FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 03 nov 2014, 18:20

s benkom mi prema naprijed imamo sasvim dovoljno igraca ako ce vec dovoditi onda to treba biti desni bek i ako imamo kalasia ,berberovica ,barica ja bi dao dvojicu za jednog pravog :) golman i eventualno zadnji vezni s iskustom tipa jajalo :thumbup: to je to

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 03 nov 2014, 18:33

Nama treba da sacuvamo, sto duze, ovo sto imamo, ne treba dovoditi nikoga taman da je Ronaldo :nene:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 nov 2014, 18:51

Evo sada na dnevniku TVSA javno bjelosvjetska lažovčina Mirsad Šiljak reće da su navijači Sarajeva krivi za probleme na Sjevernoj tribini.

Dino Selimović rekao istinu da su navijači Sarajeva reagirali na gađanje bakljama od strane domaće publike i da nije pravedno da je policija samo intervenisala protiv navijača Sarajeva.
SRETAN BROJ - 1725

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 03 nov 2014, 19:31

Mislim da sam jucer bio jedini Pitar na Jugu, malo je strasno biti medju tom masom al na kraju se dobro zavrsilo, Bez ikakve ljutnje bolja ekipa je pobijedila, jos da Sevko nije sebican bilo bi to i bolje :D GOlman je malo kritican, svadja se sa svim suigracima, svi u krivu samo on u pravu :D
Cestitke na pobjedi i Sretno u nastavku.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 03 nov 2014, 19:48

pitic je napisao/la:Evo sada na dnevniku TVSA javno bjelosvjetska lažovčina Mirsad Šiljak reće da su navijači Sarajeva krivi za probleme na Sjevernoj tribini.

Dino Selimović rekao istinu da su navijači Sarajeva reagirali na gađanje bakljama od strane domaće publike i da nije pravedno da je policija samo intervenisala protiv navijača Sarajeva.
koji je ovaj siljak lopov, kriminalac, djubre od covjeka i prije svega moralna nula... pa glupane jedan isto k'o da ne postoji televizija, snimci za "milion" raznih portala, i hajd ko nije bio na utakmici, moze povjerovat ove lazi i gluposti koje on prica... Razumijem ja da je on ocajan uslijed poraza, al' ovo preseravanje mu nije trebala...

P.S. Svaka cast za Ibrakovica i njegovu izjavu !!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 nov 2014, 19:52

Brezovac je napisao/la:Mislim da sam jucer bio jedini Pitar na Jugu, malo je strasno biti medju tom masom al na kraju se dobro zavrsilo, Bez ikakve ljutnje bolja ekipa je pobijedila, jos da Sevko nije sebican bilo bi to i bolje :D GOlman je malo kritican, svadja se sa svim suigracima, svi u krivu samo on u pravu :D
Cestitke na pobjedi i Sretno u nastavku.
Nisi jedini, bila sa mnom dvojica prijatelja na jugo-istoku. ;)

mirzatele
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 03 nov 2014, 20:01

hilmo je napisao/la:Nama ne treba ni Zec ni Stevanović, nama treba golman.
i zadnji vezni

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 nov 2014, 20:06

Kako mozete prizeljkivati igraca koji je dobio otkaz u drugoj ekipi zbog nediscipline? :hmmmmm:
#divovi

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 nov 2014, 20:17

Ma jos golman i dobar stoper i to je to :kafa:

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 03 nov 2014, 20:19

Ma ima Meho za te stvari. Neka kaze na koga racuna i koje pozicije treba pojacati i to ce se rijesiti :)

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 03 nov 2014, 20:24

lafomamone je napisao/la:Nama treba da sacuvamo, sto duze, ovo sto imamo, ne treba dovoditi nikoga taman da je Ronaldo :nene:
Da ako nas zanima samo nasa liga, ako zelimo iskorak u Evropi jos smo pretanki. Sa ovom ekipom nemamo nikakve sanse za grupnu fazu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 nov 2014, 20:29

