Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Wert
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Wert » 15 mar 2010, 19:54

:mrgreen:
slika
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 19:57

@steve-o

Bratski odnosi, morat ću da pitam frenda više o tome. Po slikama se ipak lahko zaključuje hehe. Reći ću mu da dođe u BiH, iako je bio ovdje na Čelik-Sarajevo. :mrgreen:

Odvest ga ako Bog da na utakmicu Laktaši-Modriča, neka vidi kako se navija.

No offense to Laktaši and Modriča 8-)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 15 mar 2010, 20:01

Neutral je napisao/la:@steve-o

Bratski odnosi, morat ću da pitam frenda više o tome. Po slikama se ipak lahko zaključuje hehe. Reći ću mu da dođe u BiH, iako je bio ovdje na Čelik-Sarajevo. :mrgreen:

Odvest ga ako Bog da na utakmicu Laktaši-Modriča, neka vidi kako se navija.

No offense to Laktaši and Modriča 8-)
hehe dolaze li ovi nijemci u BiH cesto? npr. ultras dynamo ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 20:09

On je meni rekao da oni (Red Kaos) idu često putuju po Evropi, te da imaju dosta prijatelja širom Evrope. Također su u bratskim odnosima sa Ultrasima iz Dynama, pa ako ovi putuju, onda mislim da jesu i ovi drugi.

Nešto mi je rekao zanimljivo za Juventus, ali nikako da se sjetim...šteta, samo se sjećam da je cool bilo.

Ma i on ide na fakultet u Njemačkoj, pa će ako Bog da ljetost doći u mene , tako barem mislim. Taman da obnovim malo svoj sprechen sie Deutsch, i da pričamo o Doner Kebabu. :mrgreen:

A vidio si i zajedničku akciju RK , te UD-a za Zwickau.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 mar 2010, 01:26

ko prati premiership mora znat ovog kralja,,na svakoj tekmi portsmoutha je nekolko puta u kadru,,po meni uz manola i onog klauna iz mainza najjaci navijac :)

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 mar 2010, 01:31

Hehe, i ja bih volio ići na sve utakmice Bayerna da imam keša za toga. Lahko je njima kada zarade za 2 dana kao mi za mjesec dana. :lol:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 16 mar 2010, 17:05

idemo dalje 8-)

slika

slika

slika

slika

slika

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 mar 2010, 19:21

joj esi dosadan sa tim klubovima koji imaju tribine manje od zeljinog juga, daj molim te idi napravi temu o nekim manjim naviajckim grupama pa tu stavljaj slike te sve silne dosadan si vise, shvati da ne mores porediti male skuoine sa nekim vecim, stvarnos i vise sa tim slikama, pa sta treba kad svko selo napravi bakljadu stvaljat ga ovdje na forum, previse stavljas bezbeve slika nekih, gdje ces pordeti velike navijacke grupe i tribine sa tim nekakim sutrijanskim prvim ligama i lsovackim ceskim i cime vec ne mislim menije barem previse
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 18 mar 2010, 19:25

marseille_unique je napisao/la:joj esi dosadan sa tim klubovima koji imaju tribine manje od zeljinog juga, daj molim te idi napravi temu o nekim manjim naviajckim grupama pa tu stavljaj slike te sve silne dosadan si vise, shvati da ne mores porediti male skuoine sa nekim vecim, stvarnos i vise sa tim slikama, pa sta treba kad svko selo napravi bakljadu stvaljat ga ovdje na forum, previse stavljas bezbeve slika nekih, gdje ces pordeti velike navijacke grupe i tribine sa tim nekakim sutrijanskim prvim ligama i lsovackim ceskim i cime vec ne mislim menije barem previse

Lik je mozda samo tebi dosadan,ostalima nije..

I pozabavi se sa gramatikom :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 18 mar 2010, 19:31

marseille_unique je napisao/la:joj esi dosadan sa tim klubovima koji imaju tribine manje od zeljinog juga, daj molim te idi napravi temu o nekim manjim naviajckim grupama pa tu stavljaj slike te sve silne dosadan si vise, shvati da ne mores porediti male skuoine sa nekim vecim, stvarnos i vise sa tim slikama, pa sta treba kad svko selo napravi bakljadu stvaljat ga ovdje na forum, previse stavljas bezbeve slika nekih, gdje ces pordeti velike navijacke grupe i tribine sa tim nekakim sutrijanskim prvim ligama i lsovackim ceskim i cime vec ne mislim menije barem previse
Potpis!
Fakat ste vise s tim tribinama od 20-ak navijaca fulali temu kolko mi se cini, za te slibe imate msn, jer je to izgleda zanimljivo samo Neutralu i Steve-ou.
P.S. Neutral, ti Ultrasi su iz Dresdena, to je grad, Dynamo je ime kluba ;)
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 mar 2010, 19:37

neces mi ti govorit sta cu ja stavljati ovdje, ako ti smeta imas temu o svome najboljem klubu u univerzu :lol:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 18 mar 2010, 19:42

