medvescak 1
Astana je bolja ekipa od medveda a posebno dobro igraju na svom ledu. Ono sto ie u korist ovoj okladi jest, da su gosti ostali bez najboljeg igraca a to je golman Brast koji je napustio klub. Danas ce braniti Dekanic koji je u jako losoj formi.
Flensburg - RN.Lowen 1x
Derbi njemackog rukometa u kojem mislim da domacin nosen fanaticnim navijacima nece izgubiti u svojoj dvorani, a koeficient je vrlo dobar.
Eto narode pa bujrum..
Ispratio 2 @3,85GazijaKalesija je napisao/la:U. Madeira - Maritimo B 2 @4.50, tr 0:1 @10.00, sretno!
Sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.