Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la DonCorleone » 03 nov 2014, 23:47

calcio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobar video, koja igracina :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 nov 2014, 23:50

Ajax je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Ocekujem da Tino dominira,kao i prije...mogao bi i gol zabiti.. :thumbup: :bih:
Cuj dominira. Nisi ti dobar momak. Radije nista ne komentarisem nego da se sluzim takvim lazima. Nema tih para momak. Zato i jest stanje ovako u drzavi jer svako brani svoje ( igrace, rodbinu, politicku stranku, .... ) a argumente ko ****. :salut: Ne zasluzujes ti jaku reprezentaciju takvi kao ti sigurno ne. On je imao dvije prosjecne partije dosad protiv Belgije jedva i Irana ( njegova najbolja ) sve ostale ispod prosjecne. U nijednoj se nije isticao kako te nije sramota da toliko lazes covjece. Kad je laz donjela nesto dobro na duge staze ? Ili momak ima kvalitet ili nema. Nema tu ja bi volio da ima zbog ... Jer onda radis protiv necega u sta se navedno kunes. Ti ko da si politicar covjece.

Ja malo da podrzim Tinkija,MOJU REPKU.Vasa(trenutno Izraelska) me ne zanima...a vidi tebe...k'o horko... :mrgreen:
Znam ja da ste vi strpljivi...cekate pogodan trenutak da Tinki zakaze,da izbacite svoje argumente...samo, Tinki je masinen...cak se i oporavio namah...Terminator Tincek... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 nov 2014, 23:50

@ Calcio
Pa taj vidio nije nesto. Hajde sad pogledaj video/a Ibricica ( kojega je ovdje pljuvalo desetak ljudi otprilike ovih koji sada hvale TSS svim silama ) pa uporedi malo njegovu tehniku i golove za taj isti Hajduk i reprezentaciju. Nista protiv TSS iskreno sam mu zazelio da odigra odlicnu utakmicu za svoj klub jer nam je potreban u dobroj formi. Samo ne mogu mu davati igracki atribute koje on trenutno ne posjeduje i lagat sam sebe.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 03 nov 2014, 23:51

DonCorleone je napisao/la:
Dobar video, koja igracina :rol: .
Ta ce dizelas, imamo vi ovakvih po Premier ligi. Stilic ovakve golove zabija svake sedmice a nije ga pozvao.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 nov 2014, 23:59

@Juventusovac
Lazes i podmeces ljudima neka te je stid i sramota stidi se jos jednom. Ja licnom jednom jedinom rijecju nisam rekao da navijam za ni jednu drugu reprezentaciju protiv BiH. Kako te nije sramota bruko jedna da nesto tako izmisljas. Postojalo je par ljudi na ovom forumu ( ja ne ) koji su prizeljkivali poraz protiv Walesa i Belgije nebi li smjenili selektora. I sta zato kao svih 50-100 ljudi koji kritikuje Papeta ovdje zeli poraz jeli- Ja sam prije sve i jedne te utakmice rekao da iskreno prizeljkujem pobjedu iako mislim da Pape vuce pogresne poteze. Postoje jasni citati.

Tebe vecina ljudi ignorise ovdje. I kada si to uvidio poceo si se sluziti provokacijama. Nije tacno da ti samo navodis argumente. Svi ostali koji brane Papeta to rade dostojanstveno iako ne iznose uvijek istine. TI kada se te ignorise najmjerno provociras ljude kojima je jako stalo do ove reprezentacije i kivni su na poteze koje vuce tvoje trenerski mag. Takve ljude ti provociras sa mahanjima i podsmijavanjem nebi li izazvao reakciju. A poslje se sluzis i lazima da kao neko navija za drugoga jer kritikuje ove neznalicu. A to sto se selektori kritikuje 10x vise u susjednim drzavama to tebi nije bitno odnosno to namjerno se pravis da nevidis.

Fudbalska neznalico TSS je prosjecan igrac i nije krilo. Prosjecan centralni vezni koji ce mozda napredovati u super igraca. Ni po cemu se ne istice. Vecinu vremena dodaje unazad. To sto on iga trebao bi da igra Lulic a beka valjda ima jedan lijevi bek u drzavi ili dijaspori. Nije tacno da je TSS odigrao kvalitetno ovih desetak ili koliko vec utakmica za reprezentaciju. To je LAZ. Ti ne branis svoju reprezentaciju neznalico jedna jer postoje BOLJA rijesenja od TSS.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 nov 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 nov 2014, 00:02