Po meni stoper je prioritet. :hmmmmm:
I na derbiju se vidjelo, da nam zadnja linija najvise skripala.Pa i gol nam je pecarski.Prvo greska Barica koji ispucava loptu umjesto van terena-u aut,on je ispuca u igraca Zelje.A onda centarsut, i lose postavljeni nasi odbrambeni igraci.Nimalo mi povjerenje na ulijevaju tandem Tatomirovic-Dupovac,i to nam je najlosiji dio tima.Svaki ubacaj u nas sesnesterac je sansa za protivnika.Izlaskom Cimirota i ulaskom Dzeme,nastala je prava pometnja u timu.
Pod hitno nam treba znaci dobar stoper, i defanzivni vezni.
Ostalo je predobro za ovu nasu ligu. :thumbup:

Sto se tice Evrope pod hitno se moramo kutarisati slijedecih igraca(Todorovic,Kostic,Puric,Mitrevski,Berberović,Bekić,Protic) ako mislimo postici korak vise u istoj.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 03 nov 2014, 20:39

amypitar je napisao/la:Po meni stoper je prioritet. :hmmmmm:
I na derbiju se vidjelo, da nam zadnja linija najvise skripala.Pa i gol nam je pecarski.Prvo greska Barica koji ispucava loptu umjesto van terena-u aut,on je ispuca u igraca Zelje.A onda centarsut, i lose postavljeni nasi odbrambeni igraci.Nimalo mi povjerenje na ulijevaju tandem Tatomirovic-Dupovac,i to nam je najlosiji dio tima.Svaki ubacaj u nas sesnesterac je sansa za protivnika.Izlaskom Cimirota i ulaskom Dzeme,nastala je prava pometnja u timu.
Pod hitno nam treba znaci dobar stoper, i defanzivni vezni.
Ostalo je predobro za ovu nasu ligu. :thumbup:

Sto se tice Evrope pod hitno se moramo kutarisati slijedecih igraca(Todorovic,Kostic,Puric,Mitrevski,Berberović,Bekić,Protic) ako mislimo postici korak vise u istoj.
Kostic,Mitrevski,Bekic i Protic skoro da nikako nisu igrali mozda im se treba pruzit sansa.
Sarajevo ljubavi moja.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 03 nov 2014, 20:46

nije pozeljno da ponovo mijenjamo veliki broj igraca,maximalno 2-3 igraca dovesti i 3-4 otpustiti i to je to

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 03 nov 2014, 20:55

Sve opet zavisi od toga sta zelimo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 nov 2014, 20:57

Ima li gdje klip navijanja, da vidim kako sam pogin´o kod prvog gola :D

Jedna recenica moze opisati ovu utakmicu a to je PREKRETNICA

Ocekujem sledece gostovanje u Tuzli min 600 plus...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 nov 2014, 21:05

hilmo je napisao/la:Barić je korektno odradio utakmicu, ali njegovo loše ispucavanje je prethodilo izjednačujićem golu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I takodjer na njegovo lose ispucavanje,mi gubimo loptu kada Tatko pravi faul i oni stativu pogadjaju

Glede njega sigurno da je napredovao,prije svega fizicki,jel se zaista stesao i to je primjetno kad se vidi,i fizicki je uz Puzigacu nas najaci bek bes sumlje,neznam dali ste primjetili situaciji iz drugog poluvremena,kad se sa nase polovine ganjaju on i Zeljkovic ,Baric ga je otpuhao sa loptom ali hladno mu je pretrcao vise od pola terena,i uz to je igrac sa najboljim centarsutom...i on trenutno je apsolutno Mehin prvi izbor za tu poziciju,Kallasi je ispao iz svih konkurencija zbog problema sa komunikacijom,i morat ce na tome da poradi ako misli da se naigra u ekipi koju vodi Kodro
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 03 nov 2014, 21:25

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

@miky, zadnji red potpisa. :thumbdown:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 nov 2014, 21:26

Larive je napisao/la:
@miky, zadnji red potpisa. :thumbdown:
to on njemu od milja, ne sekiraj se :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 nov 2014, 21:36

Kako je počeo sukob !

[youtube][/youtube]
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 45 gostiju.