Glupo primljen gol, al bar je Wagner zabio dva, priblizavamo se stotki...
U subotu u 13:30LeBronfan je napisao/la:Kada je utakmica protiv Slavije?
zašto tako rano? i zašto u subotuAndroid je napisao/la:U subotu u 13:30LeBronfan je napisao/la:Kada je utakmica protiv Slavije?
Prijatelju zato što ne razmišljaju sekunde, što im je "bitniji" TV prijenos nego koja stotina više ljudi na stadionu. Koliko se god pričalo u besprjekornoj organizaciji i svime nikada neće odrasti i naučiti nešto u vezi ovih termina, subotom nikad na Pecari neće biti nešto posebno gledatelja, a posebice u 13:30 istao kao i radnim danom u 15 itd.LeBronfan je napisao/la:zašto tako rano? i zašto u subotuAndroid je napisao/la:U subotu u 13:30LeBronfan je napisao/la:Kada je utakmica protiv Slavije?
To ti je košarka prijatelju ,jedne godine ne ubodeš s playom i centrom i odmah ode sve nizbrdo i gradi momčad ispočetkaaS_Roma je napisao/la:jes da je off tema , al ne znam gdje da pitam
sta je sa vasim KK Široki ?? Nije ko prije jak, radi cega je doslo kod vas do raspada ?
Slazem se za fulanje igraca u koši se nikad ne zna, al cudno mi sto se bas pali u nasoj ligi, haj da je ABA liga pa bi razumio, al šteta sto je košarka skroz pala u BiH , kad je sjetim prije sam ulazio 2 sata u Skenderiju da gledam Bosna - Široki , Williams, Perkovic, onaj mali Martin Vanjak jb.m drzavufelix123 je napisao/la:To ti je košarka prijatelju ,jedne godine ne ubodeš s playom i centrom i odmah ode sve nizbrdo i gradi momčad ispočetkaaS_Roma je napisao/la:jes da je off tema , al ne znam gdje da pitam
sta je sa vasim KK Široki ?? Nije ko prije jak, radi cega je doslo kod vas do raspada ?
Prošle godine Kaštropil nakon odlicnih igara u Zadru doveden kao glavni igrač i prvi centar ,lik je imao u minus valorizaciju startamo s 2:1 u prva tri kola,dobije se Zvezda kuci ,i ozlijedi se glavni igrač Barać i slomi se ekipa ,ozlijede tokom citave sezone ,uvijek po 1-2 igrača i zadnje mjesto ,nemaš pravo nastupa u sljedećoj sezoni
Sad se ponovo gradi momčad,većinom domaći igrači i perspektivni kako bi slozili kostur momcadi za jedno 3-4 godine,pred šamaranje s Igokeom dovest par iskusnih pojačanja,Igosi nisu bauk i pokušat napast prvenstvo i ulaznicu u ABA ligu sljedeće godine
Kriza je nažalost ušla u klub ,Upravu koju cine gospodarstvenici je umanjila svoje uloge ali ne odustajemo
Pokrpat rupe,stvorit novi kostur ekipe i vratit se u ABA ligu (koja je mora se priznat nikad lošija ,Zvezda i Cedevita jedine 2 ekipe koje su vrijedne spomena ,eventualno Buducnost i treba vidit šta će Dule iskemijat sa Partizanom kroz sezonu ,ostalo je ne vrijedno spomena)
Nažalost naša BH liga je spala na razinu amaterske ,kako u organizaciji tako i u popularizaciji ,bez jake Bosne nema jakog Širokog ,bez jakog Širokog nema jake Igokee bez jake te trojke nema ni jake Slobode,Čelika,Zrinjskog itd.
Mislim da klupska košarka izumire polako ,a i repku nam drže Teletovic,Nurkic i Djedovic ,treba nešto pod hitno mjenjat
Sad vi povedite 2:0 pa cemo mi preokrenutiacovic2 je napisao/la:Evo Zrinja dobio Olimpic i ako Bog da lijepo vrijeme , dobru posjetu i ponovno jedini pravi veliki hercegovački derbi.Nadam se bez incidenata i onih idio.ta od lani a rezultat ako može neka bude isti kao lani.
Može pustite do 82' 2:0 a onda Vi okreniteAndroid je napisao/la:Sad vi povedite 2:0 pa cemo mi preokrenutiacovic2 je napisao/la:Evo Zrinja dobio Olimpic i ako Bog da lijepo vrijeme , dobru posjetu i ponovno jedini pravi veliki hercegovački derbi.Nadam se bez incidenata i onih idio.ta od lani a rezultat ako može neka bude isti kao lani.
![]()
..
U srijedu na Blatu protiv Neretvanca