Ajax je napisao/la:@ Calcio
Pa taj vidio nije nesto. Hajde sad pogledaj video/a Ibricica ( kojega je ovdje pljuvalo desetak ljudi otprilike ovih koji sada hvale TSS svim silama ) pa uporedi malo njegovu tehniku i golove za taj isti Hajduk i reprezentaciju. Nista protiv TSS iskreno sam mu zazelio da odigra odlicnu utakmicu za svoj klub jer nam je potreban u dobroj formi. Samo ne mogu mu davati igracki atribute koje on trenutno ne posjeduje i lagat sam sebe.
E bas sam htio to napisati za Ibru, lik je znao po pola terena sa loptom proci i zabiti gol. Ima par videa na youtube.
Mozda bude nesto od Tina, ali on trenunto nema sta traziti u repci. Pjanic, Besic, Medo trebaju biti u toj sredini kao prvih 11. Zamjena Prcic i Stilic, dok Vrancic ne sredi papire. Pa tu onda imamo Grahovca, Cimirota koji bi trebali dobijati prilike jer su momci prosli kroz U21.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 nov 2014, 00:20

Ja ne lazem...ako mislim da je Tino odigrao dobro utakmice za repku NIJE LAZ ,nego moje misljenje..medjutim,vi ste toga momka osudili na propast i sve vam smeta... :hmmmmm:
Velika vecina je navijala za Vels,Belgiju a i na Izrael ce...ne pada mi na pamet da vas prebrojavam..i vi meni konstantno tovarite nesto sto nisam rekao...ti PRVI...
To sto ne mislim kao VI,na to imam pravo po svim ustavima svijeta... :wave:
Svi ostali koji brane Papeta to rade dostojanstveno iako ne iznose uvijek istine.
Pa onda i oni lazu..zar ne?? Ili sam ipak samo ja u pitanju?? :hmmmmm:
I onda kazes kako sam ja sa necim opsjednut...pa ti samo cekas da ja nesto napisem,nebi li mi rekao da lazem,da nisam covjek,da nemam argumente(postao ih milion)...bla bla bla..

Sta mene briga za komsijama i susjedima?? Zasto bi to njihova repka trebala mene da interesuje?? Zelim im isto sto i oni mojoj repki... :salut:

Sada da te pitam pitanje...kako to da nikada ne odgovoris ovakvim tonom kada neko napise lose za Tinu??
Kao recimo ovo:
Postao/la Cartman dana 04 nov 2014, 00:04

Tino-Panj Pusic
Tinky-Winky Pusic
Tino-Slino Pusic
Tino-**** Pusic
Tincek-Pimpek Pusic
Smrad Nepotisticki Pusic.
Napisano prije nekoliko minuta..a bilo je toga na tone,ne samo o Tini,nego i drugima...cudno,zar ne? Imate ista misljenja?

Kad smo vec kod Lulica...koliko je on tebe zadovoljio i kako je odigrao za repku dok je igrao krilo??
Koja su bolja rjesenja za Tina Terminatora Susica??? Prcic je bio,znaci proslost,who is next??
Tino nikada nije igrao krilo...tu pricu ti svojim unucima prepricavaj... :kafa:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 nov 2014, 00:26

Igrao je Adnan Zahirovic i jace i bolje utakmice, i bio je tri puta bolji od Tinkeca, pa opet ne zasluzuje poziv jer nije to to. Zamisli sad da pored Besica on zaigra, a ovaj ostane na klupi, e to je Tinkec u odnosu na Medu.

A njegove dobre utakmice su nam donijele nula bodova protiv Kipra, jedan protiv Walesa i jedan protiv Belgije. Pravo smo zadovoljni, moglo je i gore.
Celik!3,2,2.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 00:36

1) Nisi rekao da je DOBRO odigrao nego si rekao da DOMINIRA + tvoja standardnja mahanja i smajlici to je provokacija za mnoge koji opravdano misle da to nije trenutno igrac takvog kvaliteta. Sto ne znaci da su automatski protiv njega, Papeta ili reprezentacije.

2) Po DESETI PUT ja nemam nista sa tom pricom VI/MI. Postoji doduse grupa ljudi koja brani Papeta po svaku cijenu i jedna po meni manja koja ga kritikuje po svaku cijenu. I jedna puno veca koja ga opravdano kritikuje i tu sebe ja vidim. Ja njega i pojedine igrace kritikujem SAMO kada to zasluze jedino posteno. Naravno moguce je da i ja kao i svako ponekad pogrijesim u procjeni.

3) Opet radis kao prosli put na moj post kacis komentar neke druge osobe. To njemu odgovori ako ti smeta nemoj meni.

