Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Ma ne vjerujem da ce Carricka daviti Van Gal na stoperu. Mali Pedi je odradio super to, nema razloga da sjedi na klupi. Carricka umjesto Bllinda, neka i Holandez odmori malo.
Blind i Rojo dugorocno nisu igraci za prvih 11 po meni. Obojica imaju ocite slabosti koje se ne mogu prihvatit u Unitedu. Dovoljno su dobri za rotaciju, ali moraju drasticno napredovat ako hoce nesto vise. Samo se bojim da van Gaal strasno gotivi ovog Blinda. A lik je nevjerovatno spor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel Rafel teže ozlijeđen,ili ce biti spreman za vikend ?
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Blind je zasad odlican, ovo protiv Građana je bila njegova možda i najbolja tekma u dresu Uniteda, kako je samo pametno odigrao nakon onog žutog kartona. Sasvim dobro se nosio sa sredinom Citya, uz Carricka mislim da ce biti samo bolji. Strašno inteligentan igrač, bas onakav kakve LVG cijeni
Ovo sa Rojom je baš peh, ali sreća u nesreći je da to vjerovatno znači da idemo po stopera u januaru i da smo prošli ovaj teži dio rasporeda. A i Sneijder je opet postao aktuelan izgleda

Ovo sa Rojom je baš peh, ali sreća u nesreći je da to vjerovatno znači da idemo po stopera u januaru i da smo prošli ovaj teži dio rasporeda. A i Sneijder je opet postao aktuelan izgleda

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa to Sneijdera i Garaya dovodimo vec sto godina yebote.
Ma Strootmana uzimamo 85 % i vjerovatno još nekog stopera.

Ma Strootmana uzimamo 85 % i vjerovatno još nekog stopera.
A ja ti opet ponavljam da za sve poruke upucene licno bilo kojem forumasu imate PP. Ne moramo mi ostali citati poruke upucene striktno jednom clanu foruma, zar ne?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, RvP je i dalje top klasa. Bezveze se kritikuje ovdje. Jest im'o nešto sporiji start sezone zbog SP-a i onda dužeg odmora, ali je sad već na nekom optimalnom nivou i ja sam uvjeren da će biti najbolji strijelac Uniteda i ove sezone, samo da ga povrede ne zeznu. On može fizički da počne padati sad zbog godina, ali to i nije bila njegova glavna karakteristika. Njegova glavna karakteristika je ta skoro savršena tehnika, a to se ne gubi tako lako. Znači, samo zdravlja i nema zime kad je on u pitanju, pa sigurno još dvije sezone.OnlyUnited je napisao/la:RVP je strasan tehnicar, ali nekako od prosle sezone sve manje to i pokazuje. Za klasu kakvu posjeduje, mora biti dominantniji. Nije sve ni u golovima, nekako ocekujem da vise preuzme incijativu, krene cesce 1 vs 1 kada dodje u takvu situaciju.
Npr. ove sezone vecina ofanzivnih akcija svodi se na to da Di Maria posalje upotrebljiv centarsut ili nesto na individualni kvalitet. Rvp jeste dobar u skok igri, ali nije neko ko ce presuditi u takvim okolnostima.
Edit: I na ovom videu koji je @Mor postavio se jasno vidi. Njegove navike su iste, samo da ga saigrači još ispoštuju.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 04 nov 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Cuj momcine psuje sve zivo, ali je se on izvinuo i onda je ok. 

- EmirSioux89
- Kontakt:
"Cabaye napušta PSG u januaru!"
Sta mislite, imal' sta od ovog igrača?
Manchester United!
da ima ne bi ga PSG pustao nakon 1 godine molim samo sto dalje od nasEmirSioux89 je napisao/la:"Cabaye napušta PSG u januaru!"

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kako smo mi igrali ? 

Bolje i ne igrat nego sramotit se kao ovaj Liverpool.Belmin6 je napisao/la:Kako smo mi igrali ?

Eto vidiš, s Moyesom smo igrali i Ligu prvaka. 

[youtube][/youtube]
Zna se i zasto, ali pssssstbelson je napisao/la:[youtube][/youtube]

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj treba dat sansu holandzaninu i u slucaju da se ne plasira u LP
...
znaci di marija,znaci falkao,znaci persi,znaci runi,znaci blind,znaci roho,znaci ispravite me ako koga profulah
...leteci holandzanin troja kolica para istresao za same zvijezde bubamare i kao nije neuspjeh ako se ne osvoji j.e.b.e.n.o 4. mjesto sa ovim igrackim kadrom
....najtrofejniji i najveci engleski klub 2 godine bez lige prvaka...ma kakav bruka,odlicno ce to bit
...nego ovom strucnjaku ako ne dobaci do 4. mjesta uzet svu imovinu da se namire njegova pojacanja

znaci di marija,znaci falkao,znaci persi,znaci runi,znaci blind,znaci roho,znaci ispravite me ako koga profulah

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nego drugovi, šta nam je s Rojom ,imal' zvaničnih informacija ,koliko ga nema?
Kad se Jones vraća?
Nema šta ,na proljeće tražit štopera koji nije sklon povredama, zato ja ne bi Humelsa, non stop povrijeđen, Vlaar je jeftina a dobra opcija ,jak stamen štoper, ili Garay s kojim se već3 godine povezujemo hahah
Kad se Jones vraća?
Nema šta ,na proljeće tražit štopera koji nije sklon povredama, zato ja ne bi Humelsa, non stop povrijeđen, Vlaar je jeftina a dobra opcija ,jak stamen štoper, ili Garay s kojim se već3 godine povezujemo hahah

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Muka mi kad vidim Smallinga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma lik ni cemu ne sluzi pravo smetalo na terenu da se razumijemo mislim na smallinga. 

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.