marseille_unique je napisao/la:nemate vi pojma

marseille_unique je napisao/la:nemate vi pojma
potpis veliki burazeru i ja mislim da si ti jedini normalan ultras na ovom forumu jer se jedino sa tobom moze popricatiBabilon je napisao/la:Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
Pozdrav svim ljudima koji prate nasu BiH ligu ,malo nas je al nas ima!
Dijelimo misljenje,zapadni marketing,sto nebi malo mi sirili nas marketing,meni se osobno gadi taj novi nogomet,ti velikani pa ona udruga najvecih klubova ,sranje sranje sranje...Wert je napisao/la:Sto reko kolega Babilon, nisu mi jasni ti "navijači". Recimo, ovako, ja simpatišem Marseille, gotivim taj klub, al kad mi dodje neko sa tekstovima u stilu za Bayern se živi, "mi" ćemo vas uništiti, Inter je ponos Italije (mada nikakve veze sa Italijom nemaju, neki neznaju ni glavni grad). Kae pratiš li našu ligu, ma jok, đe ću onu seosku ligu pratiti. Takve treba banovati, šire nemoral, zapadni marketing, nametanje, pa normalno da će naša liga biti nekima smijesna u srijedu, ako je u utorak bila liga prvaka. Kae svaka čast Murinju, Anćelotiju, sta ba svaka cast, za šta, možda griješim, možda ljudi se trude, al sa onakvim timovima ko što je Inter, Čelzi i slični, pa sta tu treba trener, samo da im kaže igrajte, brže, sporije ili tako nešto. Pa takve ekipe koštaju milione i milione, valjda ti igrači znaju nešto uraditi bez trenera.
Denza, jel mislis na mene ili ma "marseille_unique"
potpisujem ma mislim na njega i meni je simpatican notts county al ih nevolim a mogu se kladit ove navijace tih klubova da pitam samo 2-3 pitanja znam odgovor a najvise me nervira sto se djeca loze na onog ****,kaku,mesija i slicne moji fudbalski idolu su alen skoro i zvjezdan misimovic jer volim njihovu igru a sto je najvaznije moji su i nevira me kd vidim da nosaju dresove tih klubova i misle oni su navijaci ma oni su moj ..... nemaju oni pojma kad pricaju za svoju ligu da je seoska nikad nece biti napretka umjesto da se ostave tih trophy huntersa pa da idu gledat laktase,velez,leotar,borac.... i da pune stadione pa da njihovi predjesdnici ulazu u tim i naprave bolji stadion jok oni navijaju za neku bayern,inter..... kao sto babilon kaze malo nas je al nas imaWert je napisao/la:Sto reko kolega Babilon, nisu mi jasni ti "navijači". Recimo, ovako, ja simpatišem Marseille, gotivim taj klub, al kad mi dodje neko sa tekstovima u stilu za Bayern se živi, "mi" ćemo vas uništiti, Inter je ponos Italije (mada nikakve veze sa Italijom nemaju, neki neznaju ni glavni grad). Kae pratiš li našu ligu, ma jok, đe ću onu seosku ligu pratiti. Takve treba banovati, šire nemoral, zapadni marketing, nametanje, pa normalno da će naša liga biti nekima smijesna u srijedu, ako je u utorak bila liga prvaka. Kae svaka čast Murinju, Anćelotiju, sta ba svaka cast, za šta, možda griješim, možda ljudi se trude, al sa onakvim timovima ko što je Inter, Čelzi i slični, pa sta tu treba trener, samo da im kaže igrajte, brže, sporije ili tako nešto. Pa takve ekipe koštaju milione i milione, valjda ti igrači znaju nešto uraditi bez trenera.
Denza, jel mislis na mene ili ma "marseille_unique"
RESPEKT IMAŠ MOZGA! ! ! :ugeek:Babilon je napisao/la:Nikad mi nece biti jasni ovi silni navijaci benfice,barce,reala,man utd,liverpoola umjesto da sto vise navijaca hrli na stadione i prati svoje klubove i pomogne financijski klub s tim sto ce platiti ulaznicu 5KM i bavi se svojim gradom i svojim klubom ,pa kazu kako su prije stadioni puni bili,jeste dok na televiziji nije bilo stranih liga i imao si samo svoju,lijepo je to zapad kamiflirao i prodao ,koliko samo dresova i sl sranja se proda van svoje drzave i koliko na marketingu zarade neki klubovi poput reala i barce,ma jeb mi se za njih,meni je Zrinja veci od njih,da mi netko sutra kaze preseli se u barcelonu,prati spanjolsko nogomet budi dio tog svijeta lagano bi ga odbio?!Zasto?ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA!
Pozdrav svim ljudima koji prate nasu BiH ligu ,malo nas je al nas ima!
i nasa bosanskohercegovacka djecurlijabh hrvat je napisao/la:vidi, vidi ima nas kojima je draža liga od ovih stranjskih. ovi sto su pristalice stranaca je vecinom iseljena dijaspora
Možeš pretpostaviti...dado83 je napisao/la:Na BHT rekose da su potpisali ugovor o TV pravima sa 9 premijerligasa, jel neko zna koji su to klubovi??
Gdje si to cuo?nime_tm87 je napisao/la:Možeš pretpostaviti...dado83 je napisao/la:Na BHT rekose da su potpisali ugovor o TV pravima sa 9 premijerligasa, jel neko zna koji su to klubovi??
ps -Hoceli sljedeću prenositi Zrinjski -ŽELJO ??Čuo sam da bi trebali .....
jose je napisao/la:Gdje si to cuo?nime_tm87 je napisao/la:Možeš pretpostaviti...dado83 je napisao/la:Na BHT rekose da su potpisali ugovor o TV pravima sa 9 premijerligasa, jel neko zna koji su to klubovi??
ps -Hoceli sljedeću prenositi Zrinjski -ŽELJO ??Čuo sam da bi trebali .....
![]()
Prenose Siroki - Borac, vec odavno objavljeno.
P.S. U Avazu danas pise da su se dogovorili sa svim premijerligaskim timovima, i da su na nekakvom sastanku dogovorili koje ce sve utakmice do kraja sezone prenositi.
pa to se mora prenosit al ima jos dosta do derbija mozda do tad budu sve tekme prenosiliButmiran je napisao/la:U Extri su danas rekli da ce i derbi biti prenosen.