kunem ti se zivotom ovaj Aragon ne zna ni kako bankomat funkcioniseado19211 je napisao/la:Aragon je napisao/la:Hoces i ti opkladu? Evo moj prijedlog 500 eura. Fino cemo si podijeliti brojeve telefona, naci se ko ljudi na kafi i ozvaniciti opkladu. Ako treba i u sudu je ovjeriti ili kako vec to ide.ChWilla je napisao/la:u mjesečni džeparac?
Ako vec nesto tvrdite, onda ste to valjda spremni potkrijepiti i parama. Ovako, samo mlatite praznu slamu i kompleksasku pricu. Nije da vas valjda toliko boli poraz?![]()
![]()
![]()
cuj u sudu ovjeriti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
sedmi pokusaj...
Re: FK Željezničar
Ko o cemu....
Pa svaki kiks Sarajeva bude popracen novim sponzorom, novim igracem, ratom protiv korupcije u bh fudbalu itd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa svaki kiks Sarajeva bude popracen novim sponzorom, novim igracem, ratom protiv korupcije u bh fudbalu itd.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ja ništa ne tvrdim, ja te samo podjebavam.Aragon je napisao/la:Hoces i ti opkladu? Evo moj prijedlog 500 eura. Fino cemo si podijeliti brojeve telefona, naci se ko ljudi na kafi i ozvaniciti opkladu. Ako treba i u sudu je ovjeriti ili kako vec to ide.ChWilla je napisao/la:u mjesečni džeparac?
Ako vec nesto tvrdite, onda ste to valjda spremni potkrijepiti i parama. Ovako, samo mlatite praznu slamu i kompleksasku pricu. Nije da vas valjda toliko boli poraz?
živiš na ovoj temi i bukvalno vrebaš svaku slamku da se upališ i naviješ. a kad ti neko odgovori kako dolikuje, e to je problem. hej, ono poziva na neke oklade u stvarnom životu. dijete drago, i ko se kocka u te pare sigurno se neće kockati sa tobom.
nemoj tako bolan, pa kladi se s covjek ako treba u SUDU ce ovjeritijoey je napisao/la:kunem ti se zivotom ovaj Aragon ne zna ni kako bankomat funkcioniseado19211 je napisao/la:Aragon je napisao/la:u mjesečni džeparac?
Hoces i ti opkladu? Evo moj prijedlog 500 eura. Fino cemo si podijeliti brojeve telefona, naci se ko ljudi na kafi i ozvaniciti opkladu. Ako treba i u sudu je ovjeriti ili kako vec to ide.
Ako vec nesto tvrdite, onda ste to valjda spremni potkrijepiti i parama. Ovako, samo mlatite praznu slamu i kompleksasku pricu. Nije da vas valjda toliko boli poraz?![]()
![]()
![]()
cuj u sudu ovjeriti

@pastore Nama mažu oči, a vama nešto drugo 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- themaniaks
- Kontakt:
Mi samo u svoju avliju trebamo gledati,26 bodova sa ekipom koju imamo mozemo svi biti zadovoljni.U naredna dva kola ocekujem najmanje 4 boda a i svih 6 je vrlo moguce sto bi nas ostavilo u trci za titulom.Ja imam osjecaj da ovoj ekipi malo fali,siguran sam da su to primjetili Adzem i Osim da je kvaliteta privh 5 ekipa u par deka i da bi mi sa jednim Bekricem na sredini bili pno opasniji a da ne govorim kad bi doveli nekog defazivnog veznog,razbijaca sto nam najvise fali.Ide ta pauza iz koje mozemo samo jaci izaci ako nas naravno zaobidju povrede i na proljece bi moglo svega biti.Vjerujem Adzemu i Osimu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ne znam sto na ovoj temi spominjes D. Selimovica i gospodina "napadacki fudbal"? Kakve oni veze imaju sa nama?pastore je napisao/la:Dobro vam mazu oci,da smire malo situaciju u klubu,plate simbolicno ovim novinarima koji bi za cenera guzice dali da objave tekst u kojem se skrene prica sa trenutne situacije i opet vas baci da mastate,niti ima para niti ce biti,i kad bude klub od toga nece vidjeti nista,a vi i dalje vjerujte u supljake...
A ovaj pisac aka aragon obara sve rekorde. Kad covjek pomisli da ne moze izvaljivati vece luposti od prijasnjih, on izvali jos vecu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ocekujem da ce se naci bar jedan junak koji je spreman prihvatiti opkladu. Prvo prozvani je najpozeljniji jer je on dao nebulozne tvrdnje. Neka se javi na pp, dat cu mu broj telefona da se dogovorimo o detaljima.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
On je pao gubicom na mravinjak!bagrcavi je napisao/la:Ne znam sto na ovoj temi spominjes D. Selimovica i gospodina "napadacki fudbal"? Kakve oni veze imaju sa nama?pastore je napisao/la:Dobro vam mazu oci,da smire malo situaciju u klubu,plate simbolicno ovim novinarima koji bi za cenera guzice dali da objave tekst u kojem se skrene prica sa trenutne situacije i opet vas baci da mastate,niti ima para niti ce biti,i kad bude klub od toga nece vidjeti nista,a vi i dalje vjerujte u supljake...
A ovaj pisac aka aragon obara sve rekorde. Kad covjek pomisli da ne moze izvaljivati vece luposti od prijasnjih, on izvali jos vecu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- SimkeSamke
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Ocekujem da ce se naci bar jedan junak koji je spreman prihvatiti opkladu. Prvo prozvani je najpozeljniji jer je on dao nebulozne tvrdnje. Neka se javi na pp, dat cu mu broj telefona da se dogovorimo o detaljima.
nemamo ti mi para..... aj ovako... ako zeljo bude na tabeli ispred ti meni 500 eura, ako vi budete ispred posto mi nemamo para, svi te naguzimo ?