Ma ja ba, haj ti nama stavi koji sliku ultrasa iz Madjarske šeste lige, Sjever :D
Haj ti inekako, al Neutral fakat vise sa Red Kaosom, 20-ak momaka ba, pa toliko navijaca ima i Slavija, Laktasi, Modriča...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 mar 2010, 19:56

ma smiji se ti samo sto se tice madjara, al' barem kod njih su svi navijaci madjari a ne ko kod vasi francuza, sve neki stranci a najmanje francuza na tribinama :lol:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 18 mar 2010, 19:59

steve-o je napisao/la:ma smiji se ti samo sto se tice madjara, al' barem kod njih su svi navijaci madjari a ne ko kod vasi francuza, sve neki stranci a najmanje francuza na tribinama :lol:
Zašto?
Zato sto iz skoro svake drzave svijeta imas navijača Marseille-a!
I kakve to veze ima ko je sve na tribini, sta ti volis neke etnicke podjele :?
Pa Marseille je najpoznatiji antifasisticki klub na svijetu!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 mar 2010, 20:02

Wert je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ma smiji se ti samo sto se tice madjara, al' barem kod njih su svi navijaci madjari a ne ko kod vasi francuza, sve neki stranci a najmanje francuza na tribinama :lol:
Zašto?
Zato sto iz skoro svake drzave svijeta imas navijača Marseille-a!
I kakve to veze ima ko je sve na tribini, sta ti volis neke etnicke podjele :?
naravno da volim da u svojoj drzavi budem medju svojima niti se stidim reci to, jadni francuzi i njihov sistem :roll:

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 18 mar 2010, 20:26

Ako francuzima ne smeta zasto tebi smeta? Ako volis medju svojima u svojoj drzavi zasto onda nisi? :roll:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 mar 2010, 20:33

AFC Ajax je napisao/la:Ako francuzima ne smeta zasto tebi smeta? Ako volis medju svojima u svojoj drzavi zasto onda nisi? :roll:
to ti znas da im ne smeta jelde? imam stotinu dokaza da im smeta, al' jbga eto ti znas bolje isto ko sto kazes u vak-x nema stranaca pa pokazem sliku pa onda tis mis.. a za ovo drugo, to zaista nije tvoja stvar.

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 18 mar 2010, 21:04

Ok izvinjavam se za ovo drugo, nisam mislio da te vrijedjam ili nesto slicno ako je tako ispalo... izvinjavam se.

Znam da im ne smeta. Smeta vjerovatno Parizanima al ovima dole ne smeta. To ti je ista situacija ko i u Holandiji...

Sto se tice vak-x to mozemo u nedogled, nisi mi nista dokazao sa onom slikom... a tis mis je zato sto nemam volje da trazim neke dokaze, naveo sam ti neke primjere al eto izgleda da slika uvijek ima vecu vrijednost. Danas sam citao na jednom forumu i iznenadio sam se da navijace Feyenoorda ne svrstavaju cak ni medju tri. Od trenutno pet najboljih skupina vecina je ocijenila Twenteove kao najbolje, a Ajaxove kao druge... dok Feyenoordove neki svrstavaju na peto mjesto a neki ih uopste ne svrstavaju medju top 5. Toliko o famoznim feyenoordovcima...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 18 mar 2010, 21:06

AFC Ajax je napisao/la:Ok izvinjavam se za ovo drugo, nisam mislio da te vrijedjam ili nesto slicno ako je tako ispalo... izvinjavam se.

Znam da im ne smeta. Smeta vjerovatno Parizanima al ovima dole ne smeta. To ti je ista situacija ko i u Holandiji...

Sto se tice vak-x to mozemo u nedogled, nisi mi nista dokazao sa onom slikom... a tis mis je zato sto nemam volje da trazim neke dokaze, naveo sam ti neke primjere al eto izgleda da slika uvijek ima vecu vrijednost. Danas sam citao na jednom forumu i iznenadio sam se da navijace Feyenoorda ne svrstavaju cak ni medju tri. Od trenutno pet najboljih skupina vecina je ocijenila Twenteove kao najbolje, a Ajaxove kao druge... dok Feyenoordove neki svrstavaju na peto mjesto a neki ih uopste ne svrstavaju medju top 5. Toliko o famoznim feyenoordovcima...
dobro evo video ako moze za dokaz? poslat cu ti preko PPa..

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 18 mar 2010, 21:18

Normalno da nije fino, i da treba raditi nesto na tome da se ovo suzbije, jer hocemo balkansku ligu, a u domacoj ne mozemo huliganizam da smirimo, angazovati vise policiju i to je jedino rijesenje :!:
mB!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.