Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Osoba koja je osnovala ovo udruženje, koja se borila najviše za priznanje. Osoba koja je prva otišla na Sardiniju radi ovog ''malog'' kluba, i pokazao da ljubav nema granice, osoba koja je u Rim išla zbog istog tog ''malog'' kluba, koja je radila u rudniku i zadnje pare odvajala za ovaj klub, danas je poginula u saobraćajnoj nesreći! Salih Kolak je prije sedam dana proslavio svoj 26. rođendan, bio je u velikoj euforiji zbog rezultata zadnjih par sedmica i sa nestrpljenjem je čekao sutrašnji meč sa Lazio, a prije nekoliko sati je poginuo .. VELIKOG NAVIJAČA IZGUBIO JE OVAJ KLUB, OSOBU KOJA JE ŽIVILI ZA OVAJ KLUB, I ZADNJU MARKU DAVAO DA POSJETI STADION, SLIKA SE SA SVOJIM IDOLIMA! SALE BRATE, NIJEDAN TEKST, PJESMA, SLIKA TE NE MOŽE VRATITI, ALI ŽIVJET ĆEŠ SA NAMA VJEČNO! POČIVAJ U MIRU BOŽIJEM!
R.I.P SALIH KOLAK ..
A ne zna se ko je gori. Napoli i Lazio po meni imaju najviše šanse.AgentttB je napisao/la:Gledaj tu borbu za od treće mjesto, 7-8 ekipa u 4 boda. Kakva zavrzlama.
raspiši se buraz moj, imaš moju podrškuAgentttB je napisao/la:Sad bi se raspis'o o svemu,ali bojim se, doći će mi post u iskušenje.
A nakon prvog kola krenula priča "talijani vraćaju izgubljeno 4. mjesto u LP!IlPrincipe je napisao/la:Sto se brukaju Talijani po Evropskim takmičenjima ..