FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 03 nov 2014, 13:17

Pa dobro ja to nisam licno izjavio ja sam sad svoj stav iznio. :D

Kako god da vise negusimo temu derbi je prosao svako ide dalje , nista abd sada se okrecemo vitezu i novoj pobjedi ocekujem jedno 3-0 :mrgreen:
04.10.2009 !!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 03 nov 2014, 13:22

Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.

EVO ZEC NAPUŠTA RIJEKU,SAD AKO GA SARAJEVO NE ZGRABI,NEĆE NIKAD ! :bih: HAJMO UPRAVA ! :clap:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 03 nov 2014, 14:25

ado19211 je napisao/la:gledam opet tekmu, pa mi smo vas ubili. branili ste ko zepa do 75minuta. :roll: :roll:
slika
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 03 nov 2014, 14:28

rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.

EVO ZEC NAPUŠTA RIJEKU,SAD AKO GA SARAJEVO NE ZGRABI,NEĆE NIKAD ! :bih: HAJMO UPRAVA ! :clap:
Benko,Krste,Bekic sta ce nam Zec ?

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 03 nov 2014, 14:29

rishaaa je napisao/la:Ljudi su bili korektni, nemam im na čemu zamjeriti. Smatram da takvi ljudi zaslužuju moje poštovanje. Evo već spremam stvari i vraćam se za Sarajevo - kazao je Zec, te dodao: Na službenom sajtu Rijeke danas će se pojaviti ta informacija, ali će oni navestiu da se rastajemo jer nisam poštovao klupski pravilnik.

Šta će nam Zec i ovako imamo previše napadača a i ne mislim da bi on bio voljan doći ovdje još je mlad. :kafa:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 03 nov 2014, 14:35

Schwarz je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
karabaja_sa je napisao/la:Vidim svi nesto komentarisu Ibrakovicevu izjavu, gdje se moze to procitati
- Cestitam kompletnoj ekipi na zalaganju i igri. Realno, rezultat je trebao biti 7-1 u nasu korist. Imam samo jednu zamjerku, a to je poigravanje i promasaj Harisa Duljevica u sudijskom vremenu. Sigurno je da ce zbog toga biti kaznjen - kaze Ibrakovic za danasnji Dnevni avaz.
ja se sad zapitam dali smo mi gledali istu utakmicu
sta ce te cuditi pa to je jedna ruralna glava, njegov sklop mozga je takav. trosi tude pare, klepa sebi pare od ugovora, pa se digne ko je ko on da se ofira. mene stid :oops: :oops:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 nov 2014, 15:00

Pogledah snimak. Ono juce vam je lose veona bilo. Nemojte da vas zavara onaj rezultat. Drago mi je sa a pogotovo kodro al je ono bilo veoma daleko od poslozene ekipe. Jedan okic koji vreba na offside liniji je najopasnije oruzje vase. Dalje cudna pozicija vaseg spica nikad nije bio tamo gdje treba da bude. Purica gledam prviput al decko je okrenuo tekmu. Nasao pravu povrsinu iznenadjen sam jer sam cuo mnogo negativnosti na njegov racun. Nije lako biti trener vase ekipe jer su igraci djuture nagomilani. Izazov za kodru veliki. Al ono juce mi ne obecava mada vam drzim palceve.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 15:05

U derbijima se ne može vidjeti neka ljepota u igri, nema nekih izrađenih akcija, možda malo. Nakon ovakvih utakmica bitan je samo rezultat.

Dzanelemi
Kontakt:

Post Postao/la Dzanelemi » 03 nov 2014, 15:22

hilmo je napisao/la:U derbijima se ne može vidjeti neka ljepota u igri, nema nekih izrađenih akcija, možda malo. Nakon ovakvih utakmica bitan je samo rezultat.
Nasa akcije kod prvog gola je bila poprilicno izgradjena :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 15:24

Ma ono su Bića i Samke odlično odradili Krste samo dodao šlag na tortu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 03 nov 2014, 16:42

Akcija kod prvog gola fenomenalna, od izodjenja auta do realizacije. Pet igraca je ucestvovalo, sta jos hoces :crazy:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 nov 2014, 16:59

