Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Imal gdje tekma od juce ?
Malo je reći da si subjektivan. Mume je bio za 2+. Još uvijek se ne snalazi sa loptom kao pravi vezni igrač, nemaš onaj osjećaj kad gledaš da se lopta lijepi za nogu. Dosta je ukočen i često spor na dodavanju. Trebaće još vremena da izraste u kompletnog veznog igrača, za sada ima jednu dobru stranu a to je igra u defanzivi i to kao destruktivac.Ajax je napisao/la:4. Sto se tice tempa igre i u tom segmentu je izgledao puno bolje nego naprimjer protiv Lilla kada je bio los. Dobar je bio danas.Goalgetter je napisao/la:Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ?
4-IN-A-ROW
Ma polako ce doc i ofanziva,nemoguce da ovako mlad bude poput alonsa ili pirla 

Nad tobom sunce najljepše sja
bio je odličan jučer, ne bacajte šuplju
Dobar je bio puno bolji negu proslu utakmicu protiv Lilla. Ne znam sta si ti gledao koju utakmicu. Ovo mu je bila najbolja partija za Everton do sada. Nikad sigurnije nije igrao. Jos uvijek je malo nesiguran to je tacno samo kao sto sam rekao najbolja utakmica dosada za Everton bez neke vece greske.emir_ je napisao/la: Malo je reći da si subjektivan. Mume je bio za 2+. Još uvijek se ne snalazi sa loptom kao pravi vezni igrač, nemaš onaj osjećaj kad gledaš da se lopta lijepi za nogu. Dosta je ukočen i često spor na dodavanju. Trebaće još vremena da izraste u kompletnog veznog igrača, za sada ima jednu dobru stranu a to je igra u defanzivi i to kao destruktivac.
Ajax je napisao/la:Dobar je bio puno bolji negu proslu utakmicu protiv Lilla. Ne znam sta si ti gledao koju utakmicu. Ovo mu je bila najbolja partija za Everton do sada. Nikad sigurnije nije igrao. Jos uvijek je malo nesiguran to je tacno samo kao sto sam rekao najbolja utakmica dosada za Everton bez neke vece greske.emir_ je napisao/la: Malo je reći da si subjektivan. Mume je bio za 2+. Još uvijek se ne snalazi sa loptom kao pravi vezni igrač, nemaš onaj osjećaj kad gledaš da se lopta lijepi za nogu. Dosta je ukočen i često spor na dodavanju. Trebaće još vremena da izraste u kompletnog veznog igrača, za sada ima jednu dobru stranu a to je igra u defanzivi i to kao destruktivac.
Mozel ko nac snimak,trazio sam ne mogu nac da i ja ocjenim

Nema snimka izgleda mozes da pogledas Highlightse jedino.
ima,imaAjax je napisao/la:Nema snimka izgleda mozes da pogledas Highlightse jedino.

http://www.matchhighlight.com/forums/vi ... 1411010010
autogol je napisao/la:ima,imaAjax je napisao/la:Nema snimka izgleda mozes da pogledas Highlightse jedino.![]()
http://www.matchhighlight.com/forums/vi ... 1411010010
Kako pustit ovdje xD
- Nerminovic
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Igra 3+, frizura cista peticaGoalgetter je napisao/la:Kako je igrao Mume? Ocjena od 1 do 5 ?

- JackTheStripper
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:
Aferim tebi, najveci sine Kopenhagena i okoline. Bas sam htio postaviti ovu sliku kuma Besica, a ti si stigao to prije uciniti.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Nerminovic
- Kontakt:
JackTheStripper je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:
Aferim tebi, najveci sine Kopenhagena i okoline. Bas sam htio postaviti ovu sliku kuma Besica, a ti si stigao to prije uciniti.

Nisam znao da si je htio postaviti, sorry majstore - sljedeci put.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
KlasikaNerminovic je napisao/la:

Everton team (to play Lille): Howard, Hibbert, Baines, Jagielka, Distin, Barry, McCarthy, Osman, Naismith, McGeady, Lukaku.
Everton subs: Joel, Gibson, Eto’o, Besic, Atsu, Pienaar, Barkley
Everton subs: Joel, Gibson, Eto’o, Besic, Atsu, Pienaar, Barkley
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
šabani se baš zadali u ovo miki maus takmičenje, pa kad će dat' šansu igračima koji manje igraju, ako ne u EL i u kupovima
.. i onda kaže da napreduju, da igraju
isto k'o da će se naigrat' u PL pored Barryja i McC-a

- Juventinisimo
- Kontakt:
Izgleda da ce Mume ove sezone sve minute na kapaljku. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Consigliere
- Kontakt:
Sta lupate, igrao 80 minuta sad za vikend 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Majke vam kako se ne umorite vise? Da Bog sacuva. Nego prikazase klupu Evertona i svi su u Jaknama i trojica igraca imaju i prsluke za zagrijavanje preko jakni a medu njima je i Besic. Smirite malo dozivljaje.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
splet okolnosti, da se nije povrijedio Alcaraz, pitanje je da l' bi ušao? igrali su Barry i McC po 90 min, pa evo i večeras počeli! jasno je da u PL neće počinjat', tako da trebe počinjat' mečeve u kupovima i u EL! a ne ovako, skoro pa najjači sastav mu igra i u ovom miki maus takmičenju, pa jesu l' to nesposobni proć' grupu sa kombinovanim sastavom? a ko će počet' naredno kolo u PL? pa logično Barry i McCConsigliere je napisao/la:Sta lupate, igrao 80 minuta sad za vikend
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Drum, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, kakarut i 48 gostiju.