Dobar video, koja igracinacalcio je napisao/la:[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar video, koja igracinacalcio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ajax je napisao/la:Cuj dominira. Nisi ti dobar momak. Radije nista ne komentarisem nego da se sluzim takvim lazima. Nema tih para momak. Zato i jest stanje ovako u drzavi jer svako brani svoje ( igrace, rodbinu, politicku stranku, .... ) a argumente ko ****.Juventinisimo je napisao/la:Ocekujem da Tino dominira,kao i prije...mogao bi i gol zabiti..![]()
Ne zasluzujes ti jaku reprezentaciju takvi kao ti sigurno ne. On je imao dvije prosjecne partije dosad protiv Belgije jedva i Irana ( njegova najbolja ) sve ostale ispod prosjecne. U nijednoj se nije isticao kako te nije sramota da toliko lazes covjece. Kad je laz donjela nesto dobro na duge staze ? Ili momak ima kvalitet ili nema. Nema tu ja bi volio da ima zbog ... Jer onda radis protiv necega u sta se navedno kunes. Ti ko da si politicar covjece.
Ta ce dizelas, imamo vi ovakvih po Premier ligi. Stilic ovakve golove zabija svake sedmice a nije ga pozvao.DonCorleone je napisao/la:Dobar video, koja igracinacalcio je napisao/la:[youtube][/youtube].
E bas sam htio to napisati za Ibru, lik je znao po pola terena sa loptom proci i zabiti gol. Ima par videa na youtube.Ajax je napisao/la:@ Calcio
Pa taj vidio nije nesto. Hajde sad pogledaj video/a Ibricica ( kojega je ovdje pljuvalo desetak ljudi otprilike ovih koji sada hvale TSS svim silama ) pa uporedi malo njegovu tehniku i golove za taj isti Hajduk i reprezentaciju. Nista protiv TSS iskreno sam mu zazelio da odigra odlicnu utakmicu za svoj klub jer nam je potreban u dobroj formi. Samo ne mogu mu davati igracki atribute koje on trenutno ne posjeduje i lagat sam sebe.
Pa onda i oni lazu..zar ne?? Ili sam ipak samo ja u pitanju??Svi ostali koji brane Papeta to rade dostojanstveno iako ne iznose uvijek istine.
Napisano prije nekoliko minuta..a bilo je toga na tone,ne samo o Tini,nego i drugima...cudno,zar ne? Imate ista misljenja?Postao/la Cartman dana 04 nov 2014, 00:04
Tino-Panj Pusic
Tinky-Winky Pusic
Tino-Slino Pusic
Tino-**** Pusic
Tincek-Pimpek Pusic
Smrad Nepotisticki Pusic.
Stara dama bi razvalila Ajaha.Virtu4l je napisao/la:Treba pitati admina da se otvori nova tema Ajax vs Juventinisimo.
Svako od nas se našao u prilici da ga neko ignoriše ili pak da to isto nekome priredi. Glagol ignorisati (odomaćen kod nas) potiče od lat. riječi ignorantia koja znači neznanje, neznalaštvo. Kada, kao što vidite, ignoranciju prevedemo na bosanski jezik, možemo da je posmatramo i razložnije, a ne samo emotivno kako se obično reaguje u takvim situacijama. Da li je korjen (svih) zala u neznanju? Odgovor je da je uglavnom tako. Iz neznanja ne proističe ništa dobro. A neznanje, pored gluposti, a međusobno su povezani, je veoma prisutno.
Cartman je napisao/la:Tino-Panj Pusic
Tinky-Winky Pusic
Tino-Slino Pusic
Tino-**** Pusic
Tincek-Pimpek Pusic
Smrad Nepotisticki Pusic.
Dobar video, vidi se da je momak cisti DMF, ko ne vidi taj je slijep.calcio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Juventinisimo je napisao/la: Ja malo da podrzim Tinkija,MOJU REPKU.Vasa(trenutno Izraelska) me ne zanima...a vidi tebe...k'o horko...
Znam ja da ste vi strpljivi...cekate pogodan trenutak da Tinki zakaze,da izbacite svoje argumente...samo, Tinki je masinen...cak se i oporavio namah...Terminator Tincek...
Samo se nadaj mister humor od jedne recenice.harishp je napisao/la: Stara dama bi razvalila Ajaha.
Napise on i dvije, uz pomoc uciteljice.Ajax je napisao/la:Samo se nadaj mister humor od jedne recenice.harishp je napisao/la: Stara dama bi razvalila Ajaha.Mozes mu se i ti pridruzit kad si takav mudonja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordocrveni, EdinjoBos, Goalgetter, invincible1921 i 58 gostiju.