FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma ako europu izborimo mi smo ispunili cilj,onda kao nosioci uz povoljan zrijeb do treceg pretkola,a onda daj sta das.Ako uzmemo ove dvije tekme do kraja mi smo premasili realne mogucnosti.ovoj ekipi fali jedan mangup na sredini (razbijac i/ili kreator) i stoper da nije kao mali materi ispadao kao Kosoric.Bogdanovic se dovranisao.Vezano za lovu dobro je ako ista uplate nudili su 450k nasi odbili a hocel' sad ista biti vidjecemo.
Idemo dalje...
Idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sretno omladincima sutra
)

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ima li negdje link navijanja na derbiju ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
a da neće olimpic biti ispred nas? ili velež uzeti kup a mi biti četvrti? taman posla.bistrikboy je napisao/la:Ma ako europu izborimo mi smo ispunili cilj,onda kao nosioci uz povoljan zrijeb do treceg pretkola,a onda daj sta das.Ako uzmemo ove dvije tekme do kraja mi smo premasili realne mogucnosti.ovoj ekipi fali jedan mangup na sredini (razbijac i/ili kreator) i stoper da nije kao mali materi ispadao kao Kosoric.Bogdanovic se dovranisao.Vezano za lovu dobro je ako ista uplate nudili su 450k nasi odbili a hocel' sad ista biti vidjecemo.
Idemo dalje...
Na ove informacije o Šehi sam postao hladan,ne vjerujem dok ne dođu pare.Leglo bi nam ko nikad da dobijemo tu lovu,da se napravi prava finansijska stabilizacija,mada je i ovo do sad OK od ove uprave.Pare od Evrope plus pare od Šehe plus se nešto malo i na derbiju zaradilo,nije loše.
SLOBODA NAVIJAČIMA
zelim da jednom zaigramo gore u ovom sastavu:
Hasanovic-Tomic
Varea
Bajic Memija
Nedo
Hasanovic-Tomic
Varea
Bajic Memija
Nedo
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Re: Odg: FK Željezničar
Hoces u ozbiljne pare da se kladimo da nece biti tako?Elegant je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce ovo biti najluđa sezona do sada, kada na kraju kone budu iza nas, naravno bez titule pored svih para i "igracina" sto imaju. Ne kazem da cemo mi osvojit titulu, ali ce oni biti iza nas u svakom slucaju !
A onda ce Ibrakovic i Selimovic naci adekvatne argumente i razloge, a svi znamo da ce u fokusu biti FK Zeljeznicar.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
u mjesečni džeparac?
Hoces i ti opkladu? Evo moj prijedlog 500 eura. Fino cemo si podijeliti brojeve telefona, naci se ko ljudi na kafi i ozvaniciti opkladu. Ako treba i u sudu je ovjeriti ili kako vec to ide.ChWilla je napisao/la:u mjesečni džeparac?
Ako vec nesto tvrdite, onda ste to valjda spremni potkrijepiti i parama. Ovako, samo mlatite praznu slamu i kompleksasku pricu. Nije da vas valjda toliko boli poraz?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ti imas 500 eura? HahhahahaAragon je napisao/la:Hoces i ti opkladu? Evo moj prijedlog 500 eura. Fino cemo si podijeliti brojeve telefona, naci se ko ljudi na kafi i ozvaniciti opkladu. Ako treba i u sudu je ovjeriti ili kako vec to ide.ChWilla je napisao/la:u mjesečni džeparac?
Ako vec nesto tvrdite, onda ste to valjda spremni potkrijepiti i parama. Ovako, samo mlatite praznu slamu i kompleksasku pricu. Nije da vas valjda toliko boli poraz?
Aragon je napisao/la:Hoces i ti opkladu? Evo moj prijedlog 500 eura. Fino cemo si podijeliti brojeve telefona, naci se ko ljudi na kafi i ozvaniciti opkladu. Ako treba i u sudu je ovjeriti ili kako vec to ide.ChWilla je napisao/la:u mjesečni džeparac?

cuj u sudu ovjeriti

-
- Kontakt:
Slazem seArgentina je napisao/la:zelim da jednom zaigramo gore u ovom sastavu:
Hasanovic-Tomic
Varea
Bajic Memija
Nedo

I niko ne smije pristati na opkladu?
Eto toliko koliko vi vjerujete u ono sto pisete
Fakat niko relevantan niti od rijeci nema kod vas. Lako je palamuditi, a kad to treba podkrijepiti sa necim, u misije rupe.
Ponuda za opkladu je otvorena i stoji upucena svima vama. Do februara bilo ko ako se javi, ja garantujem da cu se odazvati. Cak cemo i ozakoniti opkladu. Ako nemate 500eura, pristajem i na manje iznose do 100 eura.
Posteno?

Fakat niko relevantan niti od rijeci nema kod vas. Lako je palamuditi, a kad to treba podkrijepiti sa necim, u misije rupe.
Ponuda za opkladu je otvorena i stoji upucena svima vama. Do februara bilo ko ako se javi, ja garantujem da cu se odazvati. Cak cemo i ozakoniti opkladu. Ako nemate 500eura, pristajem i na manje iznose do 100 eura.
Posteno?
Joa jednom, ti imas 500eura? HahahahhahaAragon je napisao/la:I niko ne smije pristati na opkladu?
Posteno?
-
- Kontakt:
fulio si pdfAragon je napisao/la:I niko ne smije pristati na opkladu?
Posteno?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ne odgovaram vise na vase gluposti.
Tvrdite nesto, ja sam vam ponudio konkretnu opkladu.
Ako vjerujete u to sto pricate, onda bujrum.
Ako ne smijete, onda
Tvrdite nesto, ja sam vam ponudio konkretnu opkladu.
Ako vjerujete u to sto pricate, onda bujrum.
Ako ne smijete, onda

-
- Kontakt:
glup si paša
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Jel moguće da se neko ne može suzdržati da na odgovara na gluposti..
Učinite nam svima uslugu i stavite na ignore ovaj ljudski talog što je derbi izbacio.
Učinite nam svima uslugu i stavite na ignore ovaj ljudski talog što je derbi izbacio.
Haj sto je on glup, ali sto je glup?fedeltafrotta je napisao/la:glup si paša
Dobro vam mazu oci,da smire malo situaciju u klubu,plate simbolicno ovim novinarima koji bi za cenera guzice dali da objave tekst u kojem se skrene prica sa trenutne situacije i opet vas baci da mastate,niti ima para niti ce biti,i kad bude klub od toga nece vidjeti nista,a vi i dalje vjerujte u supljake...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 45 gostiju.