- plavipatriota
- Kontakt:
ma manite se pitarskih provokacija..
Evo šta mi imamo trenutno od ekipe, ovako objektivno:
------------------------------------Potreban neko bolji------------------------------------
-------------Rijetko u formi----Panj br:1-----Panj br: 2-------Vraća se u formu------
-----------------Igrač koji može uzet loptu, ali ne zna šta će sa njom-----------------
-------Neagresivni i neiskusni organizator igre---Kad nije rovit, nije loš------------
----Veliki talent, fali mu iskustva------------Argentinski majstor, još traži formu---
-----------Veliki talenat, ali nema snagu za poziciju centralnog napadača------------
U ekipu uvrstio nisam Stanića (odigra u zavisnosti gdje ga staviš), Turkovića (borben, ali neefikasan), Nuspahića (nije konstantan, ali moglo bi nešto bit), Zeljkovića (dosta borben i zahvalan, ali za tim kakav je Željo može biti samo dobra izmjena), Bučan (psihopata, što stariji to gluplji, umjesto iskustva donosi nervozu), Kjosevski (bolji golman od prvog golmana, još dijete Želje), Baša (očito se još nije nametnuo), Hadžiahmetović (veliki talenat, puno više od njega ćemo profitirati nego od Dade), Enis Sadiković (koliko sam shvatio, momak još nije definisao koja je njegova pozicija)
U ekipu za razliku od derbija, ubacio sam samo Kvesića..
naravno ovo je neko moje viđenje, ne mora dijeliti mišljenje sa mnom niko, ali mislim da se za neke igrače slažete.. žalosno je da nemamo nijednog finog štopera, jer je ova odbrana trenutna jedna velika kriza!
Evo šta mi imamo trenutno od ekipe, ovako objektivno:
------------------------------------Potreban neko bolji------------------------------------
-------------Rijetko u formi----Panj br:1-----Panj br: 2-------Vraća se u formu------
-----------------Igrač koji može uzet loptu, ali ne zna šta će sa njom-----------------
-------Neagresivni i neiskusni organizator igre---Kad nije rovit, nije loš------------
----Veliki talent, fali mu iskustva------------Argentinski majstor, još traži formu---
-----------Veliki talenat, ali nema snagu za poziciju centralnog napadača------------
U ekipu uvrstio nisam Stanića (odigra u zavisnosti gdje ga staviš), Turkovića (borben, ali neefikasan), Nuspahića (nije konstantan, ali moglo bi nešto bit), Zeljkovića (dosta borben i zahvalan, ali za tim kakav je Željo može biti samo dobra izmjena), Bučan (psihopata, što stariji to gluplji, umjesto iskustva donosi nervozu), Kjosevski (bolji golman od prvog golmana, još dijete Želje), Baša (očito se još nije nametnuo), Hadžiahmetović (veliki talenat, puno više od njega ćemo profitirati nego od Dade), Enis Sadiković (koliko sam shvatio, momak još nije definisao koja je njegova pozicija)
U ekipu za razliku od derbija, ubacio sam samo Kvesića..
naravno ovo je neko moje viđenje, ne mora dijeliti mišljenje sa mnom niko, ali mislim da se za neke igrače slažete.. žalosno je da nemamo nijednog finog štopera, jer je ova odbrana trenutna jedna velika kriza!
@england je završio s forumom
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Ljiljani87
- Kontakt:
Udjem na forum u 20:00, tema FK ŽELJEZNIČAR zadnji post napisao Aragon,udjem na forum u 22:00 tema FK ŽELJEZNIČAR zadnji post Aragon, udjem sad na forum tema FK ŽELJEZNIČAR zadnji post Aragon ...
PS : dobijamo travnika i čelika pare ce biti tuj srediće to amar nekako .
PS : dobijamo travnika i čelika pare ce biti tuj srediće to amar nekako .
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
SimkeSamke je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
to kad konta da je budala i da moze trollati
Gluho i daleko bilo jbt. Ovo su sve cari derbijastorm_raider je napisao/la:![]()
![]()
Suti ja rekoh da nisam fulio forum kad vidjeh onu sliku iznad. Jos ovaj djecak zeljan paznje opklade nekakve spominje. Isprica se sam sa sobom ziv, vjerovatno se i pobio koji put.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hoce bit prijenos s Travnikom?
Aragon pauzira.
nastavljamo o temi: FK Željezničar.
nastavljamo o temi: FK Željezničar.
mir u kuci je ponovo tu
i bio je vakat da se stane u kraj ovom cirkusu od nedjelje.
sto se tice travnika, misljenja sam da trebamo izaci cvrsto, visoko, i stajati blizu igraca. mozda ne bi bilo lose da nedo pocne utakmicu, jer realno, baja ce dobiti batine u prvih pola sata i nece mu vise bit do zivota. a mozda i obojica, sto da ne. samo hrabro i 3 bobe ne bi trebale doci u pitanje. najbitnije je da se psiholoski dignemo i vratimo odma na kolosijek.

sto se tice travnika, misljenja sam da trebamo izaci cvrsto, visoko, i stajati blizu igraca. mozda ne bi bilo lose da nedo pocne utakmicu, jer realno, baja ce dobiti batine u prvih pola sata i nece mu vise bit do zivota. a mozda i obojica, sto da ne. samo hrabro i 3 bobe ne bi trebale doci u pitanje. najbitnije je da se psiholoski dignemo i vratimo odma na kolosijek.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Fino od stranice sto prenose kadete