Kako god da vise negusimo temu derbi je prosao svako ide dalje , nista abd sada se okrecemo vitezu i novoj pobjedi ocekujem jedno 3-0

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta.![]()
Benko,Krste,Bekic sta ce nam Zec ?rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.
EVO ZEC NAPUŠTA RIJEKU,SAD AKO GA SARAJEVO NE ZGRABI,NEĆE NIKAD !HAJMO UPRAVA !
Šta će nam Zec i ovako imamo previše napadača a i ne mislim da bi on bio voljan doći ovdje još je mlad.rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.
sta ce te cuditi pa to je jedna ruralna glava, njegov sklop mozga je takav. trosi tude pare, klepa sebi pare od ugovora, pa se digne ko je ko on da se ofira. mene stidSchwarz je napisao/la:ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicuhilmo je napisao/la:- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
Nasa akcije kod prvog gola je bila poprilicno izgradjenahilmo je napisao/la:U derbijima se ne može vidjeti neka ljepota u igri, nema nekih izrađenih akcija, možda malo. Nakon ovakvih utakmica bitan je samo rezultat.
ajd pogledaj opetkimbo je napisao/la:Pogledah snimak. Ono juce vam je lose veona bilo. Nemojte da vas zavara onaj rezultat. Drago mi je sa a pogotovo kodro al je ono bilo veoma daleko od poslozene ekipe. Jedan okic koji vreba na offside liniji je najopasnije oruzje vase. Dalje cudna pozicija vaseg spica nikad nije bio tamo gdje treba da bude. Purica gledam prviput al decko je okrenuo tekmu. Nasao pravu povrsinu iznenadjen sam jer sam cuo mnogo negativnosti na njegov racun. Nije lako biti trener vase ekipe jer su igraci djuture nagomilani. Izazov za kodru veliki. Al ono juce mi ne obecava mada vam drzim palceve.
Bilo bi dobro Zeca ugrabiti..Napadači Zec i Benko,još kad im se pridodaju Krste,Bilbija i Okić izgleda jako moćno.Buzdovan je napisao/la:Šta će nam Zec i ovako imamo previše napadača a i ne mislim da bi on bio voljan doći ovdje još je mlad.rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.
ne treba nam igrac koji odmahuje rukom treneru a sesar još manje .moje misljenjemerdanovic je napisao/la:Bilo bi dobro Zeca ugrabiti..Napadači Zec i Benko,još kad im se pridodaju Krste,Bilbija i Okić izgleda jako moćno.Buzdovan je napisao/la:Šta će nam Zec i ovako imamo previše napadača a i ne mislim da bi on bio voljan doći ovdje još je mlad.rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.
Mislim da što se Bekića tiče,da je on bezveze doveden te ukoliko još dođe jedan napadač on neće moći ni na klupi biti.
Je li moguće da Ivan Sesar se vrati,vidio sam na transfermarktu da on nema kluba..
Zec je bolji od njih 3 zajedno, pravo rjesenje ako hocete nesto vise od pretkola u europi...smnhz je napisao/la:Benko,Krste,Bekic sta ce nam Zec ?rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.
Iceplayer je napisao/la:Zec je bolji od njih 3 zajedno, pravo rjesenje ako hocete nesto vise od pretkola u europi...smnhz je napisao/la:Benko,Krste,Bekic sta ce nam Zec ?rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.