Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DragonGirl
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2014, 17:39

skyisthelimit je napisao/la:Koja je zvanicna verzija njegove povrede ? Zaradio oziljak na koljenu i oporavlja se dva mjeseca. Mnogo se toga moze Susicu prigovoriti ali ne i u slucaju Salihovic. Njegovo stanje mozemo samo biti gore za dvije sedmice.
Koliko znam zaradio je posjekotinu na koljenu zbog koje je trebao pauzirati 3 sedmice, nakon toga se ona inficirala i čini mi se da se čak spominjala i operacija ako upala zahvati kost, nisam sigurna, ali čini mi se da sam tako nešto pročitala, međutim oporavio se čim je najavio mogući povratak u prošlom kolu protiv Paderborna, ali nije ga bilo na kraju, a po onome što pišu u zaostatku je sa treninzima, pa vjerovatno zbog toga još uvijek nije u sastavu.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 17:42

Moje misljenje je da je Sejo zdrav,da trenira ali da iz nekog razloga(nezadovoljstva jer se spominjao prelazak u Englesku?)nije u konkurenciji za utakmice.
Vjerujem neka neslaganja sa klubom oko svega toga.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 03 nov 2014, 19:40

Sejo je naredni sto se oproštaja tiče,živi bili pa vidjeli.Pape iako djeluje naivno mislim da strateški radi na eliminaciji nekih igrača.Sejo je izravna konkurencija Tini ako ga naravno stavimo na njegovu prirodnu poziciju a u korist mu ide i sto ovaj ne igra redovno za Hoffenheim.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 03 nov 2014, 20:40

adoo11 je napisao/la:Sejo je naredni sto se oproštaja tiče,živi bili pa vidjeli.Pape iako djeluje naivno mislim da strateški radi na eliminaciji nekih igrača.Sejo je izravna konkurencija Tini ako ga naravno stavimo na njegovu prirodnu poziciju a u korist mu ide i sto ovaj ne igra redovno za Hoffenheim.
Sejo bi u slučaju poziva igrao lijevog beka, a lulić lijevo krilo. Zato ga i nema, ne može Sejo šutit na nepravdu. ;)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 03 nov 2014, 20:42

kakve sve gluposti su se pocele izmisljat. :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2014, 20:50

harixs je napisao/la:kakve sve gluposti su se pocele izmisljat. :lol:
Hoces da kazes da Susic nije zaprijetio treneru Hoffenheima da ostavi Sejada na tribinama par mjeseci da bi ga mogao lakse eliminisati iz reprezentacije kako bi napravio mjesto za neke druge igrace koji igraju na sredini iako Sejo uglavnom igra beka u reprezentaciji, pogotovo sada kada je povrijedjen Kolasinac, ali posto znamo da je na sredini njegova prirodna pozicija Susic planira dugorocno, to jest za nekoliko narednih godina.

Imas bujnu mastu, momak!
:zviz:

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 03 nov 2014, 20:51

harixs je napisao/la:kakve sve gluposti su se pocele izmisljat. :lol:
Pa eto kad je glupost objasni na ti zašto poziv nije dobio Sejad Salihović, dok na drugoj strani Ognjen Vranješ jeste. Ogi i onako neće igrati tako da ti je to jedan igrač manje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2014, 20:52

Sejad je sa pravom izostavljen sa spiska, on od septembra nije odigrao utakmice u BL zbog povrede.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2014, 20:54

Goalgetter je napisao/la:Sejad je sa pravom izostavljen sa spiska, on od septembra nije odigrao utakmice u BL zbog povrede.
Po kojem je to kriteriju jer kako onda u reprezentaciju biva pozvan Vranjes npr..

Zasto onda Ibisevic bude pozvan ako Salihovic ne moze jer ibisevic nije dao u klubu gola od januara :crazy:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 nov 2014, 20:58

tuzlak1987 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sejad je sa pravom izostavljen sa spiska, on od septembra nije odigrao utakmice u BL zbog povrede.
Po kojem je to kriteriju jer kako onda u reprezentaciju biva pozvan Vranjes npr..

Zasto onda Ibisevic bude pozvan ako Salihovic ne moze jer ibisevic nije dao u klubu gola od januara :crazy:
Da imamo normalnog selektora Vranjes ne bi bio odavno na spisku. Sejo jos uopste nije u roosteru Hoffenheima, da makar sjedi na klupi, ali jos nije spreman, a za Ogija sve je receno.

