Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
hehe dolaze li ovi nijemci u BiH cesto? npr. ultras dynamoNeutral je napisao/la:@steve-o
Bratski odnosi, morat ću da pitam frenda više o tome. Po slikama se ipak lahko zaključuje hehe. Reći ću mu da dođe u BiH, iako je bio ovdje na Čelik-Sarajevo.![]()
Odvest ga ako Bog da na utakmicu Laktaši-Modriča, neka vidi kako se navija.
No offense to Laktaši and Modriča
marseille_unique je napisao/la:joj esi dosadan sa tim klubovima koji imaju tribine manje od zeljinog juga, daj molim te idi napravi temu o nekim manjim naviajckim grupama pa tu stavljaj slike te sve silne dosadan si vise, shvati da ne mores porediti male skuoine sa nekim vecim, stvarnos i vise sa tim slikama, pa sta treba kad svko selo napravi bakljadu stvaljat ga ovdje na forum, previse stavljas bezbeve slika nekih, gdje ces pordeti velike navijacke grupe i tribine sa tim nekakim sutrijanskim prvim ligama i lsovackim ceskim i cime vec ne mislim menije barem previse
Potpis!marseille_unique je napisao/la:joj esi dosadan sa tim klubovima koji imaju tribine manje od zeljinog juga, daj molim te idi napravi temu o nekim manjim naviajckim grupama pa tu stavljaj slike te sve silne dosadan si vise, shvati da ne mores porediti male skuoine sa nekim vecim, stvarnos i vise sa tim slikama, pa sta treba kad svko selo napravi bakljadu stvaljat ga ovdje na forum, previse stavljas bezbeve slika nekih, gdje ces pordeti velike navijacke grupe i tribine sa tim nekakim sutrijanskim prvim ligama i lsovackim ceskim i cime vec ne mislim menije barem previse
neces mi ti govorit sta cu ja stavljati ovdje, ako ti smeta imas temu o svome najboljem klubu u univerzumarseille_unique je napisao/la:joj esi dosadan sa tim klubovima koji imaju tribine manje od zeljinog juga, daj molim te idi napravi temu o nekim manjim naviajckim grupama pa tu stavljaj slike te sve silne dosadan si vise, shvati da ne mores porediti male skuoine sa nekim vecim, stvarnos i vise sa tim slikama, pa sta treba kad svko selo napravi bakljadu stvaljat ga ovdje na forum, previse stavljas bezbeve slika nekih, gdje ces pordeti velike navijacke grupe i tribine sa tim nekakim sutrijanskim prvim ligama i lsovackim ceskim i cime vec ne mislim menije barem previse
Zašto?steve-o je napisao/la:ma smiji se ti samo sto se tice madjara, al' barem kod njih su svi navijaci madjari a ne ko kod vasi francuza, sve neki stranci a najmanje francuza na tribinama
naravno da volim da u svojoj drzavi budem medju svojima niti se stidim reci to, jadni francuzi i njihov sistemWert je napisao/la:Zašto?steve-o je napisao/la:ma smiji se ti samo sto se tice madjara, al' barem kod njih su svi navijaci madjari a ne ko kod vasi francuza, sve neki stranci a najmanje francuza na tribinama
Zato sto iz skoro svake drzave svijeta imas navijača Marseille-a!
I kakve to veze ima ko je sve na tribini, sta ti volis neke etnicke podjele
to ti znas da im ne smeta jelde? imam stotinu dokaza da im smeta, al' jbga eto ti znas bolje isto ko sto kazes u vak-x nema stranaca pa pokazem sliku pa onda tis mis.. a za ovo drugo, to zaista nije tvoja stvar.AFC Ajax je napisao/la:Ako francuzima ne smeta zasto tebi smeta? Ako volis medju svojima u svojoj drzavi zasto onda nisi?
dobro evo video ako moze za dokaz? poslat cu ti preko PPa..AFC Ajax je napisao/la:Ok izvinjavam se za ovo drugo, nisam mislio da te vrijedjam ili nesto slicno ako je tako ispalo... izvinjavam se.
Znam da im ne smeta. Smeta vjerovatno Parizanima al ovima dole ne smeta. To ti je ista situacija ko i u Holandiji...
Sto se tice vak-x to mozemo u nedogled, nisi mi nista dokazao sa onom slikom... a tis mis je zato sto nemam volje da trazim neke dokaze, naveo sam ti neke primjere al eto izgleda da slika uvijek ima vecu vrijednost. Danas sam citao na jednom forumu i iznenadio sam se da navijace Feyenoorda ne svrstavaju cak ni medju tri. Od trenutno pet najboljih skupina vecina je ocijenila Twenteove kao najbolje, a Ajaxove kao druge... dok Feyenoordove neki svrstavaju na peto mjesto a neki ih uopste ne svrstavaju medju top 5. Toliko o famoznim feyenoordovcima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.