Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
koji je ovaj siljak lopov, kriminalac, djubre od covjeka i prije svega moralna nula... pa glupane jedan isto k'o da ne postoji televizija, snimci za "milion" raznih portala, i hajd ko nije bio na utakmici, moze povjerovat ove lazi i gluposti koje on prica... Razumijem ja da je on ocajan uslijed poraza, al' ovo preseravanje mu nije trebala...pitic je napisao/la:Evo sada na dnevniku TVSA javno bjelosvjetska lažovčina Mirsad Šiljak reće da su navijači Sarajeva krivi za probleme na Sjevernoj tribini.
Dino Selimović rekao istinu da su navijači Sarajeva reagirali na gađanje bakljama od strane domaće publike i da nije pravedno da je policija samo intervenisala protiv navijača Sarajeva.
Nisi jedini, bila sa mnom dvojica prijatelja na jugo-istoku.Brezovac je napisao/la:Mislim da sam jucer bio jedini Pitar na Jugu, malo je strasno biti medju tom masom al na kraju se dobro zavrsilo, Bez ikakve ljutnje bolja ekipa je pobijedila, jos da Sevko nije sebican bilo bi to i boljeGOlman je malo kritican, svadja se sa svim suigracima, svi u krivu samo on u pravu
![]()
Cestitke na pobjedi i Sretno u nastavku.
i zadnji veznihilmo je napisao/la:Nama ne treba ni Zec ni Stevanović, nama treba golman.
Da ako nas zanima samo nasa liga, ako zelimo iskorak u Evropi jos smo pretanki. Sa ovom ekipom nemamo nikakve sanse za grupnu fazu.lafomamone je napisao/la:Nama treba da sacuvamo, sto duze, ovo sto imamo, ne treba dovoditi nikoga taman da je Ronaldo
Kostic,Mitrevski,Bekic i Protic skoro da nikako nisu igrali mozda im se treba pruzit sansa.amypitar je napisao/la:Po meni stoper je prioritet.![]()
I na derbiju se vidjelo, da nam zadnja linija najvise skripala.Pa i gol nam je pecarski.Prvo greska Barica koji ispucava loptu umjesto van terena-u aut,on je ispuca u igraca Zelje.A onda centarsut, i lose postavljeni nasi odbrambeni igraci.Nimalo mi povjerenje na ulijevaju tandem Tatomirovic-Dupovac,i to nam je najlosiji dio tima.Svaki ubacaj u nas sesnesterac je sansa za protivnika.Izlaskom Cimirota i ulaskom Dzeme,nastala je prava pometnja u timu.
Pod hitno nam treba znaci dobar stoper, i defanzivni vezni.
Ostalo je predobro za ovu nasu ligu.
Sto se tice Evrope pod hitno se moramo kutarisati slijedecih igraca(Todorovic,Kostic,Puric,Mitrevski,Berberović,Bekić,Protic) ako mislimo postici korak vise u istoj.
I takodjer na njegovo lose ispucavanje,mi gubimo loptu kada Tatko pravi faul i oni stativu pogadjajuhilmo je napisao/la:Barić je korektno odradio utakmicu, ali njegovo loše ispucavanje je prethodilo izjednačujićem golu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
to on njemu od milja, ne sekiraj seLarive je napisao/la:
@miky, zadnji red potpisa.
Trenutno korisnika/ca: galia95, InatSilniBosanski, jurisicduska i 17 gostiju.