Nije ljudi lahko igrati,jos kad igras pod pritiskom da moras pobjediti.Tad nije lahko uzeti ni Drinu,a kamoli malene na njihovom stadionu.Tad vidis jesi li velika ekipa ili ne.Mi smo odigrali pod strasnim pritiskom utakmicu,otisli smo na Grbavicu po bodove, i to ostvarili.Ima li smo pehove da nam se na utakmici povrijede dva veoma vazna igraca(Cimi -Velkolski) sto je dobro poremetilo igru.Prije smo igrali atraktivno-leprsavo,svi nas hvalili,ali smo gubili bodove.Opet kazem pritisak je bio veliki,bitna je bila pobjeda,sve ostalo nije bilo vazno. :thumbup:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 nov 2014, 17:39

kimbo je napisao/la:Pogledah snimak. Ono juce vam je lose veona bilo. Nemojte da vas zavara onaj rezultat. Drago mi je sa a pogotovo kodro al je ono bilo veoma daleko od poslozene ekipe. Jedan okic koji vreba na offside liniji je najopasnije oruzje vase. Dalje cudna pozicija vaseg spica nikad nije bio tamo gdje treba da bude. Purica gledam prviput al decko je okrenuo tekmu. Nasao pravu povrsinu iznenadjen sam jer sam cuo mnogo negativnosti na njegov racun. Nije lako biti trener vase ekipe jer su igraci djuture nagomilani. Izazov za kodru veliki. Al ono juce mi ne obecava mada vam drzim palceve.
ajd pogledaj opet
Gruba igra, sudija slijep, prekidi utakmice, nema te ekipe osim nas koja bi pored svega toga uništila sve plavo na grbavici

lupali su se čitav meč , lakat u glavu Okiću u trku svugdje je direktno isključenje, i to je sve što su oni uradili, uspjeli su nam ozljediti 2 najbolja igrača i pošteno izlupat Bilbiju i Radovca (koji je par puta brutalno srušen bukvalno pred sudijom)
Prekidi su došli tačno u vrijeme kad je nama trebao posjed lopte da se vratimo u meč, što smo i uspjeli u onom produžetku od 21.min , ali je uslijedila odmah i pauza za poluvrijeme taman kad smo stali na noge
2. poluvrijeme je taktički savršeno , pustili smo ih da srljaju i vrebali iz kontre jer su brza krila naša snaga i tu nam nisu mogli ništa, što je i Duljević demonstrirao a još više njegov 2. i 3. susret s Antolovićem

činjenica je da je željo nadigran i da je suđenje bilo na nivou to bi bilo tek pravo kantanje
ali i ovo je dobro

i da ovo nije maksimum što ovaj tim može, trener je tek došao, on dok još upozna ekipu i kaže šta mu fali ,
pa mu se to dovede i jedne dobre pripreme po njegovom sistemu rada, i doza usađivanja mentalne snage ovoj ekipi, eh onda možemo pričati kakav je ko trener i koja je ekipa bolja, koja igra bolje itd.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 03 nov 2014, 17:50

Buzdovan je napisao/la:

Šta će nam Zec i ovako imamo previše napadača a i ne mislim da bi on bio voljan doći ovdje još je mlad. :kafa:
Bilo bi dobro Zeca ugrabiti..Napadači Zec i Benko,još kad im se pridodaju Krste,Bilbija i Okić izgleda jako moćno.
Mislim da što se Bekića tiče,da je on bezveze doveden te ukoliko još dođe jedan napadač on neće moći ni na klupi biti.
Je li moguće da Ivan Sesar se vrati,vidio sam na transfermarktu da on nema kluba..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 nov 2014, 17:53

merdanovic je napisao/la:
Buzdovan je napisao/la:

Bilo bi dobro Zeca ugrabiti..Napadači Zec i Benko,još kad im se pridodaju Krste,Bilbija i Okić izgleda jako moćno.
Mislim da što se Bekića tiče,da je on bezveze doveden te ukoliko još dođe jedan napadač on neće moći ni na klupi biti.
Je li moguće da Ivan Sesar se vrati,vidio sam na transfermarktu da on nema kluba..
ne treba nam igrac koji odmahuje rukom treneru a sesar još manje .moje misljenje

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 nov 2014, 17:58

smnhz je napisao/la:

Zec je bolji od njih 3 zajedno, pravo rjesenje ako hocete nesto vise od pretkola u europi...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 nov 2014, 18:00

Iceplayer je napisao/la:
smnhz je napisao/la:

Zec je bolji od njih 3 zajedno, pravo rjesenje ako hocete nesto vise od pretkola u europi...
:facepalm:
Don't believe the hype.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 nov 2014, 18:06

Nama ne treba ni Zec ni Stevanović, nama treba golman.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 nov 2014, 18:09

I dobar odbrambeni igrac,ali dobro od viska ne boli glava.Ako u nasoj Upravi smatraju da Zec moze valjati, ja nemam nista protiv.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 03 nov 2014, 18:10

Borjan, Stevanovic ;) Dosta
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], LondonBlues, mire971, zagorski i 65 gostiju.