4) NE POSTOJI jedan moj posta IKAD da sam je prizeljkivao poraz tako da je to sto se tice mene da ja navijam protiv LAZ ili izmisljotina. Postojalo je par takvih forumasa ( dvojica, trojica ) samo nisu svi koju kritikuju takvi. Cak velika vecina po meni nije takvih. Sve i jednu utakmicu sam napisao da prizeljkujem pobjedu jasno i glasno cak i ako to znaci ostanak Papeta jer mi je reprezentacija ispred njega.

5) Na post gdje je neko kritikovao TSS nisam odgovorio jer mislim da trenutno ne zasluzuje biti u prvih 11 i zato jer je to izbalansirano vi ga branite. Ako ga vi nebi branili ( i ponekad previse hvalili ) onda bi ga ja vjerovatno kao i svakog drugog igraca branio.

6) Lulic je po meni bolje rijesenje. Mislim da me je @calcio protiv Kipra pitao sta mislim o otprilike onoj momcadi sto je odigrala i prije utakmice i ja sam i tada rekao da bi ja i tada igrao 4-5-1 ( Lulic i Hajrovic krila i samo Dzeko ). To je po meni najbolje i koliko vidis nebi izbacio samo TSS nego i Vedu koji je puno bolji igrac i vise je zaduzio reprezentaciju. Samo to ti ne smeta ni upola koliko ovo za TSS. Isto tako jasno sam kritikovao Prcica poslje one dvije utakmice i rekao da ni blizu ne zasluzuje biti u prvih 11 i jos puno igraca.

7) Ko je rekao da je Prcic proslost covjece ? Opet meni ili bilo kome ko kritikuje Papeta pripisujes post neke desete osobe samo zato jer i ona kritikuje. Prcic i TSS su po meni igraci slicnog kvaliteta. I jedan i drugi zasluzuju biti jedan od 23 igraca i Prcic NIJE proslost. Onaj od njih dvojice koji bude u boljoj formi i koji se pokaze bolje neka igra vise sto se mene tice. To sam napisao deset puta bar za Prcica.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 nov 2014, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2014, 01:00

Treba pitati admina da se otvori nova tema Ajax vs Juventinisimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2014, 02:18

Virtu4l je napisao/la:Treba pitati admina da se otvori nova tema Ajax vs Juventinisimo.
Stara dama bi razvalila Ajaha.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 04 nov 2014, 03:03

Kad ce rep.BIH prodati ovog panja :? :kafa:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 nov 2014, 07:33

Sta ovaj napisa...sedam zakona kosmosa?? Sve ove zakone sam naucio u bukvaru..samo me interesuje koji sistem koristis da ovo stalno ponavljas?? Meni je dojadilo pojasnjavati opet tvoje izvucene kontekste.. :yawn:
Tino i Hadzic ce za mene uvijek da dominiraju...jer vi ste od njih napravili najgore igrace svijeta i kad god se oni pojave na terenu,braneci boje MOJE ZEMLJE,za mene su heroji i dominiraju... :bih:

Zaboravi ti reci o onima koji me ignorisu...ja nikada nikoga nisam ignorisao...svakome cu replicirati,ako mi se svidi ili ne,ako imam potrebu za time..a odlika onih koji ignorisu je najbolje napisana ovdje:

Ignorisanje je odlika slabih
Svako od nas se našao u prilici da ga neko ignoriše ili pak da to isto nekome priredi. Glagol ignorisati (odomaćen kod nas) potiče od lat. riječi ignorantia koja znači neznanje, neznalaštvo. Kada, kao što vidite, ignoranciju prevedemo na bosanski jezik, možemo da je posmatramo i razložnije, a ne samo emotivno kako se obično reaguje u takvim situacijama. Da li je korjen (svih) zala u neznanju? Odgovor je da je uglavnom tako. Iz neznanja ne proističe ništa dobro. A neznanje, pored gluposti, a međusobno su povezani, je veoma prisutno.
:salut:

@Virtu,nema potrebe za novom temom,potreba je za umom...ako iko zna,ti znas,koliko puta su bili popljuvani,igraci,trener na ovom dijelu foruma...jesi li ikada vidio njegov odgovor ovakvim tonom kako odgovara meni??