Dakle da je pametan selektor, Zukanovic bi bio backup na lijevoj strani, ali.... ;)

Sto se tice Vedada, on je nas 2. najbolji napadac, i ako je u krizi on ce dobiti poziv, iako veze katastrofalne tekme u Stuttgartu, u repci ipak, zabija. ;) Nema govora o tome da se on izostavlja sa spiska. Ne sjecam se uostalom, da imamo nekog boljeg napadaca od njega? Seferovica Safet nije htio dovesti, Djuric 0 golova dosad u Seriji B, Mahmutovic vraca se u formu nakon povrede.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 03 nov 2014, 21:37

Kako god, nadam se da Sejo ostaje član reprezentacije, jer on može dati još puno toga ovom timu i bilo bi apsolutno besmisleno odreći se tako lako igrača njegovih kvaliteta.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 21:41

DragonGirl je napisao/la:Kako god, nadam se da Sejo ostaje član reprezentacije, jer on može dati još puno toga ovom timu i bilo bi apsolutno besmisleno odreći se tako lako igrača njegovih kvaliteta.
Ne brini se,ostaje.Podravka broji zadnje dane a onda cemo opet biti sila.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 nov 2014, 21:47

Ako uzmemo u obzir da se ovom čovjeku bio zdrav ili ne minutaza u reprezentaciji daje na kapaljku onda ne treba čuditi ako odluci da ode.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 03 nov 2014, 21:59

Kad govorimo o Seji Salihovicu ne treba zanemariti cinjenicu da ga je Podravka ignorisao i u Brazilu.Dobio je 15 minuta protiv Nigerije(ne bi ni to da nije bilo povrede Lulica).
Cak ga nije stavio da igra ni protiv Irana a znamo ko je sve igrao.Uveo ga zadnjih 15 minuta.

Iskreno,ja se divim nasim igracima,takvi momci ne postoje nigdje na svijetu.Ja licno bih mu...........vec kad je objavio sastav protiv Nigerije,da sam bio na Sejinom mjestu.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2014, 22:03

Rusilac je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Kako god, nadam se da Sejo ostaje član reprezentacije, jer on može dati još puno toga ovom timu i bilo bi apsolutno besmisleno odreći se tako lako igrača njegovih kvaliteta.
Ne brini se,ostaje.Podravka broji zadnje dane a onda cemo opet biti sila.
Opet? Kad smo mi to bili sila?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2014, 22:07

Hahahah eto ispade i da je Sejad Salihovic potlacen i da se neposteno prema njemu hahahahahha. Pa jbt zivot, kad god je bio zdrav ili barem na 60% zdravlja, igrao je, bio starter. Ako je iko igrao onda je to on. Svakakve je i gluposti pravio, pa pola jednih kvalifikacija nije mogao igrati zbog crvenog, pa je i nakon toga bio pozivan. Bio je i povredjivan i oporavljao se i bio pozivan. Kad god je trenirao i bio spreman, igrao je i kod nas. Pitanje je da li uopste trenira sa ekipom Hoffenheima, tj. da li je uopste dobio zeleno svjetlo doktora da trenira sa ekipom. Ponovo se pisu lazi i obicne teorije zavjere, kao sto su se pisale i za Bicakcica, pa eto, pozvan je Bicakcic, a bilo govora o njegovom oprastanju :lol: . Isto je negdje bila i izjava Hajrovica da se oprasta zbog nezadovoljstva minutazom, pa i on dobio poziv :lol: .

Zar vi nemate pametnijeg posla od pljuvanja i pisanja lazi i dezinformacija?

@calcio, normalno je da smo velesila, godinama ucestvujemo na velikim takmicenjima i biljezimo dobre rezultate. Mi smo inace top 5 repka na svijetu :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 nov 2014, 22:13

adriano_leite je napisao/la:
@calcio, normalno je da smo velesila, godinama ucestvujemo na velikim takmicenjima i biljezimo dobre rezultate. Mi smo inace top 5 repka na svijetu :lol: .
A onda je dosao Pape i sve to unistio :( :( :( :cry: :cry: :cry:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 03 nov 2014, 22:14

calcio je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
A onda je dosao Pape i sve to unistio :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Bas tako. Unazadio nas je 20 godina, vise nismo velesila kao nekada, sa njim smo ispali iz top 5, pa cak i iz top 20, sramota i sarlatan. Pape odlazi!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2014, 22:15

Neka ga je stid!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 03 nov 2014, 22:16

Rusilac je napisao/la:Kad govorimo o Seji Salihovicu ne treba zanemariti cinjenicu da ga je Podravka ignorisao i u Brazilu.Dobio je 15 minuta protiv Nigerije(ne bi ni to da nije bilo povrede Lulica).
Cak ga nije stavio da igra ni protiv Irana a znamo ko je sve igrao.Uveo ga zadnjih 15 minuta.

Iskreno,ja se divim nasim igracima,takvi momci ne postoje nigdje na svijetu.Ja licno bih mu...........vec kad je objavio sastav protiv Nigerije,da sam bio na Sejinom mjestu.
Poslije sp sam mislio da Medunjanin i on neće još dugo biti u reprezentaciji Jer su igrali jako malo.Pa jedan Tino je igrao skoro isto vremena na Sp kao njih dvojica zajedno s tim da se malom sušiću nijednom nije oznojio dres u kvalifikacijama za isto to prvenstvo
Medo je haman najstandardniji reprezentativac pa se mora zvati a i poslije one scene navijača u Zenici protiv Kipra kad se medi skandiralo kada je ušao kao ZAMJENA Tini pape nema alibi da ga eliminiše pa se krenulo linijom manjeg otpora u ovom slučaju poznatijeg kao sejad salihovic
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.