Ih džaba vam sad. Mi pustili ova 3 tima na početku da nas pobjede, sad idemo 17 pobjeda redom i titula. U kupu se takođe podrazumijeva da ćemo postati šampioni.SimkeSamke je napisao/la:genijalci, GLFC izgleda dosao sebi![]()
![]()
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Igru briši bodove piši

1 odrađeno. Još 16JesseP je napisao/la:Ih džaba vam sad. Mi pustili ova 3 tima na početku da nas pobjede, sad idemo 17 pobjeda redom i titula. U kupu se takođe podrazumijeva da ćemo postati šampioni.SimkeSamke je napisao/la:genijalci, GLFC izgleda dosao sebi![]()
![]()

- SimkeSamke
- Kontakt:
mi nismo ista ekipa od prosle sezona... a ova nova sto duze igramo zajedno sve gore i gore hahaha
- Unknown Genius
- Kontakt:
Captain, Leader, Legend se večeras vratio na čelo Genijalaca, dalo se primijetiti. Kako mi samo ta traka odgovara, ko Vidić u najbolje dane.
Žao mi samo što Pita nije igrao.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- SimkeSamke
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:Captain, Leader, Legend se večeras vratio na čelo Genijalaca, dalo se primijetiti. Kako mi samo ta traka odgovara, ko Vidić u najbolje dane.![]()
ne igra on vise...
Nemoj da nebi došli sutra na kup utakmicu. Uplatio sam 50 fidića na vašu pobjedu. 

Kako se dobici krecu s obzirom na uplaceni iznos?
Oni koji pogode dobijaju sve od onih koji su promašili. Naravno, zavisi od uloga.SiamoNoi je napisao/la:Kako se dobici krecu s obzirom na uplaceni iznos?
Npr.
1) ja uplatio 50 na ESSF, i ti 50. Marko uplatio 50 na Županicu.
Županica izgubi. Ja i ti dijelimo Markovih 50 (svaki po 75 ukupno)
2) ja uplatio 100 na ESSF, ti 50. Marko uplatio 50 na Županicu.
Županica gubi. Ja dobijam 100/150*50=83, ti 17.
itd.
Danas u kupu protiv Županice
Samo jako od pocetka i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
ESSF do pobjede

Samo jako od pocetka i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje

ESSF do pobjede

Uložio sam na vas 40 kredita,nemojte razočarat 

Valjda necemoSiamoNoi je napisao/la:Uložio sam na vas 40 kredita,nemojte razočarat

Udobno smo smjesteni,grickalice su spremne,piće je pri ruci i željno iščekujemo večerašnji spektakl 

11 igraca iz prve postave se prijavilo za veceras + 1 izmjenaSiamoNoi je napisao/la:Udobno smo smjesteni,grickalice su spremne,piće je pri ruci i željno iščekujemo večerašnji spektakl

Ta izmjena nece doci, gleda Basicaarelinho je napisao/la:11 igraca iz prve postave se prijavilo za veceras + 1 izmjenaSiamoNoi je napisao/la:Udobno smo smjesteni,grickalice su spremne,piće je pri ruci i željno iščekujemo večerašnji spektakl

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisam njega ni racunaoOtelo je napisao/la:Ta izmjena nece doci, gleda Basicaarelinho je napisao/la:11 igraca iz prve postave se prijavilo za veceras + 1 izmjenaSiamoNoi je napisao/la:Udobno smo smjesteni,grickalice su spremne,piće je pri ruci i željno iščekujemo večerašnji spektakl

Sta je sa vasom U21 reprezentacijom?Kod nas su u tijeku prijave za izbornika tako da će ubrzo poceti i okupljanje pošto je SP na kraju sezone.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Za poslije hoću li doći zavisi kako Mirza završi, ako izgubi i iznervira me, teško ću doći. A ima i drugi problem, puna kuća male djece, to hoće da gleda pingu, mašu i te gluposti 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Reci im nek se gone u qrac 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahaha kako da kažem sestrinoj djeci ? Vjeruj da i mene nerviraju, tako bih ih istukao ali...Otelo je napisao/la:Reci im nek se gone u qrac

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.