Smetaju im dugi postovi,smetaju kratki,smetaju im podrske Bosni,igracima,selektoru...evo,na red su dosle i MOJE smajlije...a svi dobro znamo koliko njih se javi sa Pape odlazi,ubleha,konj,teleca glava,itd itd itd..
To im ne smeta...nije do mene,sto nisu sposobni da me pobiju i sto ih dominiram...cak i u stripovima... :mrgreen:

PS.@Cartman,halali sto sam tebe uzeo za primjer,jednostavno si naletio u pogresno vrijeme..znam da ti shvatas zafrkanciju i da si najveci sin Skandinavije... ;)

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 nov 2014, 07:36

Cartman je napisao/la:Tino-Panj Pusic
Tinky-Winky Pusic
Tino-Slino Pusic
Tino-**** Pusic
Tincek-Pimpek Pusic
Smrad Nepotisticki Pusic.
:salut: :urnebes:

Tino the DM Susic
Tino aka "igram sve pozicije" Susic
Tino dodaj loptu najblizem igracu Susic
Sven Tino spori puz Pusic
El Tino mora igrati pa makar izgubili protiv Kipra Susic
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 nov 2014, 08:06

Dobar video, vidi se da je momak cisti DMF, ko ne vidi taj je slijep.
Samo mi nije jasno da u repki nije pokazao nista, za toliki broj minuta sto je dobio.
Sto se repke tice totalno beskoristan igrac, nikakva hajra od njega.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 08:31

@Navijac Juventusa

Ovaj je napisao argumente koje toliko prizivas samo ne odgovaras jer nemas sta i to po tackama da ti je lakse. Ovaj te opravdano ignorise ( znas ti to dobro ) osim ako stvarno ne izvalis neku glupost kao sto je ova o dominaciji koje nema veze sa istinom. Zaboli me **** ako ti mislis da je tvoj cilj plemenit jer pri tome pljujes i namjerno prvociras dobar dio foruma ovdje od kojih su vecina iskreni navijaci. "Ovaj" ti nebi ovako odgovorio ako nebi bio toliko drzak i bezobrazan da izmislis da sam ja ikad navijao protiv reprezentacije. Tvoj problem je ogromna samouvjerenost o nekoj velicini ( laznoj ili pravoj ne zanima me ) i da imas kao neke neoborive argumente i namjerno provociranje svih sa kojima se ne slazes. A kada ti ponestane tih "argumenata" koje toliko ovdje spominjes ona slijede uvrede prvo sitne ( smajlici, mahanja i to na stvarima za koje i sam vjerovatno znas da nisu istina ), lazi, stripovi ili nesto deseto. I uvijek cu te citirati kada odvalis neku glupost ili uvrijedis nekoga. Za ove manje stvari necu i pisi sta hoces jer nisi toliko bitan. Da ne provociras reakcije nebi te skoro niko ovdje ni komentarisao. Ta tvoja pisma i onako skoro niko ni ne cita bar ne do kraja. I nikome ne smeta podrska Bosni to je jedna ogromna glupost koja nema nikakve veze sa istinom. Cak suprotno vecina onih koje kritikujes ovdje sa pjesmama, klipovima, zastavama, pozitivnim izjavama licno bodri ovu selekciju par dana prije utakmice samo ne slijepo kako bi ti zelio. Nije istina da ja nisam nikad pohvalio igraca ili uzeo u zastitu nije tacno ni blizu. Govoris napamet i lazes opet. Cak sam i napisao ovdje toj osobi koju citiras da vidim ovdje bar dvojicu, trojicu ljudi koji namjerno provociraju i samo kritikiju. Cak nisam jednom citirao te osobe niti se slozio za njihovim ( negativnim o reprezentaciji ) misljenjima i kada su oni mene citirali.

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 04 nov 2014, 11:49

Juventinisimo je napisao/la: Ja malo da podrzim Tinkija,MOJU REPKU.Vasa(trenutno Izraelska) me ne zanima...a vidi tebe...k'o horko... :mrgreen:
Znam ja da ste vi strpljivi...cekate pogodan trenutak da Tinki zakaze,da izbacite svoje argumente...samo, Tinki je masinen...cak se i oporavio namah...Terminator Tincek... :mrgreen:
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 nov 2014, 12:17

harishp je napisao/la: Stara dama bi razvalila Ajaha.
Samo se nadaj mister humor od jedne recenice. ;) Mozes mu se i ti pridruzit kad si takav mudonja.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2014, 12:19

[youtube][/youtube]

:shh:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 nov 2014, 12:30

Ajax je napisao/la:
harishp je napisao/la: Stara dama bi razvalila Ajaha.
Samo se nadaj mister humor od jedne recenice. ;) Mozes mu se i ti pridruzit kad si takav mudonja.
Napise on i dvije, uz pomoc uciteljice. :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], Proximic, rishovski, Sveti i 49 gostiju.