Na dobrom je putu, al mora on jos pure jestDeniro je napisao/la:Nastavi li ovako, bit ce veca legenda od Artete.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Na dobrom je putu, al mora on jos pure jestDeniro je napisao/la:Nastavi li ovako, bit ce veca legenda od Artete.
On je na avataru, samo sam moro malo isfurat Pjulisa i Tigrove. Zauzece ubrzo mjesto koje mu pripada.anell je napisao/la:Stavi to u potpisbega_afc je napisao/la:C L L
Zaslužio je tobega_afc je napisao/la:On je na avataru, samo sam moro malo isfurat Pjulisa i Tigrove. Zauzece ubrzo mjesto koje mu pripada.anell je napisao/la:Stavi to u potpisbega_afc je napisao/la:C L L
Kuliramo i pomalo bacimo oko na Liverpul.gaston je napisao/la:Ljudine, kako je stanje ? Imal nerviranja kod vas ?
Mislim Ox. Imao je jednu situaciju kad je projurio kao pored dijeteta.anell je napisao/la:Misliš Gibbs?Amarildo je napisao/la:Ox as Theo. RIP bekovi.
Pričamo o ovom momku?Amarildo je napisao/la:Mislim Ox. Imao je jednu situaciju kad je projurio kao pored dijeteta.anell je napisao/la:Misliš Gibbs?Amarildo je napisao/la:Ox as Theo. RIP bekovi.
Slobodno, mozda se sastanete sa Realom pa da im uvidite mane kuknjavabega_afc je napisao/la:Kuliramo i pomalo bacimo oko na Liverpul.gaston je napisao/la:Ljudine, kako je stanje ? Imal nerviranja kod